Condoleance

Op deze pagina kunt u een persoonlijke condoleance achterlaten voor uw dierbaren. Het is een gelegenheid om troostende woorden te delen en uw medeleven te tonen aan degenen die rouwen.

Hendrik Jan van Amerongen (Henk)

‘s Hertogenbosch, 21 juni 1933

Putten, 8 december 2021

‘Mogen liefde en trouw je nooit verlaten, wind ze om je hals, schrijf ze in je hart. God en de mensen zullen je genegen zijn en je zult waardering ondervinden.’ Spreuken 3:3-4

Heel verdrietig nemen wij afscheid van onze zorgzame en betrokken vader, lieve en humorvolle opa en opi

Henk van Amerongen

die na een kort ziekbed aan corona is overleden. Wij zijn dankbaar voor alles wat hij voor ons heeft betekend en nemen hem de rest van ons leven mee in onze harten.

Sinds 9 november 2016 weduwnaar van Diny van Amerongen-Russchen.

Peter

Niecky & Pascal

Aelynn, Zoey

Milou

Bo

Esther en Leen

Kaya & Ellis

Evelyn & Cees

Kees

Albert Sjoerd en Caroline

Sietse

Anne

I.v.m. de situatie omtrent het corona virus, en de daaraan verbonden maatregelen in ons land, zal de uitvaart helaas in besloten kring moeten plaatsvinden.

Daarom dat u in dit register uw medeleven aan de familie kan betonen en zij zullen het aandachtig lezen.

Ook wij van Livestro Uitvaartzorg wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Berichten

 1. Arien van Drie
  2 jaar geleden

  Familie van Amerongen, Van harte gecondoleerd met het verlies van jullie vader, schoonvader en opa. Veel sterkte de komende tijd.

 2. Niels en Margriet van de Beek
  2 jaar geleden

  Gecondoleerd met het verlies van jullie vader en opa. Met mooie herinneringen denken we terug aan “ome” Henk. Veel sterkte. Lieve groet, Niels en Margriet.

 3. Eline
  2 jaar geleden

  Lieve familie, Heel veel sterkte met dit grote verlies. Liefs, Eline

 4. Leo Broers
  2 jaar geleden

  beste Peter, Esther, Albert Sjoerd (en familie) mooie afscheidsdienst , live gevolgd, gecondoleerd met het verlies van jullie vader (en opa) en veel sterkte gewenst de komende tijd, ome Henk rust zacht. Leo en Annemiek

 5. Familie J.Russchen
  2 jaar geleden

  Lieve familie, wij hebben net samen gekeken naar de afscheidsdienst van Henk, Ome Henk, het waren hele mooie woorden die werden gesproken door de Peter, Esther, Nikkie, Anne en Albert Sjoerd. Wij vonden het heel fijn om deze mooie kerkdienst op deze manier mee te mogen maken. Wij wensen jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke en komende tijd. Lieve groetjes Jaap en Akke en de kinderen.

 6. Annemarie van Heelsum
  2 jaar geleden

  Beste Peter, Esther en Albert Sjoerd, Gecondoleerd met het verlies van jullie vader (onze oom). Ik ben niet zo vaak in Nederland en het was heel gezellig om hem (en je moeder) in 2014 op de camping op te zoeken. Ik heb hele fijne herinneringen aan hem! Veel sterkte in de komende tijd, Annemarie van Heelsum

 7. Anja van Heelsum
  2 jaar geleden

  Beste Peter, Esther en Sjoerd, Wij hebben warme herinneringen aan jullie vader, onze oom Henk; hij was intelligent, altijd vol humor en een warm persoon. Ik had graag een leuke foto hierbij ge-upload die ik een paar jaar geleden gemaakt had toen wij – ik, Annemarie, en Cameron (Annemarie’s zoon) – jullie vader en moeder opzochten op hun camping, maar het lukt niet, dus misschien via de gewone email. Ik wens jullie, en partners en kinderen veel sterkte, en ik hoop dat jullie veel lieve herinneringen zullen ophalen, Anja van Heelsum

 8. Frans Zomer
  2 jaar geleden

  Beste familie Van Amerongen, Gecondoleerd met het overlijden van jullie vader, schoonvader en opa. Heel veel sterkte en kracht voor de komende tijd gewenst!

 9. Merel Schoon
  2 jaar geleden

  Lieve familie, Gecondoleerd met jullie verlies en veel sterkte en kracht gewenst. Liefs, Merel

 10. S. van de Pol
  2 jaar geleden

  Gecondoleerd met het verlies en heel veel sterkte de komende tijd! Liefs, Sanne

 11. Cynthia van den Bor
  2 jaar geleden

  Heel veel sterkte de komende periode en een warme knuffel voor deze tijd. Liefs, Cynthia

 12. Sjaak Aipassa
  2 jaar geleden

  Gecondoleerd en sterkte de komende tijd.

 13. Willeke van Dis
  2 jaar geleden

  Gecondoleerd met het overlijden van jullie vader, schoonvader en opa. De herinneringen blijven in jullie hart. Heel veel sterkte en kracht voor de komende tijd. Willeke van Dis

 14. Jan en Hennie Burggraaf
  2 jaar geleden

  Beste familie. Gecondoleerd met het verlies van jullie vader, schoonvader en opa. We wensen jullie heel veel sterkte toe in deze moeilijke tijd. In gedachten zijn we bij jullie. Jan en Hennie Burggraaf

 15. A. van de Merwe
  2 jaar geleden

  Familie van Amerongen, gecondoleerd en veel sterkte met het verlies van vader, schoonvader en opa.

 16. Henk en Hélène de Groot
  2 jaar geleden

  Beste familie, Lange tijd heeft één van ons tweeën met Henk in de kerkenraad gezeten. Ik (Hélène) heb hem ook nog opgevolgd als kerkvoogd. Verder hadden we vaker contact met elkaar, bijvoorbeeld bij de seniorentocht of gewoon in de kerk. We hebben nog steeds goede herinneringen aan die contacten, die helaas de laatste jaren veel minder zijn geworden sinds zijn vertrek naar Putten. Sterkte, nu en in de komende tijd.

 17. Kees Bouwman
  2 jaar geleden

  Beste fam. Van Amerongen, Gecondoleerd met het verlies van Henk. Heb Henk en Dinie beter leren kennen omdat ik jarenlang samen met Dinie deel uitmaakte van het redactieteam van het kerkblad. Ik bewaar de allerbeste herinneringen aan hen.

 18. Jorden Paays
  2 jaar geleden

  Beste fam. van Amerongen, Gecondoleerd en veel sterkte toegewenst.

 19. Rik de Pooter
  2 jaar geleden

  Familie van Amerongen, gecondoleerd en veel sterkte toegewenst voor nu en de toekomst.

 20. Lotje Vernooy
  2 jaar geleden

  Heel veel sterkte

 21. john van steeg
  2 jaar geleden

  fam van amerongen gecondoleerd en heel veel sterkte in deze periode

 22. Riek van Maanen
  2 jaar geleden

  Dag familie van Amerongen, Van harte gecondoleerd met het overlijden van jullie vader en opa, Henk van Amerongen. Sterkte als het gemis er zo duidelijk is en je het ouderlijk huis nu helemaal mist. Ik heb goede herinneringen aan Henk als lid van de PCOB. Hartelijke groet, Riek van Maanen

 23. Janet Schakel
  2 jaar geleden

  Gecondoleerd en Sterkte in deze verdrietige periode.

 24. Familie Dijkhuizen
  2 jaar geleden

  Gecondoleerd en veel sterkte met dit verlies. Hans en Belén

 25. Familie van de beek
  2 jaar geleden

  Gecondoleerd met jullie verlies! Heel veel sterkte aankomende tijd! Liefs van ons allemaal!

 26. Esther Leewis
  2 jaar geleden

  Gecondoleerd met het verlies! Esther Leewis fysiotherapeut Voorthuizen

 27. Corry Duursma
  2 jaar geleden

  Lieve familie, gecondoleerd met het verlies van jullie vader, schoonvader, opa en opi. In 2016 was Steven in de lift met Diny toen Diny niet goed werd. Ik was met Henk op zoek naar een chinees. Steven heeft het hier lange tijd heel moeilijk mee gehad, Henk is hier nog een keer hier met zijn zoon geweest toen Steven uit het ziekenhuis kwam. Jammer dat het daarna langzaam minder werd met Henk. Ik wens iedereen veel sterkte met het verwerken met dit verlies. Corry Duursma.

 28. Jannie Meertens
  2 jaar geleden

  Peter, Esther, Leen, Albert Sjoerd en Caroline en (klein-)kinderen, Gecondoleerd met het overlijden van jullie (schoon-)vader en opa. Veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 29. Rob en Janny van Groos-Kiers ( dochter van Thiena Kiers)
  2 jaar geleden

  Beste familie van Amerongen. Gecondoleerd met het overlijden van jullie vader, schoonvader en opa. Wij hebben Henk leren kennen toen hij nog ,samen met jullie moeder, naast mijn moeder op de van den Berglaan heeft gewoond. Wij wensen jullie heel veel sterkte met dit grote verlies. Hartelijke groet, Rob en Janny van Groos (-Kiers)

 30. Fam Kok
  2 jaar geleden

  Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verlies. Liefs Jan, Janneke en Jennifer

 31. Fam van de bor
  2 jaar geleden

  Fam van amerongen Gecondoleerd en veel sterkte Fam van de bor

 32. M.L. Tuijl
  2 jaar geleden

  Lieve familie, van harte gecondoleerd met het verlies van jullie vader, schoonvader, opa en overgrootvader. Henk was een fijne man die altijd genoot van een feestje en de gezelligheid daarom heen. en zeker ook als zijn kinderen en kleinkinderen rond hem heen zaten. Wij wensen jullie veel sterkte toe voor nu en in de toekomst, Lieve groeten van Ties en Nelda van Tuijl

Bericht achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *