Condoleance

Op deze pagina kunt u een persoonlijke condoleance achterlaten voor uw dierbaren. Het is een gelegenheid om troostende woorden te delen en uw medeleven te tonen aan degenen die rouwen.

Anneke Bakker

Ermelo, 15 september 1953

Voorthuizen, 13 december 2020

Anneke Bakker

We missen je.

Ze is 67 jaar geworden.

Stoffel 

Christy

Jasper en Floor

Daan en Sietske

                  Diete, Pelle

Bas en Sanne

Tessa en Tom

En broers en zussen

I.v.m. de situatie omtrent het corona virus, en de daaraan verbonden maatregelen in ons land, zal de uitvaart helaas in besloten kring moeten plaatsvinden.

Daarom dat u in dit register uw medeleven aan de familie kan betonen.

Ook wij van Livestro Uitvaart wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd

Berichten

 1. Ineke Meijboom-Baggerman van Houweninge
  1 jaar geleden

  Van harte gecondoleerd met dit verlies. Ik ken Anneke nog van het JFC waar ik 20 jaar gewerkt heb. Veel sterkte. Ineke

 2. Meia Bink
  3 jaar geleden

  Lieve Familie, Anneke was op de CALO mijn/onze klas en jaargenoot. Ze werd in haar eerste jaar uit ruim honderd studenten gekozen tot vertegenwoordiger van ons jaar. Anneke kon met iedereen overweg door haar vriendelijke, empathische uitstraling. Heel veel sterkte met dit grote verlies.

 3. Annemieke Volker
  3 jaar geleden

  Beste familie, gecondoleerd met het verdrietige bericht dat Anneke is overleden. Ik heb dit bericht gemaild aan ons Calo-jaar. We hadden een bijzonder jaar waar Anneke in het eerste jaar als jaarvertegenwoordiger een bijzonder plek innam en herinneren we haar als de dag van gisteren. Op het bericht dat ik stuurde kwamen afgelopen week vele meelevende reacties. Ik hoop dat het jullie sterkt te weten dat we haar niet vergeten zijn. Sterkte met dit verlies.

 4. Ineke Hoogendijk-Klokman
  3 jaar geleden

  Beste familie en dierbaren van Anneke, Gecondoleerd met jullie verlies. Ik was op de CAlO lang geleden een groepsgenoot van Anneke. Heel veel sterkte!

 5. Frans Haeck
  3 jaar geleden

  Beste familie, Hierbij wil ik mijn medeleven betuigen v.w.b. het overlijden van Anneke. Ons jaar van de C.A.L.O. zal al weer iemand moeten missen! Sterkte gewenst, Frans Haeck

 6. maaike oud
  3 jaar geleden

  Beste familie van Anneke, Wat een droevig bericht kreeg ik deze week . Ik wil jullie van harte condoleren met dit verlies. Anneke ken ik van de CALO tijd waar we vanaf het prille begin met elkaar in huis woonden; samen op vakantie zijn geweest. Mooie herinneringen aan een betrokken vriendin, die ik later uit het oog verloren ben. Veel sterkte met dit verlies.

 7. Rients Bruinsma
  3 jaar geleden

  Beste familie. Ik wil jullie van harte condoleren met het overlijden van Anneke. Als jaargenoot van de CALO is ze deel van mijn geschiedenis en ik heb goede herinneringen aan haar en aan de geweldige tijd die we daar hadden.

 8. Theo Daanen
  3 jaar geleden

  beste familie, best lang geleden zat ik bij Anneke op de CALO in Arnhem. ik heb daar mooie herinneringen aan en Anneke maakt daar deel van uit. Heel veel sterkte met dit verlies.

 9. Douwe Boersma
  3 jaar geleden

  Als oud studiegenoot van de CALO Arnhem wil ik de nabestaanden van Anneke condoleren met het immens verlies. Al is het bijna een halve eeuw geleden dat wij met de CALOfamilie in opleiding waren is de betrokkenheid naar elkaar gebleven. Hoe triest is het nieuws dan als een leeftijdsgenoot is weggevallen…. Ik wens u sterkte.

 10. Jules van Wesemael
  3 jaar geleden

  Helaas pas nu het bericht van Anneke’s overlijden gekregen. Jullie allemaal gecondoleerd en veel sterkte de komende tijd. Ik denk als jaargenoot van Anneke met veel plezier terug aan de jaren op de CALO. Mooie herinneringen blijven bestaan.

