Geef een glimlach cadeau

Vandaag zijn de rouwkaarten die ik samen met Cisca mocht maken bij haar vrienden en dierbaren op de mat gevallen.

Een grote gele enveloppe met daarin een kaart met allemaal treurige blauwe smileys en in t midden een stralende glimlachende smiley. Wat symbool staat voor wie Ciska was en wat zij wilde bijdragen in deze wereld.

Ook slechts Niels minuten voor haar sterven hebben we samen nog kunnen lachen. En ja ookal ben ik nu nog steeds verdrietig. Toch wil ik haar boodschap vandaag uitdragen.

Geef morgen iemand een glimlach cadeau en wie weet krijgt u er zelf een terug.
Een vriendelijk gezicht en vriendelijke woorden zijn balsem voor een gewonde ziel.

Als we om ons heel kijken zijn er veel dingen die ons bezorgd en verdrietig maken. Maar door zorgen maken kom je nergens. Het is net een schommelstoel
Je beweegt wel maar komt nergens. Sla eens vaker een arm om iemand heen die t moeilijk heeft. Troost en doe dat ook met humor. Want lachen werkt genezend. Morgen hoop ik iemand een glimlach cadeau te doen en misschien bent u het wel…

Gerelateerde berichten

Remember Me … Zaterdagmiddag, ik kom thuis van mijn laatste uitvaart van...

Als de kerkklokken klinken … Het is Hemelvaartsdag, bijna de eerste dag...

Afgelopen week mocht ik de uitvaart van Kees verzorgen. Een doorsnee naam...