Spoed? 24/7 bereikbaar Bel 06 11111 456

Referenties

Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens. Hier kunt u lezen hoe anderen dit ervaren hebben.

Dank je wel voor de mooie, indrukwekkende uitzwaaidienst van mijn moeder.... Na de eerste momenten van de "zakelijke" ontmoeting, voelde ik me meteen daarna op mijn gemak bij jullie. Niets was gek! Je hebt mij op zeer moeilijke momenten persoonlijk benaderd en me er doorheen proberen te slepen. Grote dank daarvoor! Daarbij Gerlinda niet te vergeten, bij wie ik al mijn vragen nog kwijt kon en daar alle tijd voor nam en niets gek vond. Jullie zijn een top team. Dank jullie wel!!!

Evelyne Burgers

ik weet sinds november 2015 dat ik niet lang meer heb. Het mooie daarvan is, ik heb mijn eigen crematie kunnen regelen. En dit heb ik samen gedaan met Immanuel Livestro. Wat een fantastische man, zo fijn om door hem geholpen te worden.de warmte waarmee hij dit allemaal doet. ben heel blij dat ook hij de dienst verder regelt. Het is nog niet zover maar gewoon, hij komt zo nu en dan gewoon even aan. Informeren hoe het gaat. Ik weet dat ik in goede handen ben als het zover is. Dank je wel Immanuel ook voor de rest van je team. Groeten en veel liefs. Toos vd Esschert-Ubels

toos vd esschert-ubels

Je bent verdrietig en zit overal met je gedachten behalve bij de uitvaart. Bij Livestro Uitvaartzorg hoef je alleen maar te antwoorden en hun denken mee. Zo fijn ze hebben ons warm geholpen ook verdrietig laten zijn en onze wensen laten uitkomen. De service wat perfect en ook de nazorg. Wij kijken er tevreden op terug. Groeten Ingritte Davelaar Palsgraaf

mevrouw Davelaar-Palsgraaf

"Smile Cisca, heel erg bedankt!" Super bedankt voor alles wat je voor Cisca gedaan hebt. Volgens haar waren de laatste weken dankzij jou zo ongelofelijk veel makkelijker. Geweldig! JW en Herma

JW en Herma

Dank je Immanuel, wat jij voor Cisca betekent heb.!!! Geweldig. Riet.

Riet Smid

Immanuel Livestro is degene die me het leven in deze laatste weken zo ongelofelijk veel makkelijker heeft gemaakt, dit waren de woorden die Cisca over jou uitsprak! Dank je Immanuel, wat jij voor Cisca betekend hebt!

Sander en Corine van der Toorn

Wat geweldig blij zal men met jou zijn Immanuel. Wat heb jij Cisca blij gemaakt. Vol trots liet zij mij gisteren haar laatste smily zien op de foto. En de begeleiding die jij doet op haar manier, ze had het verdiend. Haar kapstertje zoals zij mij vaak noemde.

dicky

Samen hebben we een bijzonder afscheid gedeeld... Prachtig om te zien hoe Immanuel contact legt, iemand in zijn waarde laat en meedenkt buiten de lijntjes! Een afscheid met een SMILE :)

Kate

Super wat je voor Cisca betekend hebt!! Ik heb daar alleen maar haar eigen woorden voor SMILE SMILE SMILE K .

Katrien VAn Wijnendaele

Na het plotseling overlijden van onze lieve man en vader hebben Immanuel en zijn team ons heel goed opgevangen. Het is bijzonder hoe zowel Immanuel, alsmede de dames, hun plekje in ons huis, tijdelijk binnen het gezin, vonden, zonder dat iemand zich eraan stoorde. Het paste gewoon. Immanuel zelf heeft ons in dit moeilijke proces zeer goed begeleid, maar ons ook een stapje terug laten doen wanneer dat nodig was. De afscheidsplechtigheid was passend, liefdevol en intens en precies zoals wij die voor ogen hadden. Wij hebben veel steun mogen ervaren vanuit Immanuel en zijn team en zijn hen daar zeer dankbaar voor.

Familie Krikke

Onze medewerkers