 11. Paul de Ruijter
  3 jaar geleden

  Ik ben oud-studiegenoot van de CALO van Anneke en dat was een fantastische periode en ik weet zeker dat Anneke dat ook zo heeft ervaren! Mijn medeleven gaat uit naar iedereen en zeker de direct betrokkenen … Paul

 12. Anne Kuipers
  3 jaar geleden

  Lieve mensen, ik ken jullie niet persoonlijk. Ik ben een jaar- studiegenoot van Anneke; vandaag kreeg ik het bericht dat Anneke is overleden; ik wil jullie can harte condoleren; ik draag warme herinneringen aan onze gezamenlijke studietijd; heel veel sterkte in deze ( in meer dan één opzicht) moeilijke tijd; ik hoop dat jullie elkaar tot steun kunnen zijn! Lieve groet!

 13. Hilda Conradi
  3 jaar geleden

  Beste Stoffel en familie, Gecondoleerd met het verlies van Anneke. Veel sterkte gewenst.

 14. Ebe Elderhuis
  3 jaar geleden

  Stoffel en familie, Nog veel sterkte toegewenst na het overlijden van Anneke! Ebe Elderhuis

 15. nienke van schuppen
  3 jaar geleden

  Dag Stoffel, Ik kreeg de overlijdensadvertentie van Anneke via Johan & Wemmy Roos doorgestuurd en vond dat ik hier op moest reageren. Ik wil je graag condoleren; voor de 2e x je partner verliezen! Ik wens je kracht en sterkte en warme mensen om je/jullie heen! Warme groet, Nienke

 16. Fam. R. van Steeg
  3 jaar geleden

  Beste familie van Anneke, Wat een triest nieuws. Langs deze weg willen wij jullie allemaal condoleren en heel veel sterkte toewensen. Reinard&Gea, Cherise, Danique

 17. Bertus en Arja Kieft
  3 jaar geleden

  Beste geliefden van Anneke Bakker. Wij wensen jullie Gods nabijheid toe in het verwerken van het verlies van jullie geliefde Anneke. Voor ons is het een afscheid van onze oudste nicht en we zullen haar missen. Van harte gecondoleerd en kracht toe gewenst. Bertus en Arja Kieft

 18. Annet Schreuder
  3 jaar geleden

  Gecondoleerd met het verlies van Anneke, ik wens jullie heel veel sterkte en kracht!!!

 19. Hans van den Broek
  3 jaar geleden

  Beste Stoffel en familie, gecondoleerd met dit enorme verlies. Heel veel sterkte in de komende tijd. En bewaar alle mooie herinneringen aan haar in je hart en neem ze mee in jullie levens.

 20. Fam. Jager
  3 jaar geleden

  Gecondoleerd met het verlies van Anneke. Een bijzondere lieve vrouw en nicht, die ook veel voor mijn moeder heeft betekend. Groet, Wendy Jager van Veldhuizen (dochter van Ger van Veldhuizen)

 21. Barend en Wilna Geurts
  3 jaar geleden

  Stoffel, kinderen en kleinkinderen gecondoleerd! Wij wensen jullie en jullie verdere familie sterkte en kracht toe in deze zo moeilijke tijd.

 22. Zeger van Diermen
  3 jaar geleden

  Beste Stoffel en familie, Bij deze wil ik jullie van harte condoleren methet verlies van je vrouw, jullie moeder en oma. Wat een verdriet zal dat geven nu zij gemist wordt. Ik bewaar zeer goede herinneringen aan Anneke. Ze was een uitstekende lerares met hart voor de leerlingen die aan haar zorgen waren toevertrouwd. Ze was behulpzaam en je kon altijd een beroep op haar doen. Ook was ze hartelijk in de omgang en altijd tot een gesprek of zo maar een praatje bereid. Ze heeft voor het JFC veel betekend. Zij ruste in de vrede Gods. Ik wens jou, Stoffel en de anderen veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

 23. Frits Gombert
  3 jaar geleden

  Beste Stoffel en familie, Gecondoleerd met het verlies van Anneke. Veel sterkte gewenst.

 24. Stoffel en Bep Stoffelsen
  3 jaar geleden

  Stoffel en kinderen, gecondoleerd met het verlies van Anneke. Ze zal voor jullie een grote leegte achterlaten. Heel veel sterkte gewenst!

 25. Theo en Jolanda Heetmayet
  3 jaar geleden

  Van harte gecondoleerd en heel veel sterkte

 26. Gerard en Sytske Altena
  3 jaar geleden

  Beste Stoffel en kinderen Onze oprechte deelneming met het overlijden van Anneke Wij wensen jullie heel veel sterkte en bovenal Gods nabijheid toe. Laat dankbare herinneringen verder leven in momenten van verdriet, zoals vogels zingen in de regen.

 27. Gertjan schoppert
  3 jaar geleden

  Lieve Christy en Jasper, Gecondoleerd met het verlies van Anneke. Ik bewaar nog steeds fijne herinneringen aan haar. Ik wens jullie veel sterkte om dit verlies te verwerken. Groeten Gertjan

 28. Evert van der Weijden
  3 jaar geleden

  Stoffel, van harte gecondoleerd. Ik schrok er erg van, zo’n altijd flinke vrouw en een fijne collega destijds! Waarom toch, zo jong nog. Vragen zonder antwoord!

 29. Annerieke
  3 jaar geleden

  Lieve Stoffel, wat intens verdrietig is dit. Ik heb fijne herinneringen aan samenwerken met Anneke en met jou. Ik wens jou en de kinderen heel veel sterkte, ik denk aan je. Lieve groet, Annerieke

 30. Anoniem
  3 jaar geleden

  Lieve Anneke, je was er voor me toen ik het hard nodig had! Dankzij jou heb ik mijn werk weer kunnen hervatten. Jij gaf me de ruimte.Bedankt daarvoor! Ik ga je niet vergeten! Stoffel, kinderen en kleinkinderen heel veel sterkte gewenst!

 31. Bert en Albertje van der Horst
  3 jaar geleden

  Lieve Stoffel, kinderen en kleinkinderen. Van harte gecondoleerd met het overlijden van je vrouw, jullie moeder en oma. Wat zal dat een ontzettend gemis voor jullie zijn; Anneke was er natuurlijk, vooral de laatste jaren, altijd. Een fantastisch mensenmens, net als jij Stoffel. Ik bewaar heel veel goede herinneringen aan haar als teamleidster en collega. De laatste keer dat we elkaar zagen en spraken staat ons nog heel goed bij. Eerst met z’n vieren in de keuken en daarna Anneke en Albertje in de keuken en jij Stoffel en ik samen buiten. Ik zal deze middag en veel meer herinneringen blijven koesteren. Jullie allen heel veel sterkte voor de komende dagen en weken, maar vooral ook voor daarna. Lieve groeten Albertje en Bert van der Horst

 32. Gera en Simon van Boven
  3 jaar geleden

  Beste Stoffel, kinderen en fam. Gecondoleerd met het overlijden van Anneke. Heel veel sterkte en kracht gewenst voor de komende tijd.

 33. Anoniem
  3 jaar geleden

  Een gewaardeerde ex-collega die veel betekend heeft voor heel veel leerlingen en collega’s van het JFC. Een goed mens, altijd in de weer om het anderen naar de zin te maken. Mijn medeleven gaat uit naar Stoffel en de andere familieleden. Ik hoop dat er veel goede herinneringen zijn om op terug te kijken. Veel kracht gewenst voor de komende tijd.

 34. Esther Rietveld-Leene
  3 jaar geleden

  Lieve Stoffel en familie, gecondoleerd met het verlies van Anneke. Heel veel sterkte voor de komende tijd!

 35. Martin Schenk
  3 jaar geleden

  Triest triest triest. Deze kleine vrouw was een groot mens. Inspirerend, warm, altijd optimistisch, vormend voor jongeren, humoristisch, lief. Een groot mens, nooit rancuneus, geen omkijken in wrok of bitterheid. Wat een vrouw. Goede vriend Stoffel, en natuurlijk de kinderen, en anderen die van haar hielden: sterkte in deze loodzware dagen. Vanuit het hart, Martin Schenk

 36. Hettie Schoppert
  3 jaar geleden

  Van harte gecondoleerd met het overlijden van Anneke. Ze was mijn ex-schoonzusje en ik bewaar veel goede herinneringen aan haar. Ik wens jullie heel veel sterkte! Hettie Schoppert

Bericht achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *