Als corona aan je deur klopt...

Naar overzicht Offerte aanvragen

Gepubliceerd op 29 maart 2021 door Immanuel Livestro

Als corona aan je deur klopt...

Zondag 21 maart begon de lente voor ons wat ongelukkig. Want op deze zondagmiddag brak ik mijn voet en was ik hierdoor ineens erg beperkt in mijn kunnen. Maar als dan corona een week later opnieuw aan je deur klopt word je nog verder beperkt. Want een jaar later nadat ik al eens besmet ben geraakt met Covid-19 ben ik opnieuw positief getest. Door alle maatregelen betekend dit dat ikzelf in ieder geval 2 april in quarantaine moet. En pas daarna met een week naar ander gips kan.

Ik draag daarom tot die tijd al mijn taken over aan mijn collega Jan Torn en hoop van harte dat ik daarna weer voldoende herstelt ben om zelf ook weer het een en ander op te kunnen pakken.

Helaas is het voor mij even een stapje terug doen om straks mijn beste beentje voor te zetten. Maar gelukkig staan Jan en mijn team gewoon nog wel 24/7 voor u klaar.

Dus u kunt gewoon ons blijven bellen. Wees voorzichtig en blijf gezond en zorg dat je Covid 19 buiten de deur houdt!

met vriendelijke groeten,

Immanuel en Marjolein Livestro

Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens. Hier kunt u lezen hoe anderen dit ervaren hebben.

Alle beoordelingen Plaats referentie