Else Vlug - Hoekendijk - rouwadvertentie

Naar overzicht Offerte aanvragen

Gepubliceerd op 3 november 2019 door I.Live

Else Vlug - Hoekendijk - rouwadvertentie

Ieder mens heeft andere mensen in zijn leven die als het ware een afdruk in hun leven nalaten en bepalend zijn voor de koers van jouw leven. Else Vlug-Hoekendijk was zo iemand voor mij en natuurlijk met mij, voor velen. Een vrouw met een rotsvast geloof in Jezus en bijzondere liefde en passie voor kinderen.

Else en haar man Peter waren al goede bekenden van mijn ouders van voor mijn geboorte. Het was daarom ruim 4 jaar geleden al een bijzonder moment toen ze mij vroegen om met hun na te denken over het naderende afscheid. Vele mooie en dierbare gesprekken volgden en we hadden het niet alleen over hun uitvaart. Maar opnieuw spraken ze in op mijn leven en bemoedigden mij en gaven mij goede raad.

Vandaag plaats ik, op verzoek van de familie, de rouwkaart van Else op onze website. En ben ik dankbaar dat ik de uitvaart van deze bijzondere vrouw mag verzorgen. Op internet verschijnen er deze dagen vele mooie verhalen over wat zij voor anderen betekend heeft. Termen als; krachtige vrouw, heldin, pilaar voor de Nederlandse Pinksterbeweging, geestelijke moeder voor velen etc; en ook al is dit allemaal waar, ik weet zeker dat zij daar niets mee zou hebben gehad.
Zoals zij zei tegen mij in een van de voorbesprekingen van haar uitvaart: "Immanuel, laten we vooral geen mensen gaan verheerlijken, maar laat het mijn afscheidsdienst zijn vol dankbaarheid, waarin God alle eer krijgt!"

Laten we niet vergeten dat ze in de eerste plaats een lieve vrouw, moeder, oma en overgroot-oma was, die enorm gemist gaat worden. Daarom wens ik Peter en de kinderen, klein- en achterkinderen heel veel sterkte toe.

Stichting Opwekking heeft een condoleance website geopend op

https://www.opwekking.nl/over-ons/268-overig/1529-else-vlug

Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens.

Alle beoordelingen Plaats referentie