Spoed? 24/7 bereikbaar Bel 06 11111 456

Hiermee willen wij u helpen

Met de volgende diensten willen u helpen voor, tijdens en na de uitvaart. Samen met u willen wij ervoor zorgen dat u een goed afscheid kan nemen. Een goed afscheid, is een goed begin van een rouwproces. Bekijk wat wij voor u kunnen betekenen omtrent een uitvaart.

Rouwadvertenties

Rouwadvertenties

Livestro Uitvaartzorg kan ook uw rouwadvertentie regelen. Dit geldt niet alleen voor de eerste lijn nabestaanden, maar ook voor verdere familieleden of collega’s en verenigingen kunnen wij de volgadvertenties tegen een laag tarief verzorgen. Zo kunnen deze in dezelfde lay-out als de rouwkaart worden opgemaakt.

Meer informatie

Spreekbeurten

Spreekbeurten

Immanuel Livestro heeft voordat hij uitvaartleider was ook 7 jaar als voorganger gewerkt en 8 boeken geschreven. Hierdoor kan hij, indien nodig, ook tijdens de uitvaart spreken of op uitnodiging komen spreken over onderwerpen van diverse aard.

Meer informatie

Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens. Hier kunt u lezen hoe anderen dit ervaren hebben.

Alle beoordelingen Plaats referentie