Spoed? 24/7 bereikbaar Bel 06 11111 456

Referenties

Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens.

Immanuel heeft ons als gezin, tijdens de periode van het tijdstip van overlijden tot de uitvaart van onze vader liefdevol en respectvol begeleid. Alsof hij een deel uit maakte van ons gezin. De verzorging tijdens de thuisopbaring was echt liefdevol. Vooral voor mijn moeder is hij van onschatbare waarde geweest om haar te steunen en heeft al haar wensen omtrent de uitvaart van onze vader kunnen verwezenlijken. Het was hartverwarmend hoe hij onze moeder begreep. De ruimte voor het eerbetoon van de "Wapenbroeders" aan onze vader, wat heel belangrijk voor ons was, werd met veel liefde en respect in de plechtigheid ingepast en uitgevoerd. Immanuel en zijn team hebben ervoor gezorgd dat wij als gezin aan een emotionele, warme maar ook aan zeer waardevolle periode terugdenken. Niets was te veel, we konden alles vragen en alles werd in het werk gesteld om aan onze wensen te voldoen. Immanuel heeft echt een speciaal plekje in ons hart en vooral de verrassing die hij voor mijn moeder heeft gemaakt heeft heel veel indruk op ons gemaakt. Dit geeft echt de mens Immanuel aan. Een man met een echt hart. Immanuel heeft er voor gezorgd dat wij op een zeer waardevolle en liefdevolle wijze afscheid hebben kunnen nemen van onze man, vader en opa.

Janny Groos - Kiers

Omdat de begrafenisondernemer en zijn medewerkers ons zo goed hebben bijgestaan tijdens het overlijden van mijn man en onze vader, we konden altijd een beroep op hen doen, ook na de crematie.

mevrouw Hensen

Wat hebben wij een bijzondere afscheidsbijeenkomst kunnen hebben bij het overlijden van onze 93-jarige moeder mede dankzij de geweldige ondersteuning van Immanuel en zijn team. Zijn informele invoelende en meedenkende wijze van werken hebben wij echt bijzonder gewaardeerd. Aan de ene kant professioneel aan alles denkend, tips gevend, maar aan de andere kant ook meelevend, meedenkend in de richting waarin wij een en ander vorm wilden geven met een echt eigen inkleuring. Niet denken in bedreigingen en onmogelijkheden, maar ik kansen en mogelijkheden. Van de zorgvuldige professionele werkende en precies hun plaats wetende medewerksters tot aan het creatief meedenken in de vorm van bijv. de levering van een bijzondere aanhanger waarin wij onze moeder zelf van het verzorgingshuis naar het uitvaartcentrum konden vervoeren: alles klopte. Immanuel, dank je wel!

Jos, Rina, Corrie, Rik, Wim, Wil van den Born

Het was vertrouwd, verzorgd en respectvol. Jullie hebben alles tot in detail geweldig georganiseerd. Goed ingeleefd en aangevoeld. Bedankt voor een mooie herinnering.

Rudi krosschell en Anja Hoonhorst

ze helpen je erg goed

heer van Beek

Dank je wel voor de mooie, indrukwekkende uitzwaaidienst van mijn moeder.... Na de eerste momenten van de "zakelijke" ontmoeting, voelde ik me meteen daarna op mijn gemak bij jullie. Niets was gek! Je hebt mij op zeer moeilijke momenten persoonlijk benaderd en me er doorheen proberen te slepen. Grote dank daarvoor! Daarbij Gerlinda niet te vergeten, bij wie ik al mijn vragen nog kwijt kon en daar alle tijd voor nam en niets gek vond. Jullie zijn een top team. Dank jullie wel!!!

Evelyne Burgers

ik weet sinds november 2015 dat ik niet lang meer heb. Het mooie daarvan is, ik heb mijn eigen crematie kunnen regelen. En dit heb ik samen gedaan met Immanuel Livestro. Wat een fantastische man, zo fijn om door hem geholpen te worden.de warmte waarmee hij dit allemaal doet. ben heel blij dat ook hij de dienst verder regelt. Het is nog niet zover maar gewoon, hij komt zo nu en dan gewoon even aan. Informeren hoe het gaat. Ik weet dat ik in goede handen ben als het zover is. Dank je wel Immanuel ook voor de rest van je team. Groeten en veel liefs. Toos vd Esschert-Ubels

toos vd esschert-ubels

Je bent verdrietig en zit overal met je gedachten behalve bij de uitvaart. Bij Livestro Uitvaartzorg hoef je alleen maar te antwoorden en hun denken mee. Zo fijn ze hebben ons warm geholpen ook verdrietig laten zijn en onze wensen laten uitkomen. De service wat perfect en ook de nazorg. Wij kijken er tevreden op terug. Groeten Ingritte Davelaar Palsgraaf

mevrouw Davelaar-Palsgraaf

"Smile Cisca, heel erg bedankt!" Super bedankt voor alles wat je voor Cisca gedaan hebt. Volgens haar waren de laatste weken dankzij jou zo ongelofelijk veel makkelijker. Geweldig! JW en Herma

JW en Herma

Dank je Immanuel, wat jij voor Cisca betekent heb.!!! Geweldig. Riet.

Riet Smid

Onze medewerkers