Condoleance

Op deze pagina kunt u een persoonlijke condoleance achterlaten voor uw dierbaren. Het is een gelegenheid om troostende woorden te delen en uw medeleven te tonen aan degenen die rouwen.

Reintje van der Hoef (Rennie)

Nijkerk, 24 juli 1932

Voorthuizen, 17 februari 2021

                                        “Veilig in Jezus armen.”

Voor ons onverwachts, maar zij zag ernaar uit, is op 88-jarige leeftijd rustig ingeslapen, onze lieve zus, schoonzus en tante

Reintje van der Hoef

~ Rennie ~

Lieve Rennie, 

Je hebt na het overlijden van onze moeder, als een moeder voor ons gezin gezorgd.  Daarvoor zijn we altijd dankbaar.

 Familie van der Hoef

I.v.m. de situatie omtrent het corona virus, en de daaraan verbonden maatregelen in ons land, zal de uitvaart helaas in besloten kring moeten plaatsvinden.

Daarom dat u in dit register uw medeleven aan de familie kan betonen.

Ook wij van Livestro Uitvaart wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd 

Berichten

 1. Eva
  7 maanden geleden

  DR SUNNY IS DE ENIGE BETROUWBAAR EN EERLIJK GENOEG OM JE EX-PARTNER TERUG TE KRIJGEN Ik wist nooit dat ik een goede kans had om mijn man terug te krijgen totdat ik DR SUNNY ontmoette. Het was heel moeilijk voor me toen mijn vriend me verliet voor een andere dame. Ik was er kapot van en ik kon niet meer terug. Zijn vrienden en familie hebben er alles aan gedaan om ons te herenigen, maar dat is niet gelukt. Ik was een aantal maanden alleen en zag mezelf niet van iemand anders houden. Dus moest ik hulp zoeken bij DR SUNNY, die me het voorrecht gaf om ervoor te zorgen dat mijn hartewens werd vervuld. Hij herenigde ons en liefde en geluk werden hersteld. Zijn woorden zijn van hem en hij belooft nooit iemand 48 uur om het resultaat te krijgen, wat me verbaasde toen mijn eigen resultaat verscheen. Doe geen moeite om ergens anders hulp te zoeken. Neem nu contact met hem op. Zijn e-mail: drsunnydsolution1@gmail.com of WhatsApp hem: +2348082943805.

 2. Corine en Jannie
  2 jaar geleden

  Lieve familie, gecondoleerd met dit grote verlies. Wij hebben veel gezelligheid en humor met haar beleefd. Helaas ging ze achteruit. Maar we zullen haar in herinnering houden en haar gezelligheid niet vergeten! Corine en Jannie. Woonondersteuner afd 2.

 3. G.A. Reijnders
  3 jaar geleden

  Van harte gecondoleerd met het verlies van jullie zus Rennie. Heel veel sterkte toegewenst, Wim en Gerda Reijnders-Veldhuizen

 4. Henny schreuder_mulder
  3 jaar geleden

  Heel veel sterkte jullie allen .

Bericht achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *