Spoed? 24/7 bereikbaar Bel 06 11111 456

Spreekbeurten

Immanuel Livestro heeft voordat hij uitvaartleider was ook 7 jaar als voorganger gewerkt en 8 boeken geschreven. Hierdoor kan hij, indien nodig, ook tijdens de uitvaart spreken of op uitnodiging komen spreken over onderwerpen van diverse aard.

U kunt hem bijvoorbeeld uitnodigen om te spreken over thema’s als Hoe regel ik mijn eigen uitvaart of Wat is er mogelijk bij uitvaarten. Ook in het komende jaar hopen wij ook zelf weer avonden te organiseren over sterven en erven met een plaatselijke notaris en accountantskantoor.

Overzicht Offerte aanvragen

hoeden

Uw eigen wensen

Op onze website geven we u enkele voorbeelden. Uiteraard bent u vrij om uw eigen keuzes te maken hierin. Livestro Uitvaartzorg heeft speciaal hiervoor een boekje ontwikkelt waarin u uw uitvaartwensen kunt beschrijven. U kunt dit boekje kosteloos aanvragen. Daarnaast is het ook mogelijk uw wensen met ons door te spreken.

Wensenboekje aanvragen Persoonlijk contact

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een kostenraming bij ons op voor een uitvaart.

Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens. Hier kunt u lezen hoe anderen dit ervaren hebben.

Alle beoordelingen Plaats referentie