Condoleance

Op deze pagina kunt u een persoonlijke condoleance achterlaten voor uw dierbaren. Het is een gelegenheid om troostende woorden te delen en uw medeleven te tonen aan degenen die rouwen.

Yvonne Willigenburg

Amersfoort, 30 juli 1972

Barneveld,22 december 2020

“Carpe Diem”

Met diepe bewondering en veel respect voor haar moedig gedragen ziekte en eeuwig dankbaar voor de mooie tijd die wij samen gehad hebben geef ik kennis van het heengaan van mijn vriendin. Zij zit voor altijd in mijn hart.

Yvonne Willigenburg

30-07-1972   –   22 december 2020 

in de leeftijd van slechts 48 jaar

Partner van Karin van Lobberegt

I.v.m. de situatie omtrent het corona virus, en de daaraan verbonden maatregelen in ons land, zal de uitvaart helaas in besloten kring moeten plaatsvinden.

Daarom dat u in dit register uw medeleven aan de familie kan betonen.

Ook wij van Livestro Uitvaart wensen de familie veel sterkte toe in deze moeilijke tijd

Berichten

 1. Annemiek en pip
  2 jaaren geleden

  Lieve yv, samen hebben we gevochten en lol getrapt. Koffie dates, je eerste kennis making met pip, die was gelijk verliefd. Ons contact werd wat minder tot afgelopen jaar we elkaar weer spraken via app. Ik was in shock toen je je verhaal vertelde en hoopte zo op positief nieuws. Het voelt zo oneerlijk, maar yv, ik blijf doorgaan oké! Neem jouw positieve kracht, je humor met me mee, ik zal je niet vergeten. Sterkte voor de nabestaanden die dicht bij haar staan!

 2. Arno Verhey
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd en sterkte toegewenst.

 3. Arjan Huesken
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd en heel veel sterkte met het verwerken van dit verlies.

 4. Germaine
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin en nabestaanden van Yvonne Wil jullie in het speciaal Karin heel veel sterkte en kracht toewensen de komende tijd. Heb lieve Yvonne je ervaren als een heel lieve vrouw. Met het hart op de juiste plaats. En altijd in voor een lolletje. Vrouwtje wat zal je gemist worden als wij weer een ” hightea of kerst stuk gaan maken ” het was zo gezellig samen. Waar je ook mag zijn ,:bij ons ( marijke willy Ans Yvonne H anita en ik zelf ) zul je altijd in ons hart verder blijven bestaan. De herinnering aan jou blijft bestaan. RIP lieve Vonne. X

 5. Joost Snabel
  2 jaaren geleden

  Beste Karin, familie en vrienden, Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verlies.

 6. Albert Leeflang
  2 jaaren geleden

  Beste Karin en familie, gecondoleerd met dit grote verlies.

 7. Arno ten Bruggencate
  2 jaaren geleden

  Beste Karin, gecondoleerd met dit grote verlies. Ik heb Yvonne altijd ervaren als een altijd vriendelijke en behulpzame collega. Als ik met klanten een rondje deed door het DC in Ede ging ik altijd even langs bij Yvonne, en zij gaf dan uitleg hoe haar afdeling werkte. Nogmaals heel veel sterkte met dit grote verlies.

 8. Henk Heikamp
  2 jaaren geleden

  Beste Karin, familie en dierbare vrienden, gecondoleerd met die grote verlies. We zullen je ontzettend missen lieve Yvonne???!

 9. Chris
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, John en familie, Gecondoleerd met dit verlies. Erg verdrietig. Sterker dan het verlies is de herinnering die blijft! Sterkte.

 10. John Junggeburt
  2 jaaren geleden

  Vanaf de eerste dag was ik onder de indruk van niet alleen de kennis en kunde in haar werk bij de liftkasten maar vooral hoe ongelooflijk lief en aardig Yvonne was. Bij elke storing of verbetering kon je maar beter goed naar haar luisteren. Wat een topper, we gaan haar missen. Karin en familie sterkte met het grote verlies van deze bijzondere, lieve vrouw.

 11. Evelien Aalsma
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, Het is niet te bevatten dat jouw lieve Yvonne er niet meer is. Ze hoort bij jou! Ik zag altijd de schittering in je ogen als je over haar sprak. Wat een gemis nu je zonder haar verder moet. Heel veel sterkte toegewenst lieverd! ??

