Anneke Bakker

Anneke Bakker

Overleden:

Ermelo, 15 september 1953

Voorthuizen, 13 december 2020

Anneke Bakker

We missen je.

Ze is 67 jaar geworden.

Stoffel 

Christy

Jasper en Floor

Daan en Sietske

                  Diete, Pelle

Bas en Sanne

Tessa en Tom

En broers en zussen

I.v.m. de situatie omtrent het corona virus, en de daaraan verbonden maatregelen in ons land, zal de uitvaart helaas in besloten kring moeten plaatsvinden.

Daarom dat u in dit register uw medeleven aan de familie kan betonen.

Ook wij van Livestro Uitvaart wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd

Al 36 reacties

Naar overzicht

Ineke Meijboom-Baggerman van Houweninge

Van harte gecondoleerd met dit verlies. Ik ken Anneke nog van het JFC waar ik 20 jaar gewerkt heb. Veel sterkte. Ineke


Meia Bink

Lieve Familie, Anneke was op de CALO mijn/onze klas en jaargenoot. Ze werd in haar eerste jaar uit ruim honderd studenten gekozen tot vertegenwoordiger van ons jaar. Anneke kon met iedereen overweg door haar vriendelijke, empathische uitstraling. Heel veel sterkte met dit grote verlies.


Annemieke Volker

Beste familie, gecondoleerd met het verdrietige bericht dat Anneke is overleden. Ik heb dit bericht gemaild aan ons Calo-jaar. We hadden een bijzonder jaar waar Anneke in het eerste jaar als jaarvertegenwoordiger een bijzonder plek innam en herinneren we haar als de dag van gisteren. Op het bericht dat ik stuurde kwamen afgelopen week vele meelevende reacties. Ik hoop dat het jullie sterkt te weten dat we haar niet vergeten zijn. Sterkte met dit verlies.


Ineke Hoogendijk-Klokman

Beste familie en dierbaren van Anneke, Gecondoleerd met jullie verlies. Ik was op de CAlO lang geleden een groepsgenoot van Anneke. Heel veel sterkte!


Frans Haeck

Beste familie, Hierbij wil ik mijn medeleven betuigen v.w.b. het overlijden van Anneke. Ons jaar van de C.A.L.O. zal al weer iemand moeten missen! Sterkte gewenst, Frans Haeck


maaike oud

Beste familie van Anneke, Wat een droevig bericht kreeg ik deze week . Ik wil jullie van harte condoleren met dit verlies. Anneke ken ik van de CALO tijd waar we vanaf het prille begin met elkaar in huis woonden; samen op vakantie zijn geweest. Mooie herinneringen aan een betrokken vriendin, die ik later uit het oog verloren ben. Veel sterkte met dit verlies.


Rients Bruinsma

Beste familie. Ik wil jullie van harte condoleren met het overlijden van Anneke. Als jaargenoot van de CALO is ze deel van mijn geschiedenis en ik heb goede herinneringen aan haar en aan de geweldige tijd die we daar hadden.


Theo Daanen

beste familie, best lang geleden zat ik bij Anneke op de CALO in Arnhem. ik heb daar mooie herinneringen aan en Anneke maakt daar deel van uit. Heel veel sterkte met dit verlies.


Douwe Boersma

Als oud studiegenoot van de CALO Arnhem wil ik de nabestaanden van Anneke condoleren met het immens verlies. Al is het bijna een halve eeuw geleden dat wij met de CALOfamilie in opleiding waren is de betrokkenheid naar elkaar gebleven. Hoe triest is het nieuws dan als een leeftijdsgenoot is weggevallen.... Ik wens u sterkte.


Jules van Wesemael

Helaas pas nu het bericht van Anneke's overlijden gekregen. Jullie allemaal gecondoleerd en veel sterkte de komende tijd. Ik denk als jaargenoot van Anneke met veel plezier terug aan de jaren op de CALO. Mooie herinneringen blijven bestaan.


Paul de Ruijter

Ik ben oud-studiegenoot van de CALO van Anneke en dat was een fantastische periode en ik weet zeker dat Anneke dat ook zo heeft ervaren! Mijn medeleven gaat uit naar iedereen en zeker de direct betrokkenen ... Paul


Anne Kuipers

Lieve mensen, ik ken jullie niet persoonlijk. Ik ben een jaar- studiegenoot van Anneke; vandaag kreeg ik het bericht dat Anneke is overleden; ik wil jullie can harte condoleren; ik draag warme herinneringen aan onze gezamenlijke studietijd; heel veel sterkte in deze ( in meer dan één opzicht) moeilijke tijd; ik hoop dat jullie elkaar tot steun kunnen zijn! Lieve groet!


Hilda Conradi

Beste Stoffel en familie, Gecondoleerd met het verlies van Anneke. Veel sterkte gewenst.


Ebe Elderhuis

Stoffel en familie, Nog veel sterkte toegewenst na het overlijden van Anneke! Ebe Elderhuis


nienke van schuppen

Dag Stoffel, Ik kreeg de overlijdensadvertentie van Anneke via Johan & Wemmy Roos doorgestuurd en vond dat ik hier op moest reageren. Ik wil je graag condoleren; voor de 2e x je partner verliezen! Ik wens je kracht en sterkte en warme mensen om je/jullie heen! Warme groet, Nienke


Fam. R. van Steeg

Beste familie van Anneke, Wat een triest nieuws. Langs deze weg willen wij jullie allemaal condoleren en heel veel sterkte toewensen. Reinard&Gea, Cherise, Danique


Bertus en Arja Kieft

Beste geliefden van Anneke Bakker. Wij wensen jullie Gods nabijheid toe in het verwerken van het verlies van jullie geliefde Anneke. Voor ons is het een afscheid van onze oudste nicht en we zullen haar missen. Van harte gecondoleerd en kracht toe gewenst. Bertus en Arja Kieft


Annet Schreuder

Gecondoleerd met het verlies van Anneke, ik wens jullie heel veel sterkte en kracht!!!


Hans van den Broek

Beste Stoffel en familie, gecondoleerd met dit enorme verlies. Heel veel sterkte in de komende tijd. En bewaar alle mooie herinneringen aan haar in je hart en neem ze mee in jullie levens.


Fam. Jager

Gecondoleerd met het verlies van Anneke. Een bijzondere lieve vrouw en nicht, die ook veel voor mijn moeder heeft betekend. Groet, Wendy Jager van Veldhuizen (dochter van Ger van Veldhuizen)


Barend en Wilna Geurts

Stoffel, kinderen en kleinkinderen gecondoleerd! Wij wensen jullie en jullie verdere familie sterkte en kracht toe in deze zo moeilijke tijd.


Zeger van Diermen

Beste Stoffel en familie, Bij deze wil ik jullie van harte condoleren methet verlies van je vrouw, jullie moeder en oma. Wat een verdriet zal dat geven nu zij gemist wordt. Ik bewaar zeer goede herinneringen aan Anneke. Ze was een uitstekende lerares met hart voor de leerlingen die aan haar zorgen waren toevertrouwd. Ze was behulpzaam en je kon altijd een beroep op haar doen. Ook was ze hartelijk in de omgang en altijd tot een gesprek of zo maar een praatje bereid. Ze heeft voor het JFC veel betekend. Zij ruste in de vrede Gods. Ik wens jou, Stoffel en de anderen veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.


Frits Gombert

Beste Stoffel en familie, Gecondoleerd met het verlies van Anneke. Veel sterkte gewenst.


Stoffel en Bep Stoffelsen

Stoffel en kinderen, gecondoleerd met het verlies van Anneke. Ze zal voor jullie een grote leegte achterlaten. Heel veel sterkte gewenst!


