Spoed? 24/7 bereikbaar Bel 06 11111 456

Referenties

Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens. Hier kunt u lezen hoe anderen dit ervaren hebben.

Erg persoonlijk en betrokken,
zowel de uitvaartleider als het team.
We hebben van hen erg veel steun en goede input mogen ontvangen!

Anton Kooijman

Erg persoonlijk en betrokken

Jullie hebben, met het hele team, het afscheid van mijn moeder in goede banen geleid, met een groot gevoel van betrokkenheid en vertrouwen. Echt fantastisch!

Judith van Beek

Een groot gevoel van betrokkenheid en vertrouwen.

Luisteren naar de wensen in voorgesprek met de overledene. Goede uitvoer van de wensen. Hartverwarmende woorden en steun voor de nabestaande. Het zijn fijne mensen met een goed en warm hart. Als mijn tijd daar is, is mijn keuze al gemaakt. Dank voor alles. – Johan Brom

Luisteren naar wensen...

Jullie hebben, met het hele team, het afscheid van moeder in goede banen geleid. met een groot gevoel van betrokkenheid en vertrouwen.

Echt fantastisch!

Judith van Beek

Echt fantastisch!

Wij zijn zeer tevreden.
Alles is naar de wens van mijn vrouw verlopen.
Hartelijk dank hiervoor.
Gerard Boekhorst

Alles naar de wens van mijn vrouw verlopen...

Immanuel Livestro heeft ons geholpen, gesteund en begeleid bij de uitvaart van mijn oma Irene Y.Th. Kam die vandaag, 4 september 2017 in Voorthuizen heeft plaatsgevonden. Al direct bij de eerste ontmoeting was er een klik. Immanuel leerde onze familie kennen en kon zich, door zijn empathisch vermogen, zeer goed inleven in de wensen van mijn oma en van ons als nabestaanden. Vanaf het begin tot het einde van het proces stond Immanuel te allen tijde voor ons klaar. Wij voelden enorme betrokkenheid, liefde en steun, hetgeen van groot belang is bij een dergelijk emotioneel gebeuren. Wij hadden geen betere uitvaartbegeleider kunnen wensen. Chapeau, Immanuel!

Sharon Cooney

Woorden schieten vaak tekort.
Maar dankzij de hulp, zorg en meeleven van Immanuel en zijn team heb ik de crematie van mijn echtgenoot als zeer bijzonder ervaren.
Nogmaals hartelijk bedankt voor alle steun.

Giny v. Beek-Speelman

Na het overlijden van onze moeder en Oma Jannie van de Kraats, Blotenburg heeft Immanuel ons volledig ontzegt en allerlei tips gegeven waar we aan moeten denken. Ook tijdens zijn ziekbed heeft Immanuel zijn team volledig geïnstrueerd zodat niemand in de gaten hééft gehad dat hij afwezig was. Wij zijn Immanuel zeer dankbaar en zijn team wat zij voor ons en onze vader heeft gedaan tijdens en na het begraven van onze moeder en oma, waarvoor dank...

Reindert van de Kraats

Op 26 april 2017 is in Voorthuizen op 63-jarige leeftijd zoon, broer en zwager H. Weurding overleden. Door Livestro Uitvaartzorg is de uitvaart begeleid en dit was zeker voor moeder (91) op een zeer fijne en begripvolle wijze, waarvoor heel veel dank. De uitvaart is volledig conform de wens verzorgd, waarvoor het hele team bedankt!!!

L. Weurding

Zeer warme en persoonlijke begeleiding. Omdat er rekening werd gehouden met persoonlijke wensen

Mevrouw de Winther

Onze medewerkers