Maria Josephina Paulina Ceulemans ~ Mary

Maria Josephina Paulina Ceulemans ~ Mary

Overleden:

Mary Ceulemans 

Geboren op 25 november 1964 in 's Gravenhage en overleden op 15 maart 2020 in Heemstede.

Wij wensen de familie heel veel sterkte toe in de onverwachte en grote verlies.

Zij is opgebaard in het afscheidshuys Diepenbosch in Voorthuizen, alwaar geen bezoek.

De uitvaart- en begrafenisplechtigheid zal mede vanwege de maatregelen van het RIVM in besloten kring, aldaar plaatsvinden. 

Laat uw condoleance hieronder achter.

Al 22 reacties

Naar overzicht

Frank

Lieve, lieve tante Lily, Dorrit, Eric, Louise, Roger en Bart gecondoleerd met Mary. "Een hele schok en oneerlijk". Mary: "Hoewel ik de laatste tientallen jaren geen contact met je hebt gehad, ben je altijd in m'n gedachten geweest en dat zal je gelukkig ook altijd blijven". Iedereen veel sterkte toegewenst, ik leef met jullie mee. Frank, ook namens Marian, Djordy, Lars en Lique.


Hans Ghijzen

Ik hoorde van het overlijden van Mary. Ik herinner me haar als een bijzondere vrouw die buiten de gebaande paden haar eigen weg durfde te gaan. Ook als dat moeilijk was. Veel te jong is zij nu heengegaan. Heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies. Dat de herinnering aan Mary, ondanks het verdriet, jullie toch met vreugde mag vervullen. Hans [ 06 23 47 09 06 ]


Sandra ghijzen

Lieve tante Lily, Dorrit, Eric, Bart, Louise en Roger, we willen jullie heel veel sterkte wensen met het overlijden van Mary. Een bijzonder mens Liefs Robin-Marthe, Céline en Sandra


Joanne Gerbens

Veel sterkte gewenst met de onverwachte verlies. Met vriendelijke groeten, Joanne


Heinie en Eddy Veldhuizen

Mevr Ceulemans , Dorrit en Eric en kinderen en Bart Gecondoleerd ,en heel veel sterkte met het overlijden van Mary. Heinie en Eddy.


Jikke en Jur

Tijd heelt geen wonden. Tijd leert je leven met verdriet. En wachten, zeer geduldig, tot je weer schoonheid ziet. Sterkte voor Jullie allemaal van: Tante Jikke en Jur.


Monique Noorlander ( Icare)

Beste familie, Gecondoleerd met het onverwachte overlijden van je moeder, uw dochter, jullie (schoon) zus en tante. Ik wens jullie veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd.


Gerard, Claudette en Thamar

Lieve familie, Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. We denken aan jullie. Xxx


Poppy Hafkamp

Lieve familie van Mary, haar moeder en haar zoon, en m’n lieve vriendin Dorit en man en kinderen, Wat een onverwacht, intens verdriet. Ik hoop en wens dat jullie steun en liefde vinden bij elkaar om samen verder te gaan, Liefs Poppy


Peter Schijffelen

Beste Eric en Familie, gecondoleerd met dit grote verlies , heel veel sterkte de komende periode !!


Frank Velseboer

Eric, gecondoleerd en sterkte toegewenst voor jou en je familie.


Gea Van Panhuis

Wat een intens verdrietig bericht,ik ben de hulp van mw Ceulemans,en wil graag iedereen condoleren, ook haar kleinzoon Bart,en haar dochter Dorrit met haar gezin in deze zware tijd van corona,heel veel sterkte ,namens Gea v Panhuis


Susanne Gersch-Bremmers

Lieve Dorrit en Eric, Louise en Roger, Verdriet en vreugde, we delen het met elkaar. Gecondoleerd met het onverwachte overlijden van je zus. Moge ieder van jullie de kracht vinden, dit intense verlies een plek te geven. Moge ieder zijn levensweg verder kunnen gaan met Mary in zijn hart. Liefde en verdriet, zo dicht naast elkaar. Sterkte voor jullie allen. Weet, dat de aarde je draagt. Van harte, met een moment in stilte Coert en Susanne


Juliette

Beste Bart, Heel veel sterkte met dit onverwachtse verlies. Veel liefs voor de hele familie. Groetjes Juliette


Fam. J.W. Pronk

Beste Bart, Familie Hanenburg en mevr. Ceulemans, Hierbij condoleren wij jullie ivm het overlijden van jullie moeder, dochter, (schoon)zus en tante. Wij wensen jullie veel sterkte, bij de verwerking van dit zware verlies. Nathalie, Jan Wander, Bram en Lotte.


Sebahattin (Sebo) Turkoglu

Beste Eric gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijden.


Richard Mulders

Beste Eric en familie gecondoleerd en heel veel sterkte en kracht toe gewenst met het verlies van jullie dierbare.


Ron en Ivonne en de kinderen

Lieve familie, wat een onverwacht verdriet nu Mary zo plotseling is overleden. We denken aan Bart, de moeder van Mary en natuurlijk aan onze schoonzus en broer en hun kinderen. In ons hart zijn we bij jullie. Alle sterkte!


Frank van den Heuvel

Eric en gezin heel veel sterkte in deze moeilijke tijd


Ellen

Lieve Eric, wens jullie heel veel kracht en sterkte Met dit verdrietige nieuws.


Shel

Woorden schieten te kort voor dit vreselijke verlies. Ik wens jullie veel kracht toe voor de komende periode


Immanuel Livestro

Lieve familie, Op 1 mei 2015 mocht ik jullie leren kennen bij het overlijden van de vader van Mary. Ook na de intense week die daarop volgde, is er altijd een onzichtbare band gebleven. Maar had ik niet kunnen voorzien dat we nu op dit punt zouden aankomen. Ik wens haar moeder, mvr Ceulemans, haar zoon Bart, maar haar zus en haar man en hun kinderen heel veel sterkte toe bij dit onverwachtse verlies. Veel zal nooit meer hetzelfde zijn maar zij die wij wegbrengen dragen wij ook mee, voor de rest van ons leven in ons hart. Sterkte!


Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens. Hier kunt u lezen hoe anderen dit ervaren hebben.

Alle beoordelingen Plaats referentie