Mag ik aan u voorstellen het team...

Naar overzicht Offerte aanvragen

Gepubliceerd op 6 november 2020 door Immanuel Livestro

Mag ik aan u voorstellen het team...

Mag ik jullie met trots voorstellen: de mensen achter de schermen. Het team van Livestro Uitvaartzorg.

Begin oktober zijn we een sollicitatieronde gestart en deze week hebben er 4 nieuwe toppers hun contracten getekend - hiermee bestaat ons team nu uit 10 mensen en eigenlijk nog een extra vrijwilligster van 89 jaar en dat is mevrouw de Kock.

Laat ik deze keer in het kort onze teamleden voorstellen.

Mag ik jullie met trots voorstellen: de mensen achter de schermen. Het team van Livestro Uitvaartzorg.

Begin oktober zijn we een sollicitatieronde gestart en deze week hebben er 4 nieuwe toppers hun contracten getekend - hiermee bestaat ons team nu uit 10 mensen en eigenlijk nog een extra vrijwilligster van 89 jaar en dat is mevrouw de Kock.

Laat ik deze keer in het kort onze teamleden voorstellen.

Marjolein is mijn allerliefste wederhelft en ondersteuning. Zonder haar kan ik dit mooie werk onmogelijk doen omdat ik op elk moment van de dag kan worden weggeroepen en zij dan naast het gezin ook het personeel moet aansturen. Daarnaast doet ze de administratie - stuurt het personeel aan en helpt met alle zaken die met het bedrijf te maken hebben. Neemt de telefoon aan, maakt afspraken etc etc

Naomi Livestro-Koelewijn is mijn een na oudste dochter en is getrouwd met Peter Koelewijn, ze hebben samen drie schatten van kinderen die mij dus opa mogen noemen. Naomi werkt daarnaast in het dagelijks leven ook nog eens als OK-assistente in het Meander Medisch Centrum in Amersfoort. Doordat Naomi veel op mij lijkt en wij elkaar goed begrijpen, is dit heel plezierig werken - zeker bij de moeilijke overlijdens. Denk daarbij aan zelfdodingen en ongevallen. Hier kan ze haar kennis goed inzetten en kan zij mij goed assisteren bij het restaureren en mooi maken van de overledene. En kunnen we elkaar goed ondersteunen.

Peter Koelewijn is dus mijn schoonzoon en is mede-eigenaar van Glashandel Koelewijn in Bunschoten. Hij heeft ook een enorme liefde voor het vak en ook voor rouwauto's en is daardoor een grote steun voor ons. Hij springt bij als we handen te kort komen. Hij is dus erg gemotiveerd en heeft veel kennis wat betreft rouwvervoer.

Astrid Veer-Pureveen komt uit Putten en werkt alweer even bij ons. Ze heeft haar opleiding in de uitvaartzorg met succes afgerond en is een trouwe en rustige medewerkster. Ze zal nooit zichzelf op de voorgrond zetten, maar zich altijd dienstbaar en ondersteunend opstellen. En ze heeft liefde en passie voor het vak.

Gerda Veenhuizen-van Loenen is een echte Voorthuizense die er nog niet aan toe was om achter de geraniums te gaan zitten, ze helpt daarom bij ons vooral bij koffietafels en condoleances. Zij kan een broodmaaltijd tot een waar kunstwerkje maken en heerlijke gezonde broodjes maken. Daarnaast is het woord gezelligheid haar op het lijf geschreven en heeft altijd goed door wie er om een praatje verlegen zit en wie niet. Ze is daarom als een vis in het water bij ons en we zijn ook erg blij met haar.

Soraya Dusseljee uit Ede is niet alleen een van onze nieuwste teamleden, maar ook de jongste. Daarentegen heeft ze al wel ervaring in stervensbegeleiding en nazorg. Ze werkt namelijk ook op een hospice en doet ook dat werk met veel liefde en inzet. Soraya komt ook uit een cultuur waar de dood en begrafenissen een belangrijke plek hebben en ik denk dat zij hiermee een mooie aanvulling in ons team is.

John Coenraadts uit Barneveld en ik kennen elkaar al weer een paar jaar en ik ken hem als een eerlijke, lieve en opgeruimde jongeman met het hart op de goede plaats. Naast dat hij bij ons werkt, heeft hij ook een baan in de zorg en ook daar heeft hij al veel mensen en families mogen begeleiden in het stervensproces. Iemand die met respect werkt en echt een mensen mens - wat hem weer zo laat passen bij Livestro Uitvaartzorg.

Renske van Ekris komt uit Apeldoorn en heeft al een berg aan ervaring bij zich uit de uitvaartbranche. Ze heeft voor een bedrijf gewerkt dat overbrengingen en verzorgingen van overledenen verzorgt. Maar ze is ook allround medewerkster geweest op een crematorium. Ik zou Renske omschrijven als een vlotte, enthousiaste dame die een groot hart heeft voor de uitvaartbranche en het fijn vindt om met liefde zorg te dragen voor de overledene en nabestaanden.

En als laatste, maar zeker niet als minste, hebben we dan nog Petra van Laar uit Arnhem in ons team. Petra heeft haar sporen verdiend in de onderwijswereld, maar heeft vorig jaar bewust gekozen voor de uitvaartbranche en is toen ook een opleiding in de uitvaartzorg begonnen. Petra is een echte teamworker en organisator, of zoals een collega van mij haar omschreef, zij is als een spin in een web. Je kan veel aan haar toe vertrouwen. Haar droom is om in de uitvaartbranche te mogen werken en wij zijn blij en dankbaar dat haar droom nu mag uitkomen.

Als u dit allemaal gelezen hebt, kunt u begrijpen dat wij dankbaar en trots op ons team zijn. En het mooie is dat dit team ook voor u klaar staat. Zodat u weet dat, als u ons ooit nodig heeft (en ja ik weet dat niemand dat hoopt), u in goede en bekwame handen bent.

Immanuel Livestro en zijn team staan weer helemaal voor u klaar!

Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens. Hier kunt u lezen hoe anderen dit ervaren hebben.

Alle beoordelingen Plaats referentie