Spoed? 24/7 bereikbaar Bel 06 11111 456

Referenties

Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens. Hier kunt u lezen hoe anderen dit ervaren hebben.

Na het overlijden van onze moeder en Oma Jannie van de Kraats, Blotenburg heeft Immanuel ons volledig ontzegt en allerlei tips gegeven waar we aan moeten denken. Ook tijdens zijn ziekbed heeft Immanuel zijn team volledig geïnstrueerd zodat niemand in de gaten hééft gehad dat hij afwezig was. Wij zijn Immanuel zeer dankbaar en zijn team wat zij voor ons en onze vader heeft gedaan tijdens en na het begraven van onze moeder en oma, waarvoor dank...

Reindert van de Kraats

Op 26 april 2017 is in Voorthuizen op 63-jarige leeftijd zoon, broer en zwager H. Weurding overleden. Door Livestro Uitvaartzorg is de uitvaart begeleid en dit was zeker voor moeder (91) op een zeer fijne en begripvolle wijze, waarvoor heel veel dank. De uitvaart is volledig conform de wens verzorgd, waarvoor het hele team bedankt!!!

L. Weurding

Zeer warme en persoonlijke begeleiding. Omdat er rekening werd gehouden met persoonlijke wensen

Mevrouw de Winther

Allemaal heel erg bedankt! Onze begrafenisondernemer was Immanuel Livestro. Hij is zo professioneel, bewogen, oprecht, eerlijk, betrokken. Ook de dames die bij Livestro Uitvaartzorg werken zijn geweldig. Heb het als warm ervaren dat ik deze mensen om me heen had.

mevrouw van Soeren

Heeft mij goed gevoel gegeven was alle tijd voor ons erg fijn

Mevrouw Boermann

Goede begeleiding. Heel erg betrokken en persoonlijke benadering.

heer Hille

Meelevend, warm, betrokken, professioneel. 27 december 2016 is mijn man Bob Clemens overleden. Immanuel Livestro heeft samen met zijn team alles geregeld en verzorgd. Bob werd goed verzorgd. Met liefde en respect. En ik kreeg veel steun. Gemeende en oprechte steun. Ook de uitvaartdienst werd door Immanuel geleid. We zijn nu bijna maand verder, en nog steeds wordt er gesproken hoe bijzonder mooi alles in de afscheidsdienst is gegaan. Het heeft een diepe indruk op iedereen achtergelaten. En dat is fijn, want die dag is de laatste herinnering die je de rest van je leven, naast alle andere herinneringen, met je meedraagt.

Adri Clemens - van Soeren, Nijkerkerveen

Immanuel, Gerlinde en Mariska, Vanaf het eerste contact dat wij hadden nadat mijn moeder was overleden tot de condoleance na de crematie, heb ik jullie ervaren als familie van ons. Geweldig hoe jullie je inleefde in de omstandigheden en de flexibiliteit. Alles was mogelijk. Namens de familie BEDANKT dit was TOP. Hans de Winther

Hans de Winther

Lieve Immanuel en team. Dat je een lieve, warme en trouwe vriend van Bob was, samen met Marjolein en je kinderen, en van mij nu bent dat weten we al jaren. Maar toen Bob overleed leerden ik je weer op een andere manier kennen. Van dichtbij, als Begrafenisondernemer. Jij hebt samen met je team Bob zo liefdevol en met respect verzorgd. Jullie brengen een warmte mee die zo echt is, zo bewogen, zo vol liefde, en toch zo professioneel. Aan alles werd gedacht, overal alert op. Juiste beslissingen nemen toen dat nodig was. Wat heb je de uitvaartdienst ook mooi verzorgd. Het is een mooie dienst geworden. Een mooi en warm afscheid van mijn Bobbie. Ik begrijp nu pas echt waarom Bob juist dit plekje op het kerkhof heeft uitgekozen, Bob wilde dat hij ooit dichtbij een bijzondere man zou liggen, over 40 jaar ofzo.... en die persoon ben jij! Heel erg bedankt voor alles. Adri

Adri Clemens - van Soeren

Bedankt, wat heb je, het voor mij gemakkelijk gemaakt. Ook vanmiddag weer, ik was zo nerveus, maar je, hebt mijn er weer door heen gesleept. Nogmaals bedankt ..

Elly Griekspoor

Onze medewerkers