INDIA REIS IMMANUEL LIVESTRO

Naar overzicht Offerte aanvragen

Gepubliceerd op 15 april 2022 door Immanuel Livestro

INDIA REIS IMMANUEL LIVESTRO

Van donderdag 21 april tot 11 mei is Immanuel Livestro samen met zijn dochter Rifka (van 12) op zendingsreis naar India.
Vanaf vandaag tot 12 mei zal Jan Torn de uitvaarten van Livestro Uitvaartzorg uitvoeren.

Livestro Uitvaartzorg is hoofdsponsor van het zendingswerk van Streams of Mercy and Grace ministries in India. Van iedere uitvaart gaat er 2,5 % naar de weduwen in India om hen een nieuwe toekomst te geven. Door Corona was de grens jaren gesloten maar nu is het voor eerst in 3 jaar dat Immanuel Livestro weer naar India kan gaan, om daar het zendingswerk te bezoeken en de mensen te bemoedigen. In het verleden hebben we mooie projecten als waterputten - huisjes - maar ook begrafenissen kunnen bekostigen voor de allerarmsten in India. 


Ook in de tijd dat Immanuel in India is zal Jan Torn samen met het team van Livestro Uitvaartzorg de uitvaarten blijven verzorgen en ook Marjolein Livestro blijft gewoon beschikbaar voor al uw vragen.

Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens. Hier kunt u lezen hoe anderen dit ervaren hebben.

Alle beoordelingen Plaats referentie