Spoed? 24/7 bereikbaar Bel 06 11111 456

Referenties

Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens. Hier kunt u lezen hoe anderen dit ervaren hebben.

Aandachtig oor, zich goed kunnen inleven in de familie en overledene.
Veel hulp tijdens de gehele periode en ook daarna.
Het was goed.
Zowel voor Armande als voor ons.

Sjaak Bakker

Veel hulp voor de gehele periode en ook daarna

De uitvaart is uitstekend verlopen. Immanuel is heel attent en snel. Denkt overal aan, komt met suggesties, maar tactvol, zonder ons iets op te dringen. Hij is in staat zich snel aan te passen aan zijn cliënten. Communiceert op een prettige manier. Ik zou geen verbeterpunt kunnen noemen. Ik voelde mij echt gesteund in een emotionele periode.

Cisca Verbeek

Kan geen verbeterpunt noemen

Ik ben super tevreden. Alles is mij uit handen genomen en dat is het heel fijn geweest. Emanuel ik was heel blij met je...ik had niet beter kunnen wensen. Bedankt.

Tiny Hoogeveen

Ik had niet beter kunnen wensen.

Wij waren als familie zeer tevreden over de uitvaartleider en zijn team. Het zijn erg vriendelijke, warme mensen bij wie je je snel kopje gemak voelt en aan wie je alles kunt vragen.
Erg fijn en prettig om in een verdrietige periode zoveel vriendelijkheid en warmte te mogen ervaren!

Sandra Septer

Zoveel vriendelijkheid en warmte mogen ervaren.

Erg persoonlijk en betrokken,
zowel de uitvaartleider als het team.
We hebben van hen erg veel steun en goede input mogen ontvangen!

Anton Kooijman

Erg persoonlijk en betrokken

Jullie hebben, met het hele team, het afscheid van mijn moeder in goede banen geleid, met een groot gevoel van betrokkenheid en vertrouwen. Echt fantastisch!

Judith van Beek

Een groot gevoel van betrokkenheid en vertrouwen.

Luisteren naar de wensen in voorgesprek met de overledene. Goede uitvoer van de wensen. Hartverwarmende woorden en steun voor de nabestaande. Het zijn fijne mensen met een goed en warm hart. Als mijn tijd daar is, is mijn keuze al gemaakt. Dank voor alles. – Johan Brom

Luisteren naar wensen...

Jullie hebben, met het hele team, het afscheid van moeder in goede banen geleid. met een groot gevoel van betrokkenheid en vertrouwen.

Echt fantastisch!

Judith van Beek

Echt fantastisch!

Wij zijn zeer tevreden.
Alles is naar de wens van mijn vrouw verlopen.
Hartelijk dank hiervoor.
Gerard Boekhorst

Alles naar de wens van mijn vrouw verlopen...

Immanuel Livestro heeft ons geholpen, gesteund en begeleid bij de uitvaart van mijn oma Irene Y.Th. Kam die vandaag, 4 september 2017 in Voorthuizen heeft plaatsgevonden. Al direct bij de eerste ontmoeting was er een klik. Immanuel leerde onze familie kennen en kon zich, door zijn empathisch vermogen, zeer goed inleven in de wensen van mijn oma en van ons als nabestaanden. Vanaf het begin tot het einde van het proces stond Immanuel te allen tijde voor ons klaar. Wij voelden enorme betrokkenheid, liefde en steun, hetgeen van groot belang is bij een dergelijk emotioneel gebeuren. Wij hadden geen betere uitvaartbegeleider kunnen wensen. Chapeau, Immanuel!

Sharon Cooney

Onze medewerkers