Kom jij bij ons team

Naar overzicht Offerte aanvragen

Gepubliceerd op 28 september 2020 door Immanuel Livestro

Kom jij bij ons team

Door een onverwachts vertrek van een van onze kern teamleden is er plek vrijgekomen in het team van Livestro Uitvaartzorg. Ben jij een mensen mens, flexibel en zoek je een baan waarin je wat voor je medemens kan betekenen, dan kan het zijn dat jij het puzzelstukje bent dat bij ons past. Livestro Uitvaartzorg is een eigentijdse uitvaartonderneming met 10 jaar ervaring, waar de wensen van de overledene en nabestaanden centraal staan. Het gaat om de functie van uitvaartassistente.

Een uitvaartassistente is het verlengstuk van de uitvaartleider die het gezicht is en eerste aanspreekpunt voor de familie. Je werk bestaat uit het assisteren van de uitvaartleider met als taken: laatste verzorging van de overledene (en de familie daar soms ook bij begeleiden), thuiscontroles doen, helpen bij de uitvaart van mensen - plaats aanwijzen tot het bedienen van een geluidsinstallatie, en het schenken van koffie. Maar ook andere taken zoals rouwkaarten bij de familie brengen en/of ophalen of andere administratieve werkzaamheden, behoren tot je taak. Een afwisselende baan op onverwachtse tijden. Want je weet natuurlijk bijna nooit wanneer iemand komt te overlijden. Je moet geen 9 tot 5 mentaliteit hebben en ook bereid zijn om ’s nachts je bed uit te komen als er dan iemand thuis komt te overlijden. Wat je ervoor terug krijgt, is dat, naast dat je natuurlijk betaald wordt volgens de geldende CAO voor de uitvaartbranche en dat wij je gaan opleiden, je een plekje in een leuk team krijgt. Maar bovenal een baan waarin je iets voor je medemens kan betekenen en je daarvoor ook waardering krijgt. Het is met recht een van de dankbaarste beroepen te noemen in onze samenleving. Maar het vraagt wel om inlevingsvermogen en je moet kunnen omgaan met het verdriet dat je in je werk meebeleeft. Daarin zullen wij je natuurlijk zoveel mogelijk begeleiden. Een speciale vooropleiding is geen voorwaarde, belangrijker is dat je leergiering bent en een groot hart hebt voor je medemens. (Woonachtig in regio van ons bedrijf i.v.m. aanrijtijd)

Denk je: dit gaat over mij, stuur dan vandaag nog een e-mail met je motivatiebrief en CV naar info@livestro-uitvaartzorg.nl en wie weet maak jij onze puzzel weer compleet!

Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens.

Alle beoordelingen Plaats referentie