Rouwadvertenties laten plaatsen

Wil je graag een rouwadvertentie plaatsen? Ook dan kun je vertrouwen op Livestro Uitvaartzorg. Jouw overlijdensberichten worden met aandacht voor elk detail geregeld. Plaatsing is mogelijk in specifieke gebieden, zoals Barneveld, maar ook ver buiten deze regio en in de landelijke kranten etc. Stel jouw familie en vrienden op de hoogte van het overlijden of kondig een uitvaart aan met een rouwbericht.

Hulp bij het maken van een rouwadvertentie

Een laatste groet!
Hoe en wanneer moet je een rouwadvertentie plaatsen? Of hoe maak je een passende advertentie? Ons team staat voor je klaar met ondersteuning bij het creëren van rouwadvertenties, zodat jouw betekenisvolle boodschappen op gepaste wijze naar de buitenwereld worden overgebracht. Steeds vaker wordt er kleur gebruikt in rouwadvertenties. Kleur is een prachtig middel om een familiebericht persoonlijker te maken, om een afbeelding duidelijker over te laten komen.

Kom tot de juiste tekst voor het overlijdensbericht

Laat ons voor u spreken.
Lukt het niet om de juiste woorden te vinden voor een overlijdensbericht? Ons team staat voor je klaar, van het kiezen van treffende woorden tot het vormgeven van de kranttekst. Livestro Uitvaartzorg verzorgt niet alleen rouwadvertenties voor directe nabestaanden, maar ook vervolgadvertenties voor familie, collega’s en verenigingen. Dit tegen een voordelig tarief, met mogelijkheid tot opmaak in dezelfde stijl als de rouwkaart.

Volgadvertenties in dezelfde stijl

Eenheid in een persoonlijke laatste groet
Nabestaanden, maar vaak ook collega’s, buren of vrienden willen via een advertentie een persoonlijke laatste groet brengen aan de overledene. Dit is een volgadvertentie. Deze wordt direct met de advertentie van de familie geplaatst (hoofdadvertentie). Standaard zorgen wij ervoor dat hoofd-en volgadvertenties worden voorzien van hetzelfde lettertype en hetzelfde kader. Een rouwadvertentie die in harmonie is met de volgadvertenties zorgt voor waardig afscheid van de overledene.
Livestro-Rouwadvertentie

Veelgestelde vragen

Een overlijdensbericht kan u (laten) plaatsen in lokale kranten, regionale dagbladen en soms ook bij nationale kranten. Bij ons kunt u verder uw (online) advertentie op deze pagina laten plaatsen.
De kosten zijn sterk afhankelijk van de krant, locatie en grootte van de overlijdensadvertentie. De gemiddelde kosten bedragen 400 tot 1200 euro voor een bericht in een landelijk dagblad. Bij een regionale krant kost dit ongeveer 200 tot 750 euro.

Korting op jouw uitvaart

Leg jouw essentiële uitvaartwensen vast in ons laatste wensen boekje en ontvang korting op je uitvaart. Help jezelf en je nabestaanden door lid te worden. Vraag ons laatste wensen boekje vandaag nog aan!