Condoleance

Op deze pagina kunt u een persoonlijke condoleance achterlaten voor uw dierbaren. Het is een gelegenheid om troostende woorden te delen en uw medeleven te tonen aan degenen die rouwen.

Dirk Rosendal

Barneveld, 27 juli 1938

Ede, 17 november 2020

Herstellend van een zware operatie, is onverwachts van ons heengegaan, mijn lieve man en onze lieve vader en opa

Dirk Rosendal

in de leeftijd van 82 jaar.

Door Rosendal – de Haan

Thea en William

Wouter en Kim

                                                         Bram en Mariëlle 

                                                         Janneke

Dick en Miranda

Bart

                                                         Thijs

Theo en Bertine

Vera

                                                         Elise

                                                         Dorien

Met bovenstaande woorden kondigt de familie het overlijden aan van dhr. D. Rosendal

I.v.m. de situatie omtrent het corona virus, en de daaraan verbonden maatregelen in ons land, zal de uitvaart helaas in besloten kring moeten plaatsvinden.

Daarom dat u in dit register uw medeleven aan de familie kan betonen en zij zullen het zeker lezen.

Ook wij van Livestro Uitvaart wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd

Berichten

 1. EJ van Middendorp
  3 jaar geleden

  Beste familie Rosendal…heel veel sterkte en kracht met het overlijden van man vader en opa…bewaar de herinneringen in jullie hart… Vr.gr EvertJan en Gretha van Middendorp

 2. Jan, Tineke, Marjan en Evelien de Wit
  3 jaar geleden

  Beste familie Rosendal, gecondoleerd met het overlijden van uw man en jullie vader en opa Dirk, en heel veel sterkte toegewenst om dit verlies een plek te kunnen geven. We denken aan jullie.

 3. Robert Kooloos
  3 jaar geleden

  Lieve Door, Thea, William, Dick, Miranda, Theo, Bertine en kleinkinderen, gecondoleerd met het verlies van jullie lieve man, vader, schoonvader en opa. Ik herinner me nog goed de vele vrijdagmiddagen, die ik als kind bij jullie gezin mocht doorbrengen en de leuke gesprekken die er dan altijd aan tafel werden gevoerd. Ook de communicatie tussen papa en mama Rosendal via de portofoon en de logeerpartijen waarbij papa Rosendal er ’s nachts vaker wel dan niet uit moest om een auto te bergen, staan me nog altijd heel helder voor de geest. Een mooi mens is helaas heen gegaan en ik wens jullie dan ook veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies, natuurlijk ook namens Hanna, Frédérique en Josephine.

 4. Nelly en Gerrit Verheij
  3 jaar geleden

  Beste Theo, Bertine en familie Rosendal, Gecondoleerd met het verlies wat toch nog zo onverwachts kwam. We wensen en bidden jullie de troost en nabijheid van God toe in dit verdriet. Met Hem is er na dit leven geen einde maar een nieuw begin. Veel sterkte gewenst allemaal. Nelly en Gerrit Verheij.

 5. Carhouse Lagerweij
  3 jaar geleden

  Beste Door, Enorm schrok ik toen ik jullie advertentie in de krant zag staan. Een enorm gat geslagen in jullie familie, Dirk is niet meer. Niet meer samen erop uit, niet meer samen bij ons een autootje neerzetten en ophalen voor de APK, nooit meer samen……. Bij deze willen we jou, je kinderen en kleinkinderen van harte condoleren, sterkte wensen voor deze dagen maar ook straks als zijn stoel pijnlijk leeg zal zijn en leeg zal blijven. Ik heb voor jullie gebeden voor troost en kracht. Een hartelijke groet, Team Carhouse Gert en Sandra

 6. Roelof en annet v Middendorp
  3 jaar geleden

  Veel sterkte met dit verdriet Gr

 7. Win en Gerry Doest
  3 jaar geleden

  Beste Door, Dick, Miranda en andere(klein-) kinderen. Van harte gecondoleerd met het verlies van jullie man en vader en opa. Ik herinner me Dick vanuit mijn jeugd aan de Valkseweg, hoe Dick thuis met Gerrit Methorst aan het werk was en later auto’s afsleepte en ook repatrieerde. Meerdere auto’s mocht ik van hem kopen en heeft hij onderhouden. Ook al was ik bang voor Achefid(als ik het goed schrijf) was het altijd goed in de contacten en kwam ik graag bij hem in de garage. Echt een vertrouwde man waar je van op aankon. Het was dan ook een welkom weerzien toen hij bij Dick en Miranda, naast ons, aan het klussen was. In de advertentie las ik dat Dick in God geloofde. Wij wensen jullie heel veel sterkte nu er een lege plaats is gekomen en de nabijheid en troost van diezelfde God.

 8. Peter en Anita Vermeulen
  3 jaar geleden

  Lieve Door en familie. Gecondoleerd met het verlies van Dirk. Wat een verdriet en gemis voor jullie. Ik denk met groot respect en grote dankbaarheid terug aan Dirk. Wat een vakman. Zowel bij het “bergen” als in het onderhoud van auto’s. Ook de mijne. Dirk stond altijd klaar. Altijd vriendelijk. Dag en nacht. Heel veel sterkte Door en familie. Voor nu en de komende tijd. Peter en Anita Vermeulen.

 9. Jorris van Doorn
  3 jaar geleden

  Beste familie Rosendal, lieve moeder van Thea, Dick en Theo, Wat een verlies en verdriet! Wij wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd. Ik koester hele mooie herinneringen aan de tijd dat ik bij jullie mocht verblijven in mijn jeugd. De tekst op de kaart vind ik prachtig, emotioneel en tegelijkertijd typerend voor de persoon die uw man, jullie vader en opa was. In gedachte bij jullie. Jorris, Natalie en Gijs.

 10. anita melissen
  3 jaar geleden

  Lieve Door, kinderen en kleinkinderen. Gecondoleerd met het verlies van je lieve man, jullie vader, schoonvader en opa. Wij wensen jullie heel veel sterkte toe voor nu en de toekomst. Het gemis zal ontzettend groot zijn en de lege plaats diep gevoeld worden, maar wij hopen dat jullie er kracht voor mogen ontvangen om het te kunnen dragen. En zeker in deze onzekere bange tijd. Heel veel sterkte toegewenst.

 11. "Meester" van Druten.
  3 jaar geleden

  Veel sterkte bij dit verlies. Achter elke traan schuilt een mooie herinnering.

 12. Kevin en Marije Leeftink
  3 jaar geleden

  Beste familie Rosendal, Gecondoleerd met jullie verlies en heel veel sterkte gewenst. Kevin (collega van Dirk), Marije Jack en Owen.

 13. Fam. H. Heiwegen
  3 jaar geleden

  Beste Door en (klein)kinderen, geschokt lazen we het bericht van het toch nog plotselinge overlijden van Dirk. Wij hebben hem in de periode oktober 1983 tot mei 1999 leren kennen als een karakteristieke, hartelijke ‘buurman Dick’ , bij wie je altijd terecht kon. Wij wensen jullie allen, in het bijzonder Door, veel sterkte en Gods steun toe in deze moeilijke dagen en zeker ook in de toekomst. Meelevende groeten van Henk, Maatje, Menno en Thamara Heiwegen.

 14. Nico van Maanen
  3 jaar geleden

  Beste familie, Door en kinderen! Ik ken Dick vanuit mijn werk als wijkagent als een vakman op autogebied! Wat heeft hij mij vaak geholpen als ik weer eens pech had met mijn auto’s! En altijd was er tijd voor koffie en iets lekkers! Ik wens jullie heel veel sterkte de komende tijd! Ik zal aan jullie denken!! Oud wijkagent NicovanMaanen

 15. Theo, Trijntje, Annika, Janet en Gerton van den Brink
  3 jaar geleden

  Beste familie Rosendal, Van harte gecondoleerd met het overlijden van Dirk, jullie man, vader en opa. Ondanks de zorgen die er waren toch zo onverwachts. Zijn verlies zal een groot gemis voor jullie zijn. Onze gedachten gaan uit naar jullie allen en in het bijzonder naar Dick en Miranda en de jongens Bart en Thijs, wat zullen zij hun opa missen. We wensen jullie veel sterkte en Gods troost toe deze dagen en de komende tijd.

 16. Gerard en Marlie Doest
  3 jaar geleden

  Beste Door, kinderen en kleinkinderen Van harte gecondoleerd met het overlijden van Dirk. Heel mijn jeugd mocht ik schuin tegenover jullie wonen. We wensen jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke dagen.

 17. Erik en Miriam Broekhuis
  3 jaar geleden

  Beste familie Rosendal, wij wensen jullie heel veel kracht toe bij het verwerken van het verlies van jullie man, vader en opa. Erik en Miriam Broekhuis

 18. Wim Docter
  3 jaar geleden

  Beste Familie, Van harte gecondoleerd met het verlies van jullie man, vader en opa. Veel sterkte toegewenst voor nu en voor de komende tijd. Wim en Dineke Docter Harbers Trucks Harderwijk

 19. Gert Jan Hoolwerf
  3 jaar geleden

  Beste familie Rosendal. Gisteren sloeg ik de krant open en las tot mijn ontsteltenis en schrik dat Dirk (Dick) was overleden. Dat moet zeker voor jullie een harde klap zijn. ‘Herstellende van een zware operatie…’ stond in de rouwadvertentie. Herstellende is toch bedoeld dat je op den duur weer van het leven mag gaan genieten, maar dat was Dirk dus niet gegund. Ik zal mij Dirk blijven herinneren als een hardwerkende, vriendelijke, eerlijke en behulpzame man, die zeker in ‘zijn’ autobranche vindingrijk en doortastend was. Ik ben dan ook vele jaren met heel veel plezier klant geweest tot het moment dat Dirk met zijn werkzaamheden stopte. Ook in het bergingsvak, of het nu overdag of ‘s nachts was, kwam ik een vriendelijke Dirk tegen voor wie niets teveel was. Altijd paraat om de klus te klaren. Zijn overlijden zal voor jullie een grote leegte achterlaten nu hij er niet meer is. Ik wens jullie heel veel sterkte toe dit zware verlies te kunnen dragen en verwerken. Ik blijf Dirk in mijn herinnering houden. Gert Jan (en Conny) Hoolwerf

 20. Ab en Mappie ter Maaten
  3 jaar geleden

  Beste familie Rosendal, gecondoleerd met het verlies van jullie man, vader, schoonvader en opa. Heel veel sterkte ook als dit gemis steeds meer zal worden beleefd. hartelijke groeten, Ab en Mappie ter Maaten

 21. Nicole Stichter
  3 jaar geleden

  Gecondoleerd met dit nog onverwachte overlijden van uw man, jullie vader, schoonvader en opa. Heel veel sterkte en kracht de komende tijd met het verwerken van dit verlies. Nicole Stichter (collega Dirk bij Harbers Trucks)

 22. William van Marlies van 't Hol
  3 jaar geleden

  Familie Rosendal. Gecondoleerd met het overlijden van Dirk. Heel veel kracht en sterkte toegewenst de komende periode. Een warme groet vanuit de fietsenzaak aan de overkant.

 23. Familie Van Deuveren
  3 jaar geleden

  Beste familie Rosendal, Via deze weg willen we jullie condoleren met het overlijden van uw man, jullie vader, schoonvader en opa. Heel veel sterkte toegewenst met het verwerken van dit verlies. Familie Van Deuveren

 24. Rein Rotte
  3 jaar geleden

  Beste familie Rosendal, Een passende en pakkende tekst boven de kaart. Dirk was een goed mens. Ik heb hem leren kennen vanuit mijn werk en als klant in zijn garage. Het gemis bij Door, de kinderen en verdere familie zal groot zijn. Mijn vrouw en ik wensen jullie heel veel sterkte en kracht toe bij dit verlies.

 25. Jeroen en Inge van Holland
  3 jaar geleden

  Beste fam. Rosendal, gecondoleerd en veel sterkte met dit onverwachte verlies van uw man, jullie vader en Opa. Dirk veel sterkte met het verwerken van het verlies van je “ maatje”

 26. Wim en Bep van Essen
  3 jaar geleden

  Fam. Rosendal wij wensen jullie veel sterkte dit verlies te dragen. Mogen die God waar Dirk in geloofde jullie tot troost en sterkte zijn. vriendelijke groet van jullie oud werknemer Wim van Essen

 27. Peter en Marlous Burgering
  3 jaar geleden

  Familie Rosendal, gecondoleerd met het overlijden van jullie partner/vader/opa Dirk. Wij wensen jullie sterkte nu en de komende tijd om dit verlies te dragen. Met vriendelijke groeten, Peter en Marlous Burgering

 28. Marco Garrits
  3 jaar geleden

  Beste familie Rosendal, gecondoleerd met dit verlies en heel veel sterkte gewenst. Marco Garrits

 29. Dick en Jeanette Serris
  3 jaar geleden

  Beste familie Rosendal, gecondoleerd met het verlies van uw man, vader en opa. Wij wensen jullie veel sterkte toe voor nu en de komende tijd. Dick en Jeanette Serris

 30. Herman en Anneke Guineau
  3 jaar geleden

  Beste familie Rosendal, Gecondoleerd met dit grote verlies, wij hopen dat de herinnering het verlies zal dragen. Veel sterkte voor nu en de komende tijd. Herman en Anneke Guineau

 31. familie van Amerongen
  3 jaar geleden

  beste familie Rosendal, gecondoleerd met dit verlies en heel veel sterkte gewenst voor jullie allemaal in deze moeilijke tijd maar ook daarna, Sjoerd, Caroline, Sietse & Anne van Amerongen.

 32. Daniel van Dorst
  3 jaar geleden

  Dirk was mijn oud overbuurman. Ik heb hem vaak zien klussen in zijn tuin, of bij zijn garage, vanuit mijn ouderlijk huis. Ontzettend veel sterkte toegewenst in deze moeilijke tijd!

 33. Chantal Schuur
  3 jaar geleden

  Lieve familie Rosendal, Gecondoleerd met het overlijden van jullie man, vader en opa Dirk. Wat een grote schok zo na de betere berichten na zijn tweede operatie. In gedachten zijn wij bij jullie in deze moeilijke tijd. Gerrit en Chantal

Bericht achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *