Spoed? 24/7 bereikbaar Bel 06 11111 456

Referenties

Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens. Hier kunt u lezen hoe anderen dit ervaren hebben.

We kunnen er een lang verhaal van maken maar wat zijn jullie een topteam mede daardoor heeft onze familie een waardig afscheid gehad van (schoon) vader, opa en overgrootvader. Zonder jullie steun was dit nooit gelukt.

Jacqueline van de Bunt

Netjes behandeld. Zelfs alles tot op de kleinste puntjes geregeld. Geholpen met gevoel.

mevrouw van Middendorp

Heel persoonlijk en warm. Wij zijn goed en zeer persoonlijk begeleid en hebben mijn vader mede door Livestro Uitvaartzorg een waardig afscheid kunnen geven.

heer van Beusekom

Immanuel en je team, bedankt voor de bijdrage die jullie geleverd hebben aan een zeer warm en waardevol afscheid van moeders!

Albert Sjoerd van Amerongen

Goed verzorgd, creatief , mee denken , geweldig .

mevrouw Tuinman

Perfect verlopen begrafenis met goede zorg. Verzorging van onze moeder en begeleiding in alle opzichten van de uitvaart door de uitvaartbegeleider waren tot in de puntjes verzorgd. Een dikke tien.

Heer Doorenbosch

Ze begeleiden je goed

heer Huijkers

De uitvaart van onze pa/ opa is tot in de puntjes geregeld door Livestro Uitvaartzorg. Echt een hele fijne, persoonlijke en informele benadering. Ook met onze gehandicapte zus/ tante gingen ze heel goed en respectvol om. Echt TOP!! Stefanie V Beusekom-Doppenberg

Stefanie V Beusekom-Doppenberg

zeer prettige begeleiding en medeleven

heer Harthoorn

Livestro voelde goed aan wie wij als familie zijn en wat bij ons past. Hij geeft duidelijk richting aan de dingen die moeten gebeuren en geeft ruimte waar het kan.

Heer Hoonhorst

Onze medewerkers