Spoed? 24/7 bereikbaar Bel 06 11111 456

Referenties

Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens.

Immanuel Livestro is degene die me het leven in deze laatste weken zo ongelofelijk veel makkelijker heeft gemaakt, dit waren de woorden die Cisca over jou uitsprak! Dank je Immanuel, wat jij voor Cisca betekend hebt!

Sander en Corine van der Toorn

Wat geweldig blij zal men met jou zijn Immanuel. Wat heb jij Cisca blij gemaakt. Vol trots liet zij mij gisteren haar laatste smily zien op de foto. En de begeleiding die jij doet op haar manier, ze had het verdiend. Haar kapstertje zoals zij mij vaak noemde.

dicky

Samen hebben we een bijzonder afscheid gedeeld... Prachtig om te zien hoe Immanuel contact legt, iemand in zijn waarde laat en meedenkt buiten de lijntjes! Een afscheid met een SMILE :)

Kate

Super wat je voor Cisca betekend hebt!! Ik heb daar alleen maar haar eigen woorden voor SMILE SMILE SMILE K .

Katrien VAn Wijnendaele

Na het plotseling overlijden van onze lieve man en vader hebben Immanuel en zijn team ons heel goed opgevangen. Het is bijzonder hoe zowel Immanuel, alsmede de dames, hun plekje in ons huis, tijdelijk binnen het gezin, vonden, zonder dat iemand zich eraan stoorde. Het paste gewoon. Immanuel zelf heeft ons in dit moeilijke proces zeer goed begeleid, maar ons ook een stapje terug laten doen wanneer dat nodig was. De afscheidsplechtigheid was passend, liefdevol en intens en precies zoals wij die voor ogen hadden. Wij hebben veel steun mogen ervaren vanuit Immanuel en zijn team en zijn hen daar zeer dankbaar voor.

Familie Krikke

Geen nabestaande dit keer, die hier een reactie neerschrijft. Het is even wennen, als er een vrolijk mens komt vragen haar afscheid te regelen. Maar... Immanuel is van alle markten thuis en gaat er gezellig in mee. Zo’n bijzonder Mens kom je niet vaak tegen. Oh, ik geloof, dat dat gevoel wederzijds is. Wat kunnen we samen lachen. Wat een mensenkennis. Binnen een klein uur had meneer door hoe ik in elkaar stak. Wat een prachtige rouwkaart is het geworden. Precies zoals ik ben. Niet te geloven, hoe druk hij het ook heeft... een mailtje met een kwinkslag kan er altijd nog wel bij. Op de valreep heb ik een maatje gevonden, die me helpt mezelf te blijven. Petje af! Iedereen heeft gelijk, je bent een Kanjer, een geweldig Mens, een Mens met liefde en respect voor anderen en het vak! Blijf zoals je bent, okay! En dank je wel voor die geweldige laatste Smile! Van mij krijg je 11!! SMILE Cisca

Cisca

dhr. Livestro heeft alles geregeld als mensen mens. Kon met alle vragen bij hem terecht. Heeft dingen uitgezocht, waarom niet gevraagd was, dat hij dacht dat het voor ons waarde had. Wat een zeer welkome verrassing was. Daarbij heeft hij de kinderen en mij een duwtje in de rug gegeven tijdens de afscheidsdienst. Hiervoor zijn wij hem nog dankbaar. De man verdient in onze ogen een 10 plus.

mevrouw van der Woude-Boomsma

Het was een mooie uitvaart vandaag. Bedankt voor alles!

Hans Van De Brug Brons

Julie waren weer waardevolle en fijne ondersteuning deze dagen! Nu hoop ik jullie gewoon een keer tegen te komen op een terras ofzo. ... niet meer in deze setting voorlopig

Marcel Brons Van de Brug

Dank. Namens ons allemaal... Immanuel en je geweldige team. Het waardige afscheid van Janneke geeft ons de rust om door te gaan. Ondanks het zware beroep, petje af. Groot respect voor jullie!!!!! Tanja de Ruiter

Tanja de Ruiter

Onze medewerkers