Spoed? 24/7 bereikbaar Bel 06 11111 456

Nazorg

Voor veel uitvaartondernemingen stopt de zorg bij het afscheid na de dag van de uitvaart. Niet voor Livestro Uitvaartzorg.

Wij houden graag ook daarna contact met onze families. In de week van de uitvaart leer je elkaar goed kennen, want in een periode van rouw zijn mensen echt. Maskers vallen af en men durft ook zijn kwetsbare kanten te laten zien. Door de informele werkwijze van Immanuel en zijn team ontstaan vaak hechte banden. Banden die ook verder gaan dan na zo’n week.

Een paar weken na de uitvaart gaan we, indien de nabestaanden dit fijn vinden, weer op bezoek om samen terug te kijken. Maar ook via sms, WhatsApp en facebook blijven we vaak verbonden.

Mocht het nodig zijn, kunnen we ook doorverwijzen naar professionele nazorg of rouwverwerkingsgroepen. In de toekomst zullen we ook zelf dit soort ontmoetingen en herdenkingsbijeenkomsten gaan organiseren omdat het vaak fijn is om met lotgenoten op te trekken. Want niemand kan rouw begrijpen voordat hij dat zelf heeft meegemaakt en dit geldt zeker voor bepaalde vormen van rouw. Het verlies van een ouder is anders dan die van een partner. En het verlies van een partner is weer heel anders dan het verlies van een kind. Rouw is ook niet op een weegschaal te leggen of in grafieken uit te drukken. Maar een arm om je heen soms zelfs zonder woorden, iemand die met je mee rouwt/huilt, of je juist weer dat zetje de goede kant op geeft, dat zijn de dingen die het verschil maken!

Overzicht Offerte aanvragen

Nazorg

Uw eigen wensen

Op onze website geven we u enkele voorbeelden. Uiteraard bent u vrij om uw eigen keuzes te maken hierin. Livestro Uitvaartzorg heeft speciaal hiervoor een boekje ontwikkelt waarin u uw uitvaartwensen kunt beschrijven. U kunt dit boekje kosteloos aanvragen. Daarnaast is het ook mogelijk uw wensen met ons door te spreken.

Wensenboekje aanvragen Persoonlijk contact

Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een kostenraming bij ons op voor een uitvaart.

Wat mensen vinden over Livestro Uitvaartzorg

Samen met u gaan we de uitvaart vormgeven die bij de overledene en u past. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient. Wij doen dat vanuit onze betrokkenheid en liefde voor de medemens. Hier kunt u lezen hoe anderen dit ervaren hebben.

Alle beoordelingen Plaats referentie