Helena Agatha Oudejans ~ Helga

Helena Agatha Oudejans ~ Helga

Overleden:

Haarlem, 9 januari 1948 ~ Garderen, 17 maart 2020

Liefde begint met een glimlach,                                                            groeit met een kus en eindigt met een traan.

I.v.m. de situatie omtrent het corona virus, en de daaraan verbonden maatregelen in ons land, zal de uitvaart in besloten kring plaatsvinden.

Daarom dat u in dit register uw medeleven aan de familie kan betonen en zij zullen het aandachtig lezen.

Ook wij van Livestro Uitvaart wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Al 84 reacties

Naar overzicht

Ada van der Lee

Lieve familie. Nu pas is mij het overlijden van Helga bekent .Wat een verdriet. Helga en ik waren tiener vriendinnen in Beverwijk. Als ik aan haar denk, komt er een brede lach op mijn gezicht. Zoveel plezier hebben wij beleeft .Wat zal ze gemist worden. Ik wens jullie heel veel sterkte. Zoek troost bij elkaar. Lieve groeten Ada van der Lee.


Peter en Anne Kienzle-Kröder

Gecondoleerd en veel sterkte in de komende moeilijke tijd. Peter en Anne Kienzle-Kröder


Michelle van Son

Hoi Inge en iedereen die Helga lief had. Geschrokken van dit super verdrietige bericht. Wat ontzettend naar. Heel erg veel sterkte. Koester de mooie herinneringen ❤️ Kus, je nichtje, Michelle.


Gerda

Dag Inge. Geschrokken zijn we toen we hoorden dat Helga is overleden. Ik heb warme, goede, en bijzondere herinneringen aan haar, en zal dan ook regelmatig aan haar denken. Gecondoleerd met dit onwerkelijke verlies en heel veel sterkte. Hierbij condoleer ik ook Ad je man en kinderen. Liefs Gerda en Leo.


Lyanne

Lieve Martin, Jij even in het bijzonder. Ik denk aan jou in deze tijd, ik ben trots op je. Er komt veel op je af en de manier zoals jij je schouders er onder zet, spreekt alleen uit moed, kracht en respect. Ondanks dat ik er niet altijd kan zijn, ben ik er wel voor je.. Voor andere naasten, geliefden, familie en vrienden.. gecondoleerd en sterkte! Liefs, kus, LY


Arno

Gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst met jullie verlies.


Fam. Bruijns

Lieve Martin en familie, Gecondoleerd met het verlies van moeder Helga! Heel veel sterkte nu en de komende tijd! Hartelijke groet, Wim, Annemiek en Esther


Rob en Marga Boelhouwers

Lieve Ad en familie, Wij zijn geschrokken van het overlijden van Helga. Wat een klap moet dit zijn voor jullie. Gecondoleerd met het verlies en wensen jullie sterkte met het verwerken van dit verlies.


Fam. Kroon

Beste familie, lieve Martin. Heel veel sterkte met dit enorme verlies. De herinneringen blijven. Sterkte aankomende tijd en we zijn er voor je. Liefs Annemieke, Erik & Britt


Tim en monique

Gecondoleerd en heel veel sterkte in deze moeilijke tijd groet Tim en monique


Eric en Loes Zijlstra

Wij wensen Ad, Inge en Frank, Martin en de kleinkinderen Jerrie en Sophie, familie , (camping) vrienden en kennissen heel veel sterkte toe in het verwerken van dit grote verlies. Wij kennen Helga voornamelijk van de Camping Speulderbos al vele jaren. Vele leuke momenten met elkaar meegemaakt. - De playbackshow waar Ad een Elvis optreden deed maar wel een heel bijzondere. - Het onkruid wegbranden door Ad waardoor er een conifeer in de brand vloog vlak naast de caravan. - Een stickie roken met een groep Speulderbossers bij Helga en Ad. - Dart avondjes op de plek. - Bakkie doen want Helga was altijd aanwezig en gastvrij, ook in de winter wanneer je langs kwam. Bedankt voor de mooie momenten Helga. Rust zacht.


Eric en Loes Zijlstra

Wij wensen Ad, Inge en Frank, Martin en de kleinkinderen Jerrie en Sophie, familie , (camping) vrienden en kennissen heel veel sterkte toe in het verwerken van dit grote verlies. Wij kennen Helga voornamelijk van de Camping Speulderbos al vele jaren. Vele leuke momenten met elkaar meegemaakt. - De playbackshow waar Ad een Elvis optreden deed maar wel een heel bijzondere. - Het onkruid wegbranden door Ad waardoor er een conifeer in de brand vloog vlak naast de caravan. - Een stickie roken met een groep Speulderbossers bij Helga en Ad. - Dart avondjes op de plek. - Bakkie doen want Helga was altijd aanwezig en gastvrij, ook in de winter wanneer je langs kwam. - etc etc etc . Bedankt voor de mooie momenten Helga. Rust zacht.


Sheila Verkleij

Hey Martin & familie, gecondoleerd met dit verlies! Sterkte voor nu en voor de tijd die komen gaat! Lieve groetjes van Sheila.


Riet mert

Lieve Inge gecondoleerd met het overlijden van je moeder Ook Ad en Martin wij wensen jullie sterkte de komende tijd En ook Frank Jerrie sophie


Jeffrey de graaf

Beste Martin en familie, Gecondoleerd met dit grote verlies en veel sterkte de komende tijd♥️


Riet mert

Inge Ad Martin Gecondoleerd met je moeder ook Ad Martin Inge sterkte de komende tijd.ook voor Jerrie Sophie


Anne en Tineke Merkus ( vorige A19 bewoners)

Beste Ad en familie, gecondoleerd met het verlies van Helga. Sterkte bij het verlies verwerken. Gelukkig kunnen herinneringen niet afgenomen worden.


Renee & Emil

Lieve Martin & familie, gecondoleerd met dit grote verlies. Heel veel sterkte toegewenst! Liefs Renee & Emil


Yvette en martijn

Beste Martin en Ad gecondoleerd met Helga en heel veel sterkte in de aankomende tijd. Yvette en martijn


Harry Hofkens en Paula Arkesteijn

Ik heb Helga leren kennen toen zij net 'verkering' kreeg met Ad en ze woonden toen in Rotterdam. Een vlotte vriendelijke vrouw die weer wat van 't leven wilde gaan maken samen met Ad. In Leidschendam op de flat ook nog op visite geweest, maar we hebben elkaar veel te weinig opgezocht. Het avontuur in Soesterberg met het eigen restaurant staat mij ook nog helder voor de geest, wat een gezwoeg is dat geweest. Met mijn vrouw en zoontje ook op de Camping waren we welkom en zijn we een paar keer geweest. Zeer gastvrij ontvangen en alles relaxt. De humor van beiden zal belangrijk voor ze geweest zijn, ik kan erg goed door een deur met Ad, en met Helga ging dat ook vanzelf. Ik heb Ad leren kennen als een persoon met een zeer opgeruimd karakter, open, kwetsbaar, en goudeerlijk. Ik/wij hopen dan ook dat hij weer kracht weet te halen uit het leven. Onze gedachten gaan natuurlijk uit naar Inge en Martin voor wie dit grote verlies een zware beproeving is. Wij wensen alle familie, naasten en andere dierbaren veel sterkte bij de verwerking van het heengaan van Helga.


Anouk

Lieve Martin & familie, gecondoleerd met dit verlies en heel veel sterkte!


Gerrit en An Deen

Gecondoleerd en veel sterkte gewenst


Michelle Beelen

Martin en familie Gecondoleerd. Veel sterke de komende tijd.


Rolinka en Lex

Lieve Martin en familie, Gecondoleerd met dit grote verlies en heel veel sterkte de komende tijd. Liefs Rolinka & Lex


Jan en Lia Verkerk

Gecondoleerd Ad Inge &Frank de kinderen en Martin. Heel veel sterkte lieve familie met het verlies van Helga . Hou jullie sterk in deze tijd .


Yvonne en Aad de Jongh

Ad en familie, gecondoleerd met het verlies van Helga. Wij wensen jullie veel sterkte in deze moeilijke tijd.


Vincent en Tessa

Lieve Martin en familie, gecondoleerd en heel veel sterkte aankomende tijd. Liefs Vincent en Tessa


Chiel Flokstra

Beste Martin en familie, gecondoleerd met het overlijden van Helga! Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd nu! Houd je taai Martin, we zijn er voor je❤️ Chiel


Iris Meilof

Martin en naasten, gecondoleerd. Ik wens jullie veel sterkte.


Wesley & Esmee

Lieve Martin en familie, Wij wensen jullie heel veel sterkte de komende tijd. Heel veel knuffels! Liefs Wesley & Esmee


Dorien

Hoi Martin en Inge gecondoleerd met het verlies van jullie moeder Heel veel sterkte de komende 🌹🌹


Karin en Leo de Vries

Lieve Ad, Mart en familie, wat een vreselijk bericht. Wij wensen jullie alle sterkte met het verlies van Helga. Woorden schieten ons verder tekort.


Familie van Ee

Lieve Martin, Ad en familie, Wij wensen jullie heel veel sterkte in de dagen die komen gaan en in de periode daarna om het verlies van jullie moeder en vrouw een plekje te geven. In gedachten zijn wij bij jullie en branden wij een kaarsje voor Helga. Heel veel liefs en een dikke knuffel, Nico, Elly, Monique, Dave, Alies en Mats van Ee


Elly

Martin, ik wens je Heel veel sterkte met het verlies van je moeder. Ik hoop dat jullie ondanks alles op een fijne manier afscheid kunnen nemen. Laat je het weten als ik (of wij als collegas) wat voor je kan doen?


Ellie en Bert van es

Lieve ad en fam. Heel veel sterkte met het verlies van Helga wat een verdriet wij wensen jullie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd


Gert en Liesbeth van Zevenbergen

Ad en familie gecondoleerd met het verlies van Helga. Heel veel sterkte gewenst.


Henny en Lammert van Zevenbergen

Ad en familie gecondoleerd met het verlies van Helga. We wensen jullie heel veel sterkte en kracht in deze moeilijke periode.


Melvin en Stieneke

Heel veel sterkte voor jou en je familie Martin.


Hylco

Martin en familie, gecondoleerd. Heel veel sterkte in deze moeilijke periode.


Robert-Jan Thomassen

Gecondoleerd en veel sterkte voor jullie.


Bart de Walle

Martin en familie, Gecondoleerd en ik wens jullie veel sterkte en kracht in deze moeilijke periode.


camping speulderbos

Namens directie en medewerkers camping speulderbos willen we de familie sterkte wensen in deze moeilijke tijd


Jacqueline en Eddy Zonneveld

Lieve Ad Inge Frank kinderen Martin heel veel sterkte met het verlies van jullie lieve vrouw oma en moeder. 🥰. Eddy Jacqueline en Bowie Zonneveld. ❤️


Patrick Mooyman

Gecondoleerd en veel sterkte De komende tijd met dit verlies


Elien en Arie de Raat

Lieve Ad, Martin ,Inge, Frank, Jerry en Sophie. Gecondeleerd met het verlies van Helga. Wij wensen jullie de komende tijd heel veel sterkte .We hadden graag bij jullie willen zijn maar helaas is dat niet mogelijk.Heel veel liefs in deze moeilijke tijd.


Sandra en Stan

Lieve lieverds! Ondanks dat ik gehoord had dat Helg niet lekker ging dacht ik die klimt er wel weer uit! Toch niet! Hoe vaak heeft deze vrouw de kracht gehad om te winnen van deze ziekte, keer op keer. Helaas deze keer heeft ze de strijd niet gewonnen, wat zal ze gemist worden door vele en vooral door jouw Ad, haar steun en toeverlaat! En Ing haar mooie dochter, Martje haar trots! Frank en de Kids waar ze dol op is! Ik wens jullie allemaal heel veel sterkte en kracht❤️ Liefs Sandra en Stan


Nanny en Leo

Allemaal gecondoleerd en heel veel sterkte met het verwerken van dit grote verlies.Wij denken aan jullie en zullen Helga nooit vergeten.Rust zacht Helga.🙏🌹


Anton en ria den otter

Familie heel veel sterkte de komende tijd


Astrid

Lieve AD, Inge , Martin en de kids. Woorden schieten tekort. Zo kort na het overlijden van Marianne is nu ook Helga er niet meer. Ik had jullie zo graag persoonlijk een knuffel en een zoen willen geven, maar helaas is dat nu niet mogelijk. Op afstand denk ik aan jullie en wens ik jullie heel veel sterkte xx


André en Eelia Janssen

Gecondoleerd en veel sterkte in de komende moeilijke tijd.


Piet en Nel Sirach

Lieve Ad en Familie Gecondoleerd en veel sterkte gewenst Haar aanwezigheid zal heel erg gemist worden wij wensen Jullie veel kracht toe in deze moeilijke tijd.⚘⚘❤


Ilse Bloem

Lieve Inge en familie ,vrienden en dierbaren, wat een heftige schrik. Mijn welgemeende medeleven voor jullie allemaal! Wat heb ik leuke herinneringen aan Helga. En ik zal ze altijd koesteren omdat ook Helga een deel is van mijn verleden in de zin van plezier en haar gevoel voor humor. Ik wens dat jullie troost bij elkaar kunnen vinden en kracht. In gedachten ben ik bij jullie en bij Helga. Het kaarsje brand zodat zij in het licht staat en naar het licht kan gaan. Herinneringen gaan nooit verloren maar ook jullie wederzijdse liefde voor elkaar. Heel veel sterkte in deze hele moeilijke tijd. 🤗


Nel van Kleef-Rodenburg

Lieve Ad en Inge & Frank, Martin en verdere familie, Langs deze weg mijn innig deelneming met dit verlies van Helga, veel sterkte.


Diny en Henk Heuvelman

Ad en Inge en Martin . Gecondoleerd en heel veel sterke .gewenst


Fam. Zwiers.

Gecondoleerd, en veel sterkte gewenst.


Diana en Rene Kottmann

Lieve Ad Inge Martin en de rest van de familie gecondoleerd met het verlies van Helga. Heel veel kracht en sterkte gewenst in deze moeilijke tijd ❤️ Diana en Rene Kottmann


Debby Bloem

Lieve Ad, Inge, Martin, Frank, Jerry, Sophie en familie. Heel erg veel sterkte met het verlies van Helga ❤️. We zullen haar missen. Dikke kus van ons 😘 😘


Familie Bijvoet

Heel veel sterkte familie! Gecondoleerd. Wat heeft ze altijd tegen de ziekte geknokt, helaas verloren 😢


Wim sschenk

Ad Inge en Martin en de rest van de Familie heel veel sterkte in Deze moeilijke tijd Wim en Jolanda Schenk


Myrna Verschuren

Lieve Ad, Inge, Martin, Frank, jerrie en sophie. Veel sterkte gewenst deze dagen met het gemis van Helga🕊️💜 Liefs, Myrna&Patrick Britt & Dominique


Harmen Kitty en de jongens

beste ad Inge en martin en verdere familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd


Loek en Tiny Verschuren

Gecondoleerd en veel sterkte gewenst met het gemis van Helga ❤️


piet en willy de bruin

gecondoleerd heel veel sterkte


Fred en Anneke

Gecondoleerd en heel veel sterkte voor allen.


Hélène en Herman van Zelm

Gecondoleerd en veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd.


Lizzy van roon

Lieve Ad ,Inge en Martin en verdere familie gecondoleerd met dit grote verlies, heel veel sterkte en kracht gewenst.Veel liefs Dennie en Lizzy


Lize en Ben Jacobs

Lieve Ad Inge en Martin,heel veel sterkte


Bäry Zijlstra en Paula Terlien.

Lieve Ad, Inge, Martin en verdere familie heel veel sterkte en kracht komende tijd toegewenst met het verwerken van het verlies van Helga.


Wopke Manuel

Mijn condoleance gaat uit naar de familie. Heel veel sterkte gewenst na het verlies van Helga. Dat jullie troost zullen vinden in de mooie herinneringen aan haar. Sterkte 🕊


Nelly le Blanc

Gecondoleerd en veel sterkte voor de familie.


Romy Rensen

Lieve Ad, Inge,Martin en familie. Gecondoleerd. Heel veel sterkte en kracht gewenst in de komende tijd. Heel veel liefs, Romy en Stefan.


Maurice en Nicole te Paske

Lieve Ad, Inge, Martin en verdere familie heel veel sterkte en kracht komende tijd gewenst ,met het verlies van Helga


Marja en Jan te paske

Lieve Ad ,Inge, Martin en familie veel kracht en sterkte met het verlies van Helga


B. Honingh

Lieve Ad, Inge , Martin en verdere familie. Met mooie herinneringen denken wij terug aan een fijne vrouw. Sterkte voor jullie allemaal. Barend en Dè Honingh


John en kathy blom

Lieve Ad Inge Martin en familie Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verlies Wij wensen jullie veel kracht in deze droevige tijd John Kathy en de kinderen


Marco en Elly

Lieve Ad, Martin, Inge en familie. Ook wij wensen jullie veel kracht en sterkte toe met het verlies van Helga. Marco, Elly en Chantal.


Herk-Jan, Nancy, Jill, Sanne en Lisa Lenting

Lieve Ad, Inge en Martin, Super veel sterkte, ze zal echt gemist worden❤️


Thea en Ronald van Walsum

Lieve familie van Helga, heel veel sterkte de komende tijd met het verlies van een deze sterke vrouw die de jaren dat wij haar hebben gekend telkens opnieuw weer opklom na steeds weer een terugval.Veel respect met hoe zij daar mee omging. Thea en Ronald


Wesley en Rosanne

Gecondoleerd met jullie verlies heel veel sterkte in deze vreselijke tijd.


Angelique en Roy

Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd 😘


Yvonne Middelhoven

Lieve Ad ,Inge ,Marin en andere familie , sterkte in deze moeilijke tijd ,veel liefde en steun om dit verlies te dragen en het een plaatsje te gaan geven . Lieve knuffels uit otterlo ..


John Doppenberg

Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd groet john Doppenberg


Jolanda Kuhlman

Lieve Ad, Martin , Inge en overige familie, gecondoleerd met dit grote verlies, Helga was een mooie vrouw! Ik wens jullie heel veel sterkte de aankomende dagen en de tijd die daarna zal volgen om dit verlies een plaats te geven! Heel veel liefs Jolanda Kuhlman 😘


Immanuel Livestro

Lieve Ad, Inge & Frank, Jerrie, Sophie en Martin, Heel veel sterkte gewenst de komende tijd en speciaal in deze dagen rondom het overlijden en het afscheid van jullie moeder, oma en partner. Zij zal gemist gaan worden.


Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens. Hier kunt u lezen hoe anderen dit ervaren hebben.

Alle beoordelingen Plaats referentie