Aalbert van der Hoef

Aalbert van der Hoef

Overleden:

14 april 1928 ~ Voorthuizen ~ 8 augustus 2020

Na een werkzaam leven is toch nog onverwachts overleden, 

onze trotse vader en lieve opa 

Aalbert van der Hoef 

in de gezegende leeftijd van 92 jaar. 

Sinds 15 november 2017 weduwnaar van Wilhelmina Maria van der Hoef-van Ee

I.v.m. de situatie omtrent het corona virus, en de daaraan verbonden maatregelen in ons land, zal de uitvaart helaas in besloten kring moeten plaatsvinden.

Daarom dat u in dit register uw medeleven aan de familie kan betonen en zij zullen het aandachtig lezen.

Ook wij van Livestro Uitvaart wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd

Al 10 reacties

Naar overzicht

Annemiek Van Ee

Gecondoleerd met het verlies van jullie vader/opa...heel veel sterkte de komende tijd.


Tine van Ee

Van harte gecondoleerd met jullie vader en opa. Een gezegende leeftijd maar ook een groot gemis. Veel sterkte in deze verdrietige tijd.


Dini & Family (Canada)

Our sincere condolences with the passing of your father and grandfather. May God's love surround you at this time of loss.


Johan en Diane Vorderman

Goedendag familie van der Hoef, Als vrienden, volleybalmaatje van Gerrit en Trudy willen wij jullie van harte condoleren met het plotselinge overlijden van jullie vader en opa Aalbert. Wij wensen jullie veel sterkte en Gods nabijheid toe en de belofte dat in het huis van de Vader vele woningen zijn (Johannes 14:2). Johan en Diane Vorderman


Familie G.W. van der Hoef

Een mooie en gezegende leeftijd, maar je zou ze het liefst voor altijd bij je houden. We wensen de kinderen en kleinkinderen sterkte toe voor nu en in de komende tijd. Gerwin en Judith van der Hoef.


Familie Brons

Gecondoleerd met het verlies van jullie vader en opa. Heel veel sterkte in de komende tijd, wanneer jullie hem zullen missen. Hartelijke groet, Peter & Ingrid Brons


H.M. Kuijt

Gecondoleerd met het verlies van jullie vader en opa. Veel sterkte toegewenst. Groet Henk


Gerard van Ee (Gert van Jan) en Willy de Bruyn

Wij willen jullie van harte codoleren met het verlies van jullie vader en opa. Wij wensen jullie heel veel sterkte, kracht en liefde toe. Heel veel liefs van Gerard en Willy


Son van den Brink

Gecondoleerd met dit toch nog onverwachtse overlijden van meneer vd Hoef. Ik wens familie, vrienden, kennissen en iedereen die meneer vd Hoef lief had alle sterkte En kracht toe de komende tijd. 🌹 Lieve Groet, Sonja vd Brink.


Trees de Kock

Vaarwel stille vriend een enkel woord een lief gebaar, een groet, het was voldoende als wij elkaar weer zagen. Rust zacht.


Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens. Hier kunt u lezen hoe anderen dit ervaren hebben.

Alle beoordelingen Plaats referentie