Spoed? 24/7 bereikbaar Bel 06 11111 456

Referenties

Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens. Hier kunt u lezen hoe anderen dit ervaren hebben.

Livestro Uitvaartzorg heeft ons tijdens het verlies van onze moeder/oma en kort daarop het verlies van vader/opa ontzettend gesteund. Immanuel, Thea en Gerlinda zijn vriendelijk, kalm en wij ervaarden hun aanwezigheid als zeer prettig. Mede dankzij hen hebben wij beide keren prachtig afscheid kunnen nemen. Nogmaals heel veel dank hiervoor. - Annemiek Oosterman, kleindochter van Dhr en Mvr van der Kwast.

Annemiek Oosterman

Livestro voelde goed aan wie wij als familie zijn en wat bij ons past. Hij geeft duidelijk richting aan de dingen die moeten gebeuren en geeft ruimte waar het kan.

heer Hoonhorst

De betrokkenheid van de uitvaartleider bij alles, of het nu ging om mij als echtgenote maar ook was er een luisterend oor voor de kinderen. Even een arm om je heen als troost, zelf met idee├źn aan komen wat veel betekende voor mij en mijn kinderen. Het saamhorig gevoel als of men deel uit maakte van het gezin. Geen vraag was te veel, er werd alles aangedaan om een verzoek ook uit te kunnen voeren. Het veilige gevoel wat men gaf in alle hectiek.

mevrouw Unij

Livestro Uitvaartzorg heeft ons tijdens het verlies van onze moeder/oma en kort daarop het verlies van vader/opa ontzettend gesteund. Immanuel, Thea en Gerlinda zijn vriendelijk, kalm en wij ervaarden hun aanwezigheid als zeer prettig. Mede dankzij hen hebben wij beide keren prachtig afscheid kunnen nemen. Nogmaals heel veel dank hiervoor. - Annemiek Oosterman, kleindochter van Dhr en Mvr van der Kwast. (De mail is nog gericht aan de heer van der kwast. Welke 13 mei 2016 overleden is.)

heer van der Kwast

Immanuel heeft ons als gezin, tijdens de periode van het tijdstip van overlijden tot de uitvaart van onze vader liefdevol en respectvol begeleid. Alsof hij een deel uit maakte van ons gezin. De verzorging tijdens de thuisopbaring was echt liefdevol. Vooral voor mijn moeder is hij van onschatbare waarde geweest om haar te steunen en heeft al haar wensen omtrent de uitvaart van onze vader kunnen verwezenlijken. Het was hartverwarmend hoe hij onze moeder begreep. De ruimte voor het eerbetoon van de "Wapenbroeders" aan onze vader, wat heel belangrijk voor ons was, werd met veel liefde en respect in de plechtigheid ingepast en uitgevoerd. Immanuel en zijn team hebben ervoor gezorgd dat wij als gezin aan een emotionele, warme maar ook aan zeer waardevolle periode terugdenken. Niets was te veel, we konden alles vragen en alles werd in het werk gesteld om aan onze wensen te voldoen. Immanuel heeft echt een speciaal plekje in ons hart en vooral de verrassing die hij voor mijn moeder heeft gemaakt heeft heel veel indruk op ons gemaakt. Dit geeft echt de mens Immanuel aan. Een man met een echt hart. Immanuel heeft er voor gezorgd dat wij op een zeer waardevolle en liefdevolle wijze afscheid hebben kunnen nemen van onze man, vader en opa.

Janny Groos - Kiers

Omdat de begrafenisondernemer en zijn medewerkers ons zo goed hebben bijgestaan tijdens het overlijden van mijn man en onze vader, we konden altijd een beroep op hen doen, ook na de crematie.

mevrouw Hensen

Wat hebben wij een bijzondere afscheidsbijeenkomst kunnen hebben bij het overlijden van onze 93-jarige moeder mede dankzij de geweldige ondersteuning van Immanuel en zijn team. Zijn informele invoelende en meedenkende wijze van werken hebben wij echt bijzonder gewaardeerd. Aan de ene kant professioneel aan alles denkend, tips gevend, maar aan de andere kant ook meelevend, meedenkend in de richting waarin wij een en ander vorm wilden geven met een echt eigen inkleuring. Niet denken in bedreigingen en onmogelijkheden, maar ik kansen en mogelijkheden. Van de zorgvuldige professionele werkende en precies hun plaats wetende medewerksters tot aan het creatief meedenken in de vorm van bijv. de levering van een bijzondere aanhanger waarin wij onze moeder zelf van het verzorgingshuis naar het uitvaartcentrum konden vervoeren: alles klopte. Immanuel, dank je wel!

Jos, Rina, Corrie, Rik, Wim, Wil van den Born

Het was vertrouwd, verzorgd en respectvol. Jullie hebben alles tot in detail geweldig georganiseerd. Goed ingeleefd en aangevoeld. Bedankt voor een mooie herinnering.

Rudi krosschell en Anja Hoonhorst

ze helpen je erg goed

heer van Beek

Dank je wel voor de mooie, indrukwekkende uitzwaaidienst van mijn moeder.... Na de eerste momenten van de "zakelijke" ontmoeting, voelde ik me meteen daarna op mijn gemak bij jullie. Niets was gek! Je hebt mij op zeer moeilijke momenten persoonlijk benaderd en me er doorheen proberen te slepen. Grote dank daarvoor! Daarbij Gerlinda niet te vergeten, bij wie ik al mijn vragen nog kwijt kon en daar alle tijd voor nam en niets gek vond. Jullie zijn een top team. Dank jullie wel!!!

Evelyne Burgers

Onze medewerkers