Corvid-19 kan ieders deur aankloppen dus ook die van Livestro Uitvaartzorg... DEEL 2...

Naar overzicht Offerte aanvragen

Gepubliceerd op 7 juni 2020 door Immanuel Livestro

Corvid-19 kan ieders deur aankloppen dus ook die van Livestro Uitvaartzorg...              DEEL 2...

Op 6 mei liet ik u in de post: "Covid-19 kan aan ieders deur aankloppen dus ook aan die van Livestro Uitvaartzorg, dat ook ik en mijn gezin getroffen waren door Corona. We zijn ondertussen een maand later en afgelopen maandag hebben mijn vrouw en ik een test kunnen doen en werden negatief getest. Wat dus goed nieuws is, want volgens het RIVM en de GGD betekent dit dat we niet meer besmettelijk zijn en dat houdt dus in dat ik ook zelf weer lijfelijk aanwezig kan en mag zijn bij een uitvaart en daardoor de uitvaart ook zelf kan uitvoeren.

Het minder goede nieuws is dat ik nog niet geheel hersteld ben van het virus en mijzelf zeer in acht moet nemen. Daarom ook dat ik het regelen van de uitvaart zoveel mogelijk via de telefoon of Skype/Zoom/Teamview en andere middelen zal doen. (Als dit niet wenselijk is, zal de uitvaart met maximaal 2/3 nabestaanden besproken worden op ons kantoor dat wij al enige tijd Corona proef hebben gemaakt.) Het verdere lijfelijke contact dat nodig is gedurende de week zal via mijn medewerkers verlopen, maar op de dag van de uitvaart hoop ik zelf aanwezig te kunnen zijn om de uitvaart te leiden.

Hieronder plaats ik nog een artikel dat vandaag in het AD vandaag verschenen is over de inpakt die Corona voor ons gezin heeft gehad en nog steeds heeft.

Coronavirus houdt familie Livestro uit Voorthuizen al twee maanden in de greep: ‘De klachten blijven’

Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens.

Alle beoordelingen Plaats referentie