Hendrik Jan van Amerongen (Henk)

Hendrik Jan van Amerongen (Henk)

Overleden:

‘s Hertogenbosch, 21 juni 1933                      

 Putten, 8 december 2021

‘Mogen liefde en trouw je nooit verlaten, wind ze om je hals, schrijf ze in je hart. God en de mensen zullen je genegen zijn en je zult waardering ondervinden.’ Spreuken 3:3-4

Heel verdrietig nemen wij afscheid van onze zorgzame en betrokken vader, lieve en humorvolle opa en opi

Henk van Amerongen

die na een kort ziekbed aan corona is overleden. Wij zijn dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft betekend en nemen hem de rest van ons leven mee in onze harten.

Sinds 9 november 2016 weduwnaar van Diny van Amerongen-Russchen.

Peter  

            Niecky & Pascal

                                   Aelynn, Zoey

            Milou

            Bo

Esther en Leen 

            Kaya & Ellis

            Evelyn & Cees

            Kees

Albert Sjoerd en Caroline 

            Sietse

            Anne

I.v.m. de situatie omtrent het corona virus, en de daaraan verbonden maatregelen in ons land, zal de uitvaart helaas in besloten kring moeten plaatsvinden.

Daarom dat u in dit register uw medeleven aan de familie kan betonen en zij zullen het aandachtig lezen.

Ook wij van Livestro Uitvaartzorg wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Al 32 reacties

Naar overzicht

Arien van Drie

Familie van Amerongen, Van harte gecondoleerd met het verlies van jullie vader, schoonvader en opa. Veel sterkte de komende tijd.


Niels en Margriet van de Beek

Gecondoleerd met het verlies van jullie vader en opa. Met mooie herinneringen denken we terug aan "ome" Henk. Veel sterkte. Lieve groet, Niels en Margriet.


Eline

Lieve familie, Heel veel sterkte met dit grote verlies. Liefs, Eline


Leo Broers

beste Peter, Esther, Albert Sjoerd (en familie) mooie afscheidsdienst , live gevolgd, gecondoleerd met het verlies van jullie vader (en opa) en veel sterkte gewenst de komende tijd, ome Henk rust zacht. Leo en Annemiek


Familie J.Russchen

Lieve familie, wij hebben net samen gekeken naar de afscheidsdienst van Henk, Ome Henk, het waren hele mooie woorden die werden gesproken door de Peter, Esther, Nikkie, Anne en Albert Sjoerd. Wij vonden het heel fijn om deze mooie kerkdienst op deze manier mee te mogen maken. Wij wensen jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke en komende tijd. Lieve groetjes Jaap en Akke en de kinderen.


Annemarie van Heelsum

Beste Peter, Esther en Albert Sjoerd, Gecondoleerd met het verlies van jullie vader (onze oom). Ik ben niet zo vaak in Nederland en het was heel gezellig om hem (en je moeder) in 2014 op de camping op te zoeken. Ik heb hele fijne herinneringen aan hem! Veel sterkte in de komende tijd, Annemarie van Heelsum


Anja van Heelsum

Beste Peter, Esther en Sjoerd, Wij hebben warme herinneringen aan jullie vader, onze oom Henk; hij was intelligent, altijd vol humor en een warm persoon. Ik had graag een leuke foto hierbij ge-upload die ik een paar jaar geleden gemaakt had toen wij - ik, Annemarie, en Cameron (Annemarie's zoon) - jullie vader en moeder opzochten op hun camping, maar het lukt niet, dus misschien via de gewone email. Ik wens jullie, en partners en kinderen veel sterkte, en ik hoop dat jullie veel lieve herinneringen zullen ophalen, Anja van Heelsum


Frans Zomer

Beste familie Van Amerongen, Gecondoleerd met het overlijden van jullie vader, schoonvader en opa. Heel veel sterkte en kracht voor de komende tijd gewenst!


Merel Schoon

Lieve familie, Gecondoleerd met jullie verlies en veel sterkte en kracht gewenst. Liefs, Merel


S. van de Pol

Gecondoleerd met het verlies en heel veel sterkte de komende tijd! Liefs, Sanne


Cynthia van den Bor

Heel veel sterkte de komende periode en een warme knuffel voor deze tijd. Liefs, Cynthia


Sjaak Aipassa

Gecondoleerd en sterkte de komende tijd.


Willeke van Dis

Gecondoleerd met het overlijden van jullie vader, schoonvader en opa. De herinneringen blijven in jullie hart. Heel veel sterkte en kracht voor de komende tijd. Willeke van Dis


Jan en Hennie Burggraaf

Beste familie. Gecondoleerd met het verlies van jullie vader, schoonvader en opa. We wensen jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. In gedachten zijn we bij jullie. Jan en Hennie Burggraaf


A. van de Merwe

Familie van Amerongen, gecondoleerd en veel sterkte met het verlies van vader, schoonvader en opa.


Henk en Hélène de Groot

Beste familie, Lange tijd heeft één van ons tweeën met Henk in de kerkenraad gezeten. Ik (Hélène) heb hem ook nog opgevolgd als kerkvoogd. Verder hadden we vaker contact met elkaar, bijvoorbeeld bij de seniorentocht of gewoon in de kerk. We hebben nog steeds goede herinneringen aan die contacten, die helaas de laatste jaren veel minder zijn geworden sinds zijn vertrek naar Putten. Sterkte, nu en in de komende tijd.


Kees Bouwman

Beste fam. Van Amerongen, Gecondoleerd met het verlies van Henk. Heb Henk en Dinie beter leren kennen omdat ik jarenlang samen met Dinie deel uitmaakte van het redactieteam van het kerkblad. Ik bewaar de allerbeste herinneringen aan hen.


Jorden Paays

Beste fam. van Amerongen, Gecondoleerd en veel sterkte toegewenst.


Rik de Pooter

Familie van Amerongen, gecondoleerd en veel sterkte toegewenst voor nu en de toekomst.


Lotje Vernooy

Heel veel sterkte


john van steeg

fam van amerongen gecondoleerd en heel veel sterkte in deze periode


Riek van Maanen

Dag familie van Amerongen, Van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie vader en opa, Henk van Amerongen. Sterkte als het gemis er zo duidelijk is en je het ouderlijk huis nu helemaal mist. Ik heb goede herinneringen aan Henk als lid van de PCOB. Hartelijke groet, Riek van Maanen


Janet Schakel

Gecondoleerd en Sterkte in deze verdrietige periode.


Familie Dijkhuizen

Gecondoleerd en veel sterkte met dit verlies. Hans en Belén


Familie van de beek

Gecondoleerd met jullie verlies! Heel veel sterkte aankomende tijd! Liefs van ons allemaal!


Esther Leewis

Gecondoleerd met het verlies! Esther Leewis fysiotherapeut Voorthuizen


Corry Duursma

Lieve familie, gecondoleerd met het verlies van jullie vader, schoonvader, opa en opi. In 2016 was Steven in de lift met Diny toen Diny niet goed werd. Ik was met Henk op zoek naar een chinees. Steven heeft het hier lange tijd heel moeilijk mee gehad, Henk is hier nog een keer hier met zijn zoon geweest toen Steven uit het ziekenhuis kwam. Jammer dat het daarna langzaam minder werd met Henk. Ik wens iedereen veel sterkte met het verwerken met dit verlies. Corry Duursma.


Jannie Meertens

Peter, Esther, Leen, Albert Sjoerd en Caroline en (klein-)kinderen, Gecondoleerd met het overlijden van jullie (schoon-)vader en opa. Veel sterkte in deze moeilijke tijd.


Rob en Janny van Groos-Kiers ( dochter van Thiena Kiers)

Beste familie van Amerongen. Gecondoleerd met het overlijden van jullie vader, schoonvader en opa. Wij hebben Henk leren kennen toen hij nog ,samen met jullie moeder, naast mijn moeder op de van den Berglaan heeft gewoond. Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit grote verlies. Hartelijke groet, Rob en Janny van Groos (-Kiers)


Fam Kok

Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verlies. Liefs Jan, Janneke en Jennifer


Fam van de bor

Fam van amerongen Gecondoleerd en veel sterkte Fam van de bor


M.L. Tuijl

Lieve familie, van harte gecondoleerd met het verlies van jullie vader, schoonvader, opa en overgrootvader. Henk was een fijne man die altijd genoot van een feestje en de gezelligheid daarom heen. en zeker ook als zijn kinderen en kleinkinderen rond hem heen zaten. Wij wensen jullie veel sterkte toe voor nu en in de toekomst, Lieve groeten van Ties en Nelda van Tuijl


Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens. Hier kunt u lezen hoe anderen dit ervaren hebben.

Alle beoordelingen Plaats referentie