Condoleance

Op deze pagina kunt u een persoonlijke condoleance achterlaten voor uw dierbaren. Het is een gelegenheid om troostende woorden te delen en uw medeleven te tonen aan degenen die rouwen.

Sietze Egbert Visser

Voorthuizen, 18 februari 1940
Voorthuizen, 10 juni 2023

Heer, zoals in de natuur licht en donker wisselen. zo wisselen zij ook in ons innerlijk. leer ons zien dat ze bij elkaar horen. als kenmerk van het levend. wees bij ons in het donker en wees bij ons in het licht. dan voelen wij ons door U gesterkt. Uw licht overstraalt het donker en verdrijft de onrust uit ons hart.

Toon Hermans

Na een bewogen leven hebben wij afscheid moeten nemen van onze

Sietze Visser

Ria Henssen

   Ellen Visser en Paul Romijn
      Vita Visser en Diogo Duque Paula
      Mees Visser en Carlotta Gallo

   Annet Visser
      Boris van Wiltenburg en Rosa de Groot
      Anna van Wiltenburg

   Maria Visser en Matthias Gebel
      Laura van der Knaap
      Tom van der Knaap en Michaella Bosboo
m

U kunt in dit register invullen om uw condoleance achter te laten voor de familie en zij zullen het aandachtig lezen.

Ook wij van Livestro Uitvaartzorg wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd.

Berichten

 1. Bram en Alice Visser
  5 maanden geleden

  Beste Ria en familie, gecondoleerd met het overlijden van Sietze. We wensen jullie heel veel sterkte met het verlies. Bram en Alice Visser

 2. Gert en Gerda Groenevelt
  5 maanden geleden

  Beste familie, van harte gecondoleerd met het overlijden van Sietze. Wij wensen jullie veel sterkte voor nu en voor de tijd die komen gaat. Gert en Gerda Groenevelt

 3. Walter en Nanda
  5 maanden geleden

  Lieve familie, Gecondoleerd met het verlies van Sietze, heel veel sterkte voor nu en de komende tijd… Walter en Nanda

 4. Steffan van den Oever
  5 maanden geleden

  Beste familie! Gecondoleerd met het verlies van ons Sietze! Ik kan er helaas vandaag fysiek niet bij zijn. Heel veel sterkte vandaag en de komende tijd! Koester de fijne momenten met Sietze!

 5. Anoniem
  5 maanden geleden

  Beste familie, gecondoleerd met het verlies van Sietze. Wij wensen jullie veel sterkte voor de komende tijd.

 6. Gert en henny van' tland
  5 maanden geleden

  Lieve familie gecondoleerd met het overlijden van sietse visser ik gert heb jaren met suetse gevoetbald wij wensen jullie veel sterkte met dit verlies liefs gert en henny

 7. Sjoerd van Amerongen
  5 maanden geleden

  beste familie, heel veel sterkte met het verlies van Sietze, hij kwam eerder nog wel eens langs voor een voetbalpraatje, ook vanwege onze zoon Sietse, bij VVOP kwam ik hem ook regematig tegen, altijd even groeten en praten, sterkte!

 8. Dick de Jong
  5 maanden geleden

  Lieve Ria, Ellen en Paul, Vita, Mees, Annet en familie, Veel sterkte met dit verlies. Zolang als ik jullie ken, ken ik Sytze. En dat is heel lang. Natuurlijk altijd op feestjes en partijen in alle vrolijkheid. In de wetenschap dat daar ook een andere kant aan zat. Ik herinner mij daarin Sytze als een scherpe man met een grap en een grol. Een guitig en ondeugend gezicht, niet bang voor een uitdaging. Gecondoleerd. Het gemis zal groot zijn maar ook rust geven. Heel veel liefds, Dick

 9. Jannie en Gijs Bokkers
  5 maanden geleden

  Beste Ria en familie, Gecondoleerd met het overlijden van Sietze. Sterkte met het verlies.

 10. Wilma en Alexander Visser
  5 maanden geleden

  Lieve Ria en de rest van de familie. Gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies van Oom Sietze. Groeten Alexander en Wilma Visser.

 11. Lia Bax
  5 maanden geleden

  Ria en rest van de familie gecondoleerd met het verlies van Sietze en heel veel sterkte toegewenst

 12. Coen en Julia
  5 maanden geleden

  Lieve Ria en familie, Gecondoleerd met het verlies van Sietze. Ik heb veel positieve herinneringen aan de tijd dat we elkaar regelmatig zagen. Nogmaals sterkte de aankomende tijd.

 13. Peter Overeem
  5 maanden geleden

  Beste Ria/fam. Visser, Van harte gecondoleerd met het overlijden van Sietze. Ik wil op deze manier mijn meeleven tonen door jullie allemaal sterkte te wensen in deze dagen van afscheid en in het bijzonder wel a.s. donderdag 15 juni. Sietze en ik hadden leuke gesprekjes in mijn Toyota de keren dat ik hem naar Dagcentrum De Valk bracht. – Ik ken(de) ook velen van de families Visser. – Wat ook meeging was een tas met gereedschap om iets zinvols te doen op het Dagcentrum. Voetballer en markante Sietze vertelde me ook dat hij verwachte niet lang meer te leven. En inderdaad hoewel al even gestopt met zijn vervoer, kwam het overlijdensbericht in de krant voor mij ook wel snel al. Nogmaals alle sterkte in het verdriet.

 14. Kees en Riet van de Braak
  5 maanden geleden

  Beste familie Gecondoleerd met het verlies van Sietze heel veel sterkte gewenst voor nu en in de komende tijd. Kees en Riet van de Braak.

 15. Sjaak Bakker
  5 maanden geleden

  Beste Ria, Ellen, Annet, Maria, kleinkinderen, verdere familie en verwanten, gecondoleerd met het verlies van Sietze. Het veel sterkte toegewenst voor de komende periode. Groet, Sjaak, Ruben en Kelly Bakker.

 16. Rie Malestein
  5 maanden geleden

  Van harte gecondoleerd met het verlies van Sietze

 17. Caroline Kerse
  5 maanden geleden

  Beste Ellen, Annet, Maria en Hannah plus alle familie en vrienden condoleerd met het overlijden van Sietze. Heel veel sterkte met dit verdrietige verlies Yalçın en Caroline Kerse

 18. Caroline Kerse
  5 maanden geleden

  Beste Ellen, Annet, Maria en Hannah plus alle familie en vrienden gecondoleerd met het overlijden van Sietze. Heel veel sterkte met dit verdrietige verlies Yalçın en Caroline Kerse

 19. Hanneke de Jonge
  5 maanden geleden

  Lieve Ria, Ellen, Annet, Maria, partners en kinderen, gecondoleerd met jullie verlies en heel veel sterkte?

 20. Roos de Jonge
  5 maanden geleden

  Lieve Maria, Ellen en Annet en alle andere familie leden, gecondoleerd en sterkte met het verlies van Sietze. Als ik aan Sietze denk, dan denk ik aan voorlezen uit de bijbel, voetbal en als ik mij het goed herinner, fietsen. Het is ook wel even geleden dat ik Sietze gezien heb, maar hij was sowieso altijd bezig. Nogmaals sterkte met het verlies.

 21. Klaas Gorter
  6 maanden geleden

  Gecondoleerd en heel veel sterkte xxx

Bericht achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *