Spreekbeurten: toespraak tijdens uitvaart of andere gelegenheid

Het houden van een speech tijdens een begrafenis of crematie kan je helpen bij het rouwproces. Een mooie toespraak biedt een waardig afscheid voor de overledene en troost voor de nabestaanden. We begrijpen dat het geven van een afscheidsspeech emotioneel zwaar kan zijn. Uitvaartleider Immanuel Livestro staat daarom voor je klaar om jou te helpen bij het vormgeven of voordragen van de toespraak.

Funeral speaker: woorden van betekenis op de uitvaart

Doodgaan is een treurige gebeurtenis die deel uitmaakt van het leven, hoe moeilijk ook. Erover praten kan uitdagend zijn. Twijfel je over je woorden tijdens een uitvaart? Laat de woorden van funeral speaker Immanuel Livestro jouw verhaal vertellen. Hij spreekt dan namens jou en hij kan bijvoorbeeld persoonlijke verhalen en herinneringen delen.

Is er geen dominee beschikbaar of gewenst en wil men wel een religieuze uitvaart in lijn van de overledene? Dan kan Immanuel voorgaan in een kerkelijke uitvaart als spreker. Vertrouw op Livestro Uitvaartzorg voor een gedenkwaardige afscheidsspeech.

Overige spreekbeurten

Immanuel kan toespraken geven op een uitvaart, maar hij organiseert ook regelmatig avonden over sterven en erven, met een plaatselijke notaris en accountantskantoor. Praten over de dood wordt zo op een luchtige en informatieve manier bespreekbaar gemaakt. Immanuel heeft 7 jaar ervaring als voorganger en ook heeft hij 8 boeken geschreven. Je kan hem dus ook uitnodigen om te spreken over uitvaart-gerelateerde thema’s:

Hoe ziet een spreekbeurt eruit?

De invulling van de spreekbeurt of speech hangt af van jouw wensen. Het begint vaak met een warme begroeting, gevolgd door een moment van kennismaking. Van daaruit neemt Immanuel je mee op betekenisvolle reis tijdens de toespraak. Of je nu kiest voor een educatief betoog of een interactieve sessie met ruimte voor vragen en ethische overwegingen: de invulling is helemaal aan jou.

Veelgestelde vragen

Immanuel kan een toespraak houden bij uitvaartceremonies, maar hij kan ook tijdens herdenkingsdiensten, informatieve avonden en andere bijeenkomsten spreken over diverse onderwerpen. Voorbeelden van thema’s kunnen zijn: zelf een uitvaart regelen, afscheid nemen en nalatenschap.
Ja, Immanuel kan je ook helpen bij het schrijven van een toespraak of jou inspiratie geven voor jouw speech.
Bedenk wat de overledene voor je heeft betekend. Je kunt oude herinneringen ophalen, spreken over zijn/haar passies en idealen of zeggen wat je het meest gaat missen aan de overledene.

Korting op jouw uitvaart

Leg jouw essentiële uitvaartwensen vast in ons laatste wensen boekje en ontvang korting op je uitvaart. Help jezelf en je nabestaanden door lid te worden. Vraag ons laatste wensen boekje vandaag nog aan!