Condoleance

Op deze pagina kunt u een persoonlijke condoleance achterlaten voor uw dierbaren. Het is een gelegenheid om troostende woorden te delen en uw medeleven te tonen aan degenen die rouwen.

Janine (Alberta) van Beek

Woudenberg, 23 maart 1970

Voorthuizen, 13 december 2020

Bloemen vol dartelende vlinders en wind, die zachtjes ruist door de bomen. Ik zie mijn bloementuin en weet, de tijd van rust is nu gekomen.

In onze bloementuin was zij de mooiste bloem.

Op zondagavond 13 december heb ik afscheid moeten nemen van

Janine van Beek

Ze mocht slechts 50 jaar worden.

Vrouw van Rob

Moeder van Marit (en Maurits)

Dochter van Giny en Jan †

Zus en schoonzus van Gert en Yvonne

Tante van Siem

I.v.m. de situatie omtrent het corona virus, en de daaraan verbonden maatregelen in ons land, zal de uitvaart helaas in besloten kring moeten plaatsvinden.

Daarom dat u in dit register uw medeleven aan de familie kan betonen.

Ook wij van Livestro Uitvaart wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd

Berichten

 1. Madelon Ravenhorst
  2 jaar geleden

  Lieve Rob, Marit, Giny en familieleden Ik heb bij Janine op de lagere school in de klas gezeten en ben toen een aantal keren bij haar op bezoek geweest op de boerderij. Later vond ik haar terug via facebook. We feliciteerden elkaar altijd op 23 maart, we zijn van dezelfde datum en hetzelfde ‘bouwjaar’. Ik wilde dat gisteren ook doen en schrok toen ik zag dat Janine overleden is. Wat missen jullie een gezellige, warme en liefdevolle vrouw. Wat vreselijk naar voor jullie. Ik heb zelf een half jaar geleden mijn broer verloren van 53, (en zijn vrouw vecht tegen uitgezaaide borstkanker), mijn vader werd maar 57, en de broer en zus van mijn man zijn beide ook niet oud geworden (57 en 61). De zus van mijn man hebben we een jaar geleden begraven . Het leven deelt rake klappen uit, en is beslist niet eerlijk. En een rouwproces kan loeizwaar zijn. Mensen waarvan alle familieleden nog in leven zijn begrijpen niet altijd waar je het over hebt. “Na 2 maanden is het toch wel over, zeker?” Zoek vooral naar de warme mensen die het wel begrijpen. Rouwen kost tijd. En ik hoop dat jullie ook mooie lichtpuntjes vinden in de tijden die voor jullie liggen, en dat jullie mooie herinneringen koesteren aan Janine. Ik hoop dat ze lichtheid, liefde en vrijheid vindt, daar waar ze nu is. Veel sterkte lieve mensen, ik hoop dat jullie spoedig weer de kracht en liefde zullen vinden die jullie in staat zal stellen ook weer van het leven te genieten. Madelon Ravenhorst, Willem de Zwijgerlaan 153, Woudenberg 06-26348144

 2. Ron van Beek
  3 jaar geleden

  Beste Rob , Marit , Giny , en familie Gecondoleerd met het enorme verlies van Janine ! Verschrikkelijk hoe Janine jullie is ontnomen ! Ik wil jullie bij deze alsnog heel veel sterkte en kracht toewensen met het verwerken en dragen van dit enorme verlies !

 3. Judith Appeldoorn
  3 jaar geleden

  Wat verdrietig. Hoewel ik Janine niet persoonlijk heb gekend herinner ik me wel dat Jan en Giny altijd liefdevol en trots over haar spraken. Ik wens Giny en de rest van de familie sterkte maar ook veel mooie herinneringen

 4. Anoniem
  3 jaar geleden

  Lieve Rob, Marit en familie. Veel te vroeg is Janine van jullie weggenomen. Een groot verlies en een gapend gat achter latend. We hebben er geen woorden voor. Heel veel sterkte en kracht gewenst.

 5. jan Eijbergen
  3 jaar geleden

  Rob Marit en verdere familie , gecondoleerd met het overlijden van Janine. Heel veel sterkte de komende tijd. Jan

 6. Dianne van Donkersgoed
  3 jaar geleden

  Giny, en Rob en Marit gecondoleerd met het overlijden van Janine. ik ben zo vaak bij Giny geweest voor de zorg van Jan, en zat dan regelmatig even samen met Janine aan de keukentafel te genieten van een kopje koffie. Toen had je ook te horen gekregen dat je Janine borstkanker had. en dat dan nu op zo jonge leeftijd een einde aan haar leven komt, daar schrik ik van. Wat vreselijk verdrietig voor Rob en Marit, maar ook Giny, die na haar man ook haar dochter verliest! heel veel sterkte allemaal, Dianne van Donkersgoed.

 7. Melanda Bouw
  3 jaar geleden

  Wat vreselijk dat jullie Janine al zo jong moeten loslaten. Bewondering voor jullie moed en kracht. Heel veel sterkte, kracht en troost gewenst! Groet van fam P. Bouw dusschoterweg

 8. Marian en Nico Passchier
  3 jaar geleden

  Wat een verschrikkelijk bericht. Geen woorden. Hoeveel kan een mens dragen. Je vrouw, moeder, zus, dochter verliezen, zo jong nog. Wij zijn er ook ondersteboven van. Veel sterkte jullie allemaal ????

 9. Sjaak en Ellen van Vliet
  3 jaar geleden

  Gecondoleerd met het verlies van Janine, We verliezen in haar een gepassioneerde tuin liefhebster. Veel sterkte gewenst

 10. Ulrike van der Hoeven
  3 jaar geleden

  Wat een verdriet en groot gemis voor jullie. Rob, Marit en Gini, heel veel sterkte met het verlies van jullie lieve Janine ( voor altijd in mijn hart )

 11. Petra Romberg
  3 jaar geleden

  Een paar jaar geleden kwam ik met Janine in contact door onze vogelhobby. Ik kende Janine dus nog niet zo lang, maar had haar al in mijn hart gesloten. Ik heb intens genoten van onze gesprekken die gingen over uiteenlopende dingen maar natuurlijk ook over vogels en kleurgrasparkieten in het bijzonder. Ik heb zoveel van haar mogen leren. En de uitjes die ik samen met haar mocht maken waarbij we samen genoten van onze vogelhobby. De volgende keer zou ik rijden…helaas zal het daar nooit meer van komen. Lieve familie en vrienden van Janine, ik wens jullie alle kracht toe om dit enorme verlies te dragen.

 12. Gerda van den Brink
  3 jaar geleden

  Van harte gecondoleerd. Wat een groot verdriet, je lieve vrouw en je lieve moeder te moeten missen. Mevr. van Beek, je dochter te verliezen, zo’n ongelofelijke pijn. Heel veel sterkte en kracht!

 13. Marius en Wijke van Bentum
  3 jaar geleden

  Gecondoleerd met het grote verlies van Janine! We wensen jullie heel veel STERKTE toe de komende tijd!! H.gr. van Marius en Wijke.

 14. Jocelijn Zaadnoordijk en Peter
  3 jaar geleden

  Lieve broer Rob, Marit en Giny, Gecondoleerd met het verlies van Janine. Janine was altijd vol met mooie plannen en activiteiten. Heel wreed dat ze jullie is ontnomen. Er zijn eigenlijk geen woorden voor. Sterkte gewenst de komende tijd. We denken aan jullie. Jocelijn en Peter

 15. Peter de Kruif
  3 jaar geleden

  Diep getroffen ben ik door het veel te vroege overlijden van Janine. Rob, Marit en verdere familie heel veel sterkte met het verwerken van dit onbeschrijflijke verlies.

 16. Wim de nooij
  3 jaar geleden

  Heel veel sterkte met het verlies van je vrouw voor jou je dochter en de rest van de familie ?

 17. arie en jennifer palsgraaf
  3 jaar geleden

  lieve familie, wij willen jullie condoleren met dit verschrikkelijke verlies! we hopen dat ze de rust krijgt die ze heeft verdiend na die heftige strijd. we wensen jullie heel erg veel sterkte met het verwerken van dit verlies. veel liefs van Arie en Jennifer Palsgraaf

 18. Hans van Beek
  3 jaar geleden

  Beste Rob, Marit en verdere familie, Gecondoleerd met Janine… Wat een verschrikkelijk nieuws!! Het is niet te bevatten!.. Ik wens jullie alle kracht en heel veel sterkte toe de komende moeilijke tijd! Hans van Beek

 19. Andre Kok
  3 jaar geleden

  Gecondoleerd met het verlies van janine. Heel veel sterkte toegewenst de komende tijd.

 20. Simone v Maanen
  3 jaar geleden

  Woorden komen te kort. Lieve, vrolijke, moedige, sterke vrouw. Mijn raadgever en denktank over de parkieten. Gestorven in het weekend dat jou laatste koppel jongen kreeg. Had ze nog zo graag laten zien aan je. We missen je nu al . Heel veel sterkte voor Rob, Marit, Moeder en de andere dierbare. Voor dit ongelofelijke grote gemis.

 21. Albert Speelman
  3 jaar geleden

  Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verlies. Veel te jong om nu te gaan. Albert

 22. Dirkjan Speelman
  3 jaar geleden

  Gecondoleerd met dit verlies. Veel sterkte.

 23. Gerrit Habermehl
  3 jaar geleden

  Beste familie, Van harte gecondoleerd met Janine. Ik heb verscheidene keren vogels van haar gekocht en daar nam ze altijd ruim de tijd voor! Veel sterkte toegewenst!

 24. familie van de Vis
  3 jaar geleden

  Wat een verdriet en een groot gemis voor jullie, Rob, Marit en Giny en verdere familie. Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst met het verlies van jullie lieve Janine.

 25. Erik en Martine Robbertsen
  3 jaar geleden

  Rob en Marit en verdere familie, gecondoleerd met dit grote verlies. Veel sterkte de komende tijd.

 26. Rick Govers en Lia Oosterbosch
  3 jaar geleden

  Gecondoleerd met het grote verlies van jullie Janine. Veel te vroeg. Alle kracht en sterkte voor komende dagen en de toekomst

 27. Danielle Jansen Eupe
  3 jaar geleden

  Lieve Janine, de hemel heeft er een prachtige engel bij! Je was een prachtige lieve vrouw en helaas moest je ons zo vroeg verlaten. Ik zal je missen en ook onze gesprekken waaronder onze parkietjes. Rust zacht! Heel veel sterkte aan de familie en vrienden met dit grote verlies!

 28. Wesley van Renselaar
  3 jaar geleden

  Beste Rob, Giny, Marit en Maurits, gecondoleerd met het verlies van jullie Vrouw, dochter en moeder/schoonmoeder. Heel veel sterkte en het beste voor jullie in deze moeilijke tijd. Wesley van Renselaar en Lizzy van Rijt

 29. Peter Zaadnoordijk
  3 jaar geleden

  Lieve Broer en Marit Vandaag ontvingen wij de rouwkaart betreffende het overlijden van je lieve vrouw en moeder Janine Zonde dat ze vroeg uit het leven moest stappen, zo jong nog en zoveel achterlatend. Jettie en ik betuigen hierbij onze diepste deelneming en wensen jou en je lieve dochter heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Peter en Jettie Zaadnoordijk

 30. Paul en Linda Brandsen
  3 jaar geleden

  Lieve Rob en Marit, Gecondoleerd met dit enorme verlies. Heel veel sterkte en we denken aan jullie. Linda en Paul

 31. Ernst Speelman en Henri Speelman
  3 jaar geleden

  Gecondoleerd met dit enorme verlies. We zullen onze tuin-vriendin en ons nichtje vreselijk missen. Onze gezamenlijke hartstocht lag bij de tuin, de bomen en de planten. De planten die ze voor onze tuin had meegenomen zullen we koesteren. Oom Ernst en Henri

 32. Wilco Mosterd
  3 jaar geleden

  een hele lieve vrouw en mijn grootste vogelvriendin is er niet meer..zal haar missen ..we wisten dat het zou komen maar het is veels te vroeg..Rob , Marit en moeder heel veel sterkte met dit verlies…

 33. Cees en Ageeth van Dijk
  3 jaar geleden

  Wij willen Rob, Marit, Giny en verdere familie. Gecondoleerd en heel veel sterkte wensen met het verlies van Janine.

 34. Anja Zandbergen
  3 jaar geleden

  Wat verschrikkelijk verdrietig. Zal Janine haar grote lach, liefde en deskundigheid voor de tuin en dieren en fantastische dochter voor Giny herinneren. Allemaal heel veel sterkte en moed.

Bericht achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *