Martinus Hol

Martinus Hol

Overleden:

Ede, 13 februari 1958                                     

Voorthuizen, 9 augustus 2022

Als de draad wordt doorgeknipt, voel je pas de diepte van verbonden zijn, voel je pas de pijn van verwond en alleen te zijn. 
Na een leven dat werd gekenmerkt door eenvoud is zeer plotseling overleden, onze vader en opa 

Martinus Hol

in de leeftijd van 64 jaar.

De knip is nu definitief. Wij brengen hem naar zijn laatste rustplaats,maar blijven in gedachten verbonden aan elkaar. Wij zullen goed voor Mickey  zorgen, je jongens en kleinzoon

Patrick

Jeffrey

Jason

U kunt in dit register invullen om uw condoleance achter te laten voor de familie en zij zullen het aandachtig lezen.

Ook wij van Livestro Uitvaartzorg wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd

Al 8 reacties

Naar overzicht

Yvonne Veenema -Hol

Heel veel sterkte gewenst met het verwerken van het verlies van jullie vader en opa Groeten Bram en Yvonne Veenema -Hol (nichtje van je vader)


Mieke Faber vd Beek

Beste Familie Hol, Heel veel sterkte de komende tijd om het verlies van jullie vader en opa te verwerken en een plekje te geven. vriendelijke groeten van Bart en Mieke Faber vd Beek ( nichtje van Martin)


Tineke van der Meer

Familie Hol, gecondoleerd met het verlies van Martin. We zullen hem missen bij RuiterActief. (Het even praten over onze katten en elkaar foto’s laten zien) Veel sterkte.


Dick en Ingrid Makkinga

Beste familie Hol, Gecondoleerd met het verlies van jullie vader en opa. Veel sterkte gewenst de komende tijd. Dick en Ingrid Makkinga


Ina Vossen Blotenburg

Gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd. Hein en Ina Vossen


Immanuel Livestro

Beste Partrick en Jeffrey, Ook al ben ik op verlof, toch heb ik contact met mijn waarnemer Jan Torn en hoorde jullie verhaal. Heel veel sterkte morgen gewenst bij de begrafenis maar nog meer met dit verlies een plekje te geven. Loslaten is soms heel moeilijk maar wel het enigste dat je helpt om weer verder te gaan. Nogmaals sterkte gewenst Immanuel Livestro


Talitha Van de hee

Gecondoleerd en veel sterkte.


Jo Jansen

Gecondoleerd


Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens. Hier kunt u lezen hoe anderen dit ervaren hebben.

Alle beoordelingen Plaats referentie