Over Livestro Uitvaartzorg

Livestro Uitvaartzorg is een eigentijdse uitvaartonderneming waar de wensen van de overledene en de nabestaanden centraal staan. Niet wij vertellen u hoe het zou moeten, maar vragen u hoe u het zou willen. Omdat ieder persoon een persoonlijk afscheid verdient.

Samen met u kijken wij naar wat er mogelijk is en proberen u zoveel mogelijk te ontzorgen. Zo kunt u zich richten op het afscheid nemen van uw geliefde.

Betrokken, respectvol en zorg

Onze kernwaarden zijn betrokken, respectvol en zorg in de breedste zin van het woord. Zo doen wij voorregelingen en gaan we graag het gesprek al aan met iemand voordat daadwerkelijk het einde gekomen is om zo te kunnen garanderen dat iemands laatste wensen zullen worden uitgevoerd. Zorgen voor de overledene en de nabestaanden is iets wat wij als team met liefde en passie doen. Maar ook nazorg is iets wat wij belangrijk vinden.

En dit alles doen we vanuit een betrokken en informele houding. Livestro Uitvaartzorg uw steun in moeilijke dagen.
Regio Midden-Nederland en veel verder.
Wij zijn gevestigd in omgeving Barneveld/ Voorthuizen, maar hebben ook ervaring in andere regio’s.

Het ontstaan van Livestro Uitvaartzorg

In 2009 startte onze oprichter en mede-eigenaar Immanuel Livestro in de uitvaartbranche, eerst als assistent-uitvaartleider en later als uitvaartleider. Al 10 jaar daarvoor was hij gevraagd om te komen werken voor een uitvaartondernemer in Harderwijk, maar hij vond zichzelf nog te jong en onervaren. Geboren in een huis van rouw (zijn vader overleed 6 maanden voor zijn geboorte en toen hij 4,5 jaar was werd zijn oudere broer op 18-jarige leeftijd doodgereden door een huisarts die met alcohol op achter het stuur reed.), had hij helaas vaak gezien wat er mis kon gaan bij een rouwproces en dit had zijn jonge leven behoorlijk getekend.

Het keerpunt

Toen hij in 2007 op een keerpunt in zijn leven stond, borrelde de vraag om wat in de uitvaartbranche te gaan betekenen weer bij hem op. Hij leerde het vak bij een plaatselijke ondernemer en ging later in loondienst bij een van de grootste uitvaartondernemingen die Nederland kent. Daar kreeg hij de gelegenheid om als franchisenemer aan het werk te gaan. Na 5 jaar wilde Immanuel het helemaal op zijn eigen betrokken en eigentijdse manier gaan doen en zo werd Livestro Uitvaartzorg geboren. Momenteel werken naast Immanuel nog eens 10 andere medewerkers bij het bedrijf, maar hij is nog steeds het gezicht en begeleidt alle uitvaarten zelf (met ondersteuning van het team van Livestro Uitvaartzorg).
Ondertussen zijn we alweer een 750 uitvaarten verder en is Livestro Uitvaartzorg een begrip geworden, niet alleen in Voorthuizen en Barneveld maar ook verder weg. Wij verzorgen dan ook op verzoek uitvaarten in heel Nederland en zelfs daarbuiten.

Je bent in goede handen

Immanuel Livestro

Eigenaar, uitvaartverzorger (vormgever) en funeral speaker
Lees meer over Immanuel

Marjolein Livestro-Leeman

Personal assistant
Lees meer over Marjolein

Ontmoet het team

Naomi Livestro

Uitvaartassistente

Petra Boerman

Uitvaartassistente

John Coenraadts

Uitvaartassistent

Soraya Dusseljee

Uitvaartassistente

Annemiek Behre

Uitvaartassistente

Peter Koelewijn

Uitvaartassistent

Gerda Veenhuizen-van Loenen

Uitvaartassistente