Rijk Marcus

Rijk Marcus

Overleden:

Amesrfoort, 7 december 1936

Barneveld, 8 april 2022

Het leven zat hem niet altijd mee en laatste stukje hadden wij hem zo anders gegund. Maar dankbaar denken wij terug aan de mooie en goede herinneringen. Hij was een doorzetter en optimist. Wij zullen zijn liefde en humor zeker missen.

Rijk Marcus

Wil Marcus-van Gullik

     Rob Marcus

             Stanley en Atiyeh

                     Aurelia, Tiyam

             Joey

U kunt in dit register invullen om uw condoleance achter te laten voor de familie en zij zullen het aandachtig lezen.

Ook wij van Livestro Uitvaartzorg wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd

Al 7 reacties

Naar overzicht

Chris de Gier, en Postuum An sinds 26-2-2022

Lieve Wil, Na ons leuke gesprek enkele enkele maanden geleden, met An samen jou en Rijk voelde Rijk dat het einde naderde, met zijn positieve instelling hebben we afscheid genomen, niet wetende dat An hem toch nog voor zou gaan. Heel veel veel sterkte Wil en Familie met dit grote verlies je zal het nodig hebben. Met warme groeten Chris, Godard en Ivar. de Gier.


Frans de Weers

Erg spijtig om te vernemen dat Rijk deze wereld heeft verlaten. Rijk was een goede vriend voor bijna 50 jaar. Ik zal je missen. Sterkte Wil en Rob met het aanvaarden van dit verlies.


Gérard en Tineke Kroon

Lieve Wil en familie, Gecondoleerd met het verlies van Rijk. Wij blijven Rijk en jouw Wil herinneren als hele fijne mensen en mooie tijden die we samen hebben beleefd in Frankrijk Lieve groetjes van Gérard en Tineke.


Ad en Linda van der Meer-kaihatu

Lieve familie Marcus, sterkte met het verlies van jullie man, vader en opa. Wij zullen zijn grote glimlach en oprechte interesse herinneren. Fijn jullie in augustus nog gezien te hebben bij een jazz optreden van Job en Gaby. Muziek liep als een rode draad door ons leven. Heel veel sterkte


Familie van deutekom

Gecondoleerd met het verlies van Rijk ..heel veel sterkte allemaal...jack en jacqueline van deutekom


Marga Duppen

Wil, gecondoleerd met het overlijden van Rijk. Volgens mij hebben we samen bij de Makro gewerkt. Verdrietig om op deze manier iets van je te horen. Veel sterkte toegewenst.


Martin Scheffer

Veel sterkte Wil en familie , hij zal worden gemist hier Martin & Jannie Scheffer


Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens. Hier kunt u lezen hoe anderen dit ervaren hebben.

Alle beoordelingen Plaats referentie