Theo en Jolanda Heetmayet

Van harte gecondoleerd en heel veel sterkte


Gerard en Sytske Altena

Beste Stoffel en kinderen Onze oprechte deelneming met het overlijden van Anneke Wij wensen jullie heel veel sterkte en bovenal Gods nabijheid toe. Laat dankbare herinneringen verder leven in momenten van verdriet, zoals vogels zingen in de regen.


Gertjan schoppert

Lieve Christy en Jasper, Gecondoleerd met het verlies van Anneke. Ik bewaar nog steeds fijne herinneringen aan haar. Ik wens jullie veel sterkte om dit verlies te verwerken. Groeten Gertjan


Evert van der Weijden

Stoffel, van harte gecondoleerd. Ik schrok er erg van, zo'n altijd flinke vrouw en een fijne collega destijds! Waarom toch, zo jong nog. Vragen zonder antwoord!


Annerieke

Lieve Stoffel, wat intens verdrietig is dit. Ik heb fijne herinneringen aan samenwerken met Anneke en met jou. Ik wens jou en de kinderen heel veel sterkte, ik denk aan je. Lieve groet, Annerieke


Nina Römer

Lieve Anneke, je was er voor me toen ik het hard nodig had! Dankzij jou heb ik mijn werk weer kunnen hervatten. Jij gaf me de ruimte.Bedankt daarvoor! Ik ga je niet vergeten! Stoffel, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte gewenst!


Bert en Albertje van der Horst

Lieve Stoffel, kinderen en kleinkinderen. Van harte gecondoleerd met het overlijden van je vrouw, jullie moeder en oma. Wat zal dat een ontzettend gemis voor jullie zijn; Anneke was er natuurlijk, vooral de laatste jaren, altijd. Een fantastisch mensenmens, net als jij Stoffel. Ik bewaar heel veel goede herinneringen aan haar als teamleidster en collega. De laatste keer dat we elkaar zagen en spraken staat ons nog heel goed bij. Eerst met z'n vieren in de keuken en daarna Anneke en Albertje in de keuken en jij Stoffel en ik samen buiten. Ik zal deze middag en veel meer herinneringen blijven koesteren. Jullie allen heel veel sterkte voor de komende dagen en weken, maar vooral ook voor daarna. Lieve groeten Albertje en Bert van der Horst


Gera en Simon van Boven

Beste Stoffel, kinderen en fam. Gecondoleerd met het overlijden van Anneke. Heel veel sterkte en kracht gewenst voor de komende tijd.


René Minderhoud

Een gewaardeerde ex-collega die veel betekend heeft voor heel veel leerlingen en collega's van het JFC. Een goed mens, altijd in de weer om het anderen naar de zin te maken. Mijn medeleven gaat uit naar Stoffel en de andere familieleden. Ik hoop dat er veel goede herinneringen zijn om op terug te kijken. Veel kracht gewenst voor de komende tijd.


Esther Rietveld-Leene

Lieve Stoffel en familie, gecondoleerd met het verlies van Anneke. Heel veel sterkte voor de komende tijd!


Martin Schenk

Triest triest triest. Deze kleine vrouw was een groot mens. Inspirerend, warm, altijd optimistisch, vormend voor jongeren, humoristisch, lief. Een groot mens, nooit rancuneus, geen omkijken in wrok of bitterheid. Wat een vrouw. Goede vriend Stoffel, en natuurlijk de kinderen, en anderen die van haar hielden: sterkte in deze loodzware dagen. Vanuit het hart, Martin Schenk


Hettie Schoppert

Van harte gecondoleerd met het overlijden van Anneke. Ze was mijn ex-schoonzusje en ik bewaar veel goede herinneringen aan haar. Ik wens jullie heel veel sterkte! Hettie Schoppert


Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens. Hier kunt u lezen hoe anderen dit ervaren hebben.

Alle beoordelingen Plaats referentie