Contact opnemen

Wij kunnen ons voor stellen dat je nog vragen hebt. Uitvaartzorg is een onderwerp waar je het niet iedere dag over zal hebben. Wij staan open voor een gesprek over jouw wensen en geven graag antwoord op je vragen.

Contactformulier

Vul dit formulier in. Wij nemen vervolgens contact met je op.

Wat mensen vinden van Livestro Uitvaartzorg

Samen met jou gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en jou past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens. Hier kan je lezen hoe anderen dit ervaren hebben.
- Familie van den Berg
Lees verder
“Vanaf het eerste, en moeilijkste, moment staan Immanuel en zijn team klaar voor de nabestaanden. Er wordt naar je geluisterd en niks opgedrongen. En dat heeft ervoor gezorgd dat wij een hele mooie uitvaart mochten ervaren.”
- Jolanda van Westereng
Lees verder
“Toen ik Immanuel leerde kennen 2 en half jaar geleden, wist ik dat hij een bijzondere man was met gevoel voor mensen, ruimdenkend, en staat voor je klaar waar dat nodig is. Wil jou en jou team erg bedanken voor alle goede zorgen van de afgelopen tijd.”
- Thea Boekelmans
Lees verder
“Ondanks dat je nooit iemand kan missen, kijken wij terug op een mooie uitvaart zoals mijn moeder dat gewild had! Bedankt Immanuel dat je dit gemis iets draaglijker hebt kunnen maken.”
Vorige
Volgende