Corvid-19 kan ieders deur aankloppen dus ook die van Livestro Uitvaartzorg...

Naar overzicht Offerte aanvragen

Gepubliceerd op 6 mei 2020 door Immanuel Livestro

Corvid-19 kan ieders deur aankloppen dus ook die van Livestro Uitvaartzorg...

Covid-19 en al de maatregelen die de Nederlandse regering heeft ingesteld, hebben duidelijk gevolgen gehad voor uitvaarten in Nederland in het algemeen. Er kwamen beperkingen, zoals slechts dertig mensen op een uitvaart - geen koffietafels meer en ga zo maar door. Maar ook mooie nieuwe rituelen ontstonden. Zaken die je raken als je in deze tijd iemand verliest en afscheid wil nemen. Dit raakte ons ook en tot nu toe hebben we al vele uitvaarten in deze periode mogen begeleiden en families mogen bijstaan.

Maar vandaag is er even een kink in de kabel gekomen. Want net zoaals artsen en verpleegkundigen getroffen kunnen worden door dit virus, kunnen ook uitvaartplanners als ik dat. En helaas heeft het Covid-19 virus ook bij ons gezin aan de deur geklopt en ook al hebben mijn vrouw en ik en onze 4 kinderen gelukkig nog milde verschijnselen, heb ik toch na overleg met onze huisarts, een moeilijke maar belangrijke keuze moeten maken. Want zolang je klachten hebt, kan je mensen besmetten en dat is het laatste wat ik wil - je zal maar iemand besmetten uit de risicogroep - Dit betekent dat ik zelf, totdat ik klachten vrij ben, niet werkelijk bij de uitvaart aanwezig kan zijn. Gelukkig is Livestro Uitvaartzorg meer dan Immanuel en Marjolein Livestro alleen en heb ik een fijn en goed team om op terug te vallen en ook een bekwame en goede vervanger die in dezelfde geest als ons werkt met dezelfde achtergrond.

In praktijk kunnen wij dus nog steeds uitvaarten verzorgen. Met dit verschil dat ik zelf niet in persoon bij de uitvaart aanwezig kan zijn. Wel kan ik u via telefoon, skype en andere middelen begeleiden en de uitvaart in gang zetten. Het contact zal dan verder via mijn team en vervanger lopen. U begrijpt dat dit ook voor ons en mij een moeilijk besluit was, maar ik hoop dat ook dit virus weer snel bij ons de deur uit is en ik ook weer zelf dat laatste stukje van de uitvaart kan oppakken.

Voor nu: pas goed op uzelf - houd afstand - hoe moeilijk het ook is en pas ook goed op elkaar!

Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens.

Alle beoordelingen Plaats referentie