Condoleren via een online condoleance register

Naar overzicht Offerte aanvragen

Gepubliceerd op 16 maart 2020 door Immanuel Livestro

Condoleren via een online condoleance register

Vanaf 15 maart 2020 is het ook mogelijk voor families om via onze website digitale condoleances te ontvangen.

Al geruime tijd hadden wij het idee om mensen via onze website de mogelijkheid te bieden om nabestaanden online te condoleren.

Toen de eerste gevallen van het Corona virus in Nederland bekend werden, hebben we dit idee prioriteit gegeven en blijkbaar was dat goed. Want op 14 maart j.l. was dit gebruiksklaar op onze website en de dag erna viel het besluit dat er niet langer condoleances na afloop mogelijk waren. Dus we waren gelukkig net op tijd. 

Wij hopen dat dan ook velen die anders wel op een condoleance aanwezig zouden zijn geweest, nu van deze wijze van condoleren gebruik zullen maken. Om de nabestaanden een hart onder de riem te steken, in de moeilijke dagen van rouw, die nu door alle beperkingen i.v.m. maatregelen omtrent het Corona virus, het nog moeilijker hebben.

Kijk voor ons online condoleance register op:

Online condoleance register van Livestro Uitvaartzorg

Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens. Hier kunt u lezen hoe anderen dit ervaren hebben.

Alle beoordelingen Plaats referentie