Nieuwe koers Livestro Uitvaartzorg

Naar overzicht Offerte aanvragen

Gepubliceerd op 11 februari 2021 door I.Live en Feike klomp

Nieuwe koers Livestro Uitvaartzorg

In Barneveld staat een boom … een tiend(tol)boom

Voor de Oranjerie bij kasteel de Schaffelaar staat een eeuwenoude plataan.
Als deze boom kon spreken, zou hij ons vast enorm veel verhalen kunnen vertellen. Over wat er daar door de eeuwen heen gebeurd is en wie er hem zijn of haar geheimen heeft toevertrouwd.

Platanen zijn bomen die we vaak terugzien op begraafplaatsen. Maar dit was niet de reden waarom wij op de foto bij deze prachtige boom in de sneeuw staan.
Nee, de gedachte daarachter is anders. In het verre verleden kende bijna iedere plaats zijn eigen tolboom/tiendboom. Dit was een plek waar men tol/belasting betaalde, maar waar ook zakelijke overeenkomsten werden aangegaan.
1 maart 2021 gedenk ik dat ik alweer 10 jaar uitvaarten mag begeleiden in onze mooie gemeente. Een mijlpaal, maar ook een moment waarop je terug en vooruitkijkt en plannen maakt. Naast dat ons team de laatste maanden is uitgebreid met een aantal mooie en gepassioneerde mensen, komt vanaf deze week de Barneveldse uitvaartleider Jan Torn ons team versterken. En wat is er mooier om samenwerking aan te gaan en dit symbolisch op de plaat vast te leggen bij deze eeuwenoude getuige.
Zodat als bomen zouden kunnen spreken – deze boom zou vertellen; Ik was erbij en kan bevestigen dat deze mensen anderen willen steunen in de moeilijkste dagen van hun leven. Als een boom willen wij zijn voor nabestaanden, om bij te schuilen en tegen aan te leunen.

Als bomen zouden kunnen spreken, zou het nooit meer stil zijn…

Hieronder artikel in Barneveldse krant van 11 februari 2021 door Feike Klomp:

NIEUWE KOERS LIVESTRO UITVAARTZORG

Uitbreiding team

[VOORTHUIZEN] Livestro Uitvaartzorg is in beweging en in korte tijd flink gegroeid. Eigenaar Immanuel Livestro krijgt versterking van de Barneveldse uitvaartbegeleider Jan Torn. Daarnaast is eind vorig jaar ook het ondersteunende team uitgebreid met een aantal medewerkers. Immanuel Livestro vertelt meer over het hoe en waarom.

Immanuel: ,,Per 1 maart aanstaande ben ik tien jaar als uitvaartbegeleider actief. Die jaren zijn voorbijgevlogen en heb ik, samen met mijn vrouw Marjolein Livestro-Leeman, al mijn ziel en zaligheid in dit mooie werk gestopt. En dat wordt gewaardeerd, merken wij. De hoge waarderingscijfers laten dat zien en ik hoor het ook geregeld terug. Dat doet ons goed, daar doen we het allemaal voor. Tegelijkertijd heb ik ook gemerkt dat de afgelopen tien jaar erg druk waren. Als enige uitvaartbegeleider bij een uitvaartonderneming ben je ook kwetsbaar. Daarom hebben we besloten om ons team op meerdere fronten uit te breiden.”

[SAMENWERKING] Een paar weken geleden kwam Immanuel in contact met uitvaartbegeleider Jan Torn: ,,Jan had zijn eigen onderneming Infina Uitvaartzorg verkocht, maar miste uiteindelijk toch het vak. Toen hij me benaderde, zijn we gaan praten over mogelijke samenwerking, en merkten dat de gemeenschappelijke klik daar was. We zijn beiden namelijk in eerste plaats mensgericht’’

[KOERS] Immanuel: ,,Jan komt mijn team versterken en vervangt mij als ik zelf niet kan door drukte, overbezetting of om andere redenen. Daarmee is de continuïteit van Livestro Uitvaartzorg gewaarborgd en heb ik zelf iets meer ‘lucht’. Daarnaast hebben we eind vorig jaar al meerdere ondersteunende medewerkers in ons team verwelkomd. En dat komt zowel de klant als ons team ten goede. Daarmee is onze nieuwe koers ingezet en zijn we klaar voor de toekomst.”

[KEURMERK] Livestro Uitvaartzorg is een eigentijdse uitvaartonderneming waar de wensen van de overledene en de nabestaanden centraal staan. Immanuel: ,,Wij zijn altijd bezig om ons te vernieuwen en te verbeteren. Daarom zijn wij trots op ons keurmerk (Stichting Keurmerk Uitvaartzorg) waarmee we voldoen aan de verschillende eisen die hieraan gesteld worden.”

Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens. Hier kunt u lezen hoe anderen dit ervaren hebben.

Alle beoordelingen Plaats referentie