Spoed? 24/7 bereikbaar Bel 06 11111 456

Referenties

Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens. Hier kunt u lezen hoe anderen dit ervaren hebben.

Immanuel en je team, bedankt voor de bijdrage die jullie geleverd hebben aan een zeer warm en waardevol afscheid van moeders!

Albert Sjoerd van Amerongen

Goed verzorgd, creatief , mee denken , geweldig .

mevrouw Tuinman

Perfect verlopen begrafenis met goede zorg. Verzorging van onze moeder en begeleiding in alle opzichten van de uitvaart door de uitvaartbegeleider waren tot in de puntjes verzorgd. Een dikke tien.

Heer Doorenbosch

Ze begeleiden je goed

heer Huijkers

De uitvaart van onze pa/ opa is tot in de puntjes geregeld door Livestro Uitvaartzorg. Echt een hele fijne, persoonlijke en informele benadering. Ook met onze gehandicapte zus/ tante gingen ze heel goed en respectvol om. Echt TOP!! Stefanie V Beusekom-Doppenberg

Stefanie V Beusekom-Doppenberg

zeer prettige begeleiding en medeleven

heer Harthoorn

Livestro voelde goed aan wie wij als familie zijn en wat bij ons past. Hij geeft duidelijk richting aan de dingen die moeten gebeuren en geeft ruimte waar het kan.

Heer Hoonhorst

Livestro Uitvaartzorg heeft ons tijdens het verlies van onze moeder/oma en kort daarop het verlies van vader/opa ontzettend gesteund. Immanuel, Thea en Gerlinda zijn vriendelijk, kalm en wij ervaarden hun aanwezigheid als zeer prettig. Mede dankzij hen hebben wij beide keren prachtig afscheid kunnen nemen. Nogmaals heel veel dank hiervoor. - Annemiek Oosterman, kleindochter van Dhr en Mvr van der Kwast.

Annemiek Oosterman

Livestro voelde goed aan wie wij als familie zijn en wat bij ons past. Hij geeft duidelijk richting aan de dingen die moeten gebeuren en geeft ruimte waar het kan.

heer Hoonhorst

De betrokkenheid van de uitvaartleider bij alles, of het nu ging om mij als echtgenote maar ook was er een luisterend oor voor de kinderen. Even een arm om je heen als troost, zelf met idee├źn aan komen wat veel betekende voor mij en mijn kinderen. Het saamhorig gevoel als of men deel uit maakte van het gezin. Geen vraag was te veel, er werd alles aangedaan om een verzoek ook uit te kunnen voeren. Het veilige gevoel wat men gaf in alle hectiek.

mevrouw Unij

Onze medewerkers