 12. Carel Mulder
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, wat was het een indrukwekkende uitvaart. En heel mooi dat ze gisteren letterlijk het podium kreeg. Carel

 13. Frank Weghorst
  2 jaaren geleden

  Yvonne was een zeer lieve vrouw en loyale collega, we gaan haar missen. Familie, vrienden en Karin veel sterkte

 14. Denise Brunekreef
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin en familie, Gecondoleerd met dit grote verlies en heel veel sterkte toegewenst??

 15. Janica
  2 jaaren geleden

  Sterkte en kracht toegewenst Karin en familie??

 16. Remco de Wit
  2 jaaren geleden

  Heel veel sterkte voor familie en vrienden. Een lieve fijne collega is veel te vroeg heen gegaan. We gaan je missen!

 17. Immanuel Livestro
  2 jaaren geleden

  Lieve Yvonne, Begin december leerde ik jou en Karin kennen. Samen hebben we toen doorgesproken wat jij wilde op je uitvaart. Het was een goed gesprek en ik was dankbaar om te zien hoe gaande weg het gesprek de klik er kwam en ik aan jouw merkte hoe dankbaar je was met wat er allemaal toch kon, ondanks de beperkingen van Corona. De afgelopen week heb ik geprobeerd om jouw Karin te ondersteunen en te ontzorgen .Vandaag was het jouw dag. Letterlijk en figuurlijk draaide vandaag alles om jou en dat heb je verdiend. Samen met Karin en anderen mocht ik vandaag jouw afscheid leiden. Een afscheid dat draaide rond het thema: Carpe Diem / pluk de dag. Ik denk dat dit wel is overgekomen bij iedereen en ook bij mij. In jouw laatste woorden die je opschreef en ik die vandaag mocht lezen sprak je de wens uit dat we jou niet zouden vergeten. Ik beloof je en verzeker je dat je dat ik dit. niet zal doen. Ik neem jouw mee in mijn hart en ik weet zeker met mij veel anderen. In mijn herinneringen zal je blijven leven. Lieve Yvonne – rust zacht en voor jouw Karin van mij ook op deze manier een dikke digitale knuffel…

 18. Annet
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin,En dierbaren Heel veel sterkte met dit grote verlies. Yvonne was een vrouw uit duizenden,ze was jaren lang een super toffe collega,altijd in voor een lolletje,bij haar kon je met alles terecht,van gekkigheid tot aan een serieus gesprek Altijd mijn lunchmaatje,goh wat zal ik je verschrikkelijk gaan missen Rust zacht lieve ongelofelijk sterkte vrouw,nooit uit mijn gedachten Annet xxx

 19. Bjorn
  2 jaaren geleden

  Veel sterkte voor familie, vrienden en andere nabestaanden. Helaas een vrolijke, betrokken en enthousiaste collega verloren. Gecondoleerd.

 20. Grietje Wolfard
  2 jaaren geleden

  Karin,Familie en vrienden Gecondoleerd met het overlijden van Yvonne. Een jonge vrouw die nog lang niet klaar was met haar gelukkige leven. Heel verdrietig.Veel sterkte. Yvonne rust zacht.Ik zal je nooit vergeten! Op de werkvloer werd ze al gemist maar nu het definitief is zie ik beelden voor me waar ze zat stond of liep.Yvonne was de vrolijke noot op de afdeling.ze had altijd goede zin.Regelmatig even melding doen van wat jij op het menu had staan.Zelfs tegen derden die in het bedrijf kwamen vertelde ze:ik ga zo naar huis en dan maar kijken of mijn vrouw het eten op tafel heeft staan.ze genoot daarvan.ze was heel trots op jou. Een andere kant van Yvonne was toen mijn dochter (Yvonne)overleed.zei ze :noem mij maar “Tinus” .niet iedereen mag dat maar van jou accepteer ik dat.een lief gebaar.

 21. Arwoin van den Berg
  2 jaaren geleden

  Beste Karin en Familie Gecondoleerd met jullie verlies. Yvonne was een van de liefste personen die ik ken. En zo zal zij ook voor altijd bij herinnert worden. Ik zal haar echt missen. Heel veel sterkte met dit Verlies!

 22. Milenco Bergen, van
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd en heel veel sterkte aan de