Condoleance

Op deze pagina kunt u een persoonlijke condoleance achterlaten voor uw dierbaren. Het is een gelegenheid om troostende woorden te delen en uw medeleven te tonen aan degenen die rouwen.

Raymond Sinay

Ede, 11 februari 1961                                             

Utrecht, 30 maart 2022

Als leven lijden wordt, kan de dood een vriend zijn…

Voor onze geliefde broer, zwager en oom werd het leven te zwaar. Wij voelen ons verdrietig en verslagen, maar hopen dat jij nu je rust hebt gevonden.

Raymond Elsama Jan

Sinay

Jouw jaren waren slechts 61. In onze herinneringen leef je nu voort.

Sander Sinay

Zora

Elvan

Charles Sinay †

Frenkie Sinay † en Chrisnu Sinay-Widodo

Frenkchris

Leroy

Kelsy

Jill Sinay

Familie Nahumury

U kunt in dit register invullen om uw condoleance achter te laten voor de familie en zij zullen het aandachtig lezen.

Ook wij van Livestro Uitvaartzorg wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd

Berichten

 1. Hedy Toorop
  2 jaar geleden

  Dag lieve man. Dat onze lieve Heer jou met open armen ontvangt. De hemel heeft er een Engel bij. Ik zal jou hartelijkheid en gesprekken missen. Heel veel sterkte familie met het grote verlies.

 2. Frits
  2 jaar geleden

  Salamat jalan, salamat jalan, salamat Jalan. Ik zal jouw hartelijkheid en brede glimlach missen op de Indische eettafel Den Helder. Vandaag en alle dagen die nog moeten komen zal ik jouw lieve gezicht, hartelijkheid en gezellige gesprekken herinneren. Salamat jalan Ray. R.I.P

 3. Jeannette van beek
  2 jaar geleden

  Gecondoleerd Ik kende Ray als een hard werkende vrolijke jongen bij De Waarde, waar ik ook werk. En ook al had ik niet zoveel contact met hem , dit was een grote schok voor me. Ik gun iedereen een fijn leven en vond het heel naar om te horen dat Ray dat n i et had. Ik hoop dat hij nu waar hij ook is de rust heeft gevonden. Jeannette

 4. FIC Ruhulessin
  2 jaar geleden

  Gecondoleerd met het verlies van Raymond. Namens de familie Ruhulessin – Sinay (Zaandam) heel veel sterkte en kracht toegewenst in deze moeilijke tijd. Warme groet Felicia

 5. Bram Pattij
  2 jaar geleden

  Turut berduka ? Gods Troost Zijn Vrede en Zijn Nabijheid toegebeden ??????

 6. Sonja Raaff
  2 jaar geleden

  We waren allemaal geshockt door het overlijdensbericht van Ray. Hij had zich vorig jaar bij ons badmintonclubje in Buurthuis Zuilen gevoegd en hij was enthousiast en altijd vrolijk en we hadden de indruk dat hij het naar zijn zin had bij ons. Ik hoop dat hij zijn rust gevonden heeft. Ik wens de familie heel veel sterkte toe met dit verlies.

 7. Loes Nahumury
  2 jaar geleden

  Rust in Vrede Raymond. Mijn innige deelneming en rust zacht bij vader in de hemel ??????

 8. Marlies van den Berg
  2 jaar geleden

  Twee keer heb ik Ray mogen ontmoeten. Eén keer in Den Helder en één keer in Hilversum. Ik keek uit naar een fijne en vooral gezellige samenwerking met Ray. Ray je voelde als een warme en gezellige man en we zullen je allemaal missen. Rust in vrede, selamat jalan. Aan de naasten van Ray, ik wens u de kracht dit enorme verlies te dragen. Turut berduka cita.

 9. Lenie Boonman-Usmany
  2 jaar geleden

  Familie Sinay Gecondoleerd met het overlijden van Raymond. Veel sterkte in de komende tijd. Raymond rust in vrede????

 10. Reggy en Noor Huguenin
  2 jaar geleden

  Geschokt en verdrietig zijn wij bij het lezen van het afscheid van Ray. Er zijn geen troostende woorden te vinden die wij jullie zouden willen wensen. We hopen dat jullie gedragen worden in dit verdriet. Heel veel kracht toegewenst in de toekomst Slamat jalan lieve Ray, voor altijd in onze gedachten. Reggy & Noor

 11. Carolina Lanting-Nahumury
  2 jaar geleden

  Lieve familie, Van harte gecondoleerd met het overlijden van Raymond. Wij bidden jullie Gods rijke troost en Zijn aanwezigheid in deze dagen van gemis en verdriet.

 12. Fam H. Flohr
  2 jaar geleden

  Gecondoleerd en sterkte toegewenst in deze donkere dagen met dit grote verlies ?

 13. Agnea Claase Blaset
  2 jaar geleden

  Gecondoleerd heel veel sterkte de komende tijd voor families en nabestaanden.

 14. Klaas gorter
  2 jaar geleden

  Gecondoleerd familie veel sterkte de komende tijd

 15. Irene,Alex Pattiasina
  2 jaar geleden

  Ik kon je wel niet, alleen van gezicht,maar toch de condoleance,ook de condoleance van Alex Pattiasina,en familie en vrienden heel veel sterkte de komende tijd.

 16. Tonny en Eveline
  2 jaar geleden

  Gecondoleerd met het overlijden van jullie broer zwager en oom. Wij wensen de hele familie, in het bijzonder Sander onze buurmannen, veel sterkte met dit verlies. Hartelijke groet, Tonny, Eveline, Rosalie en Levi van de Braak

 17. Marja wewer
  2 jaar geleden

  Lieve Ray, Kende je niet echt persoonlijk maar wel je mooie lach en je vriendelijkheid. Wat zullen we je missen, Bedankt voir alle foto’s die jij van ons maakte. R.I.P LIEVE RAY.

 18. Eche en Margie sinay
  2 jaar geleden

  Familie in rouw wij willen jullie condoleren met het heen gaan van Raymond. Wij hebben hem gekend als een man met een vlotte babbel, altijd spontaan en vriendelijk en op FB bekend als de traveller man. Hij kwam ook altijd bij ons wanneer er weer een sidi was. Jammer dat hij er niet meer is. Turut berduka cita ???

Bericht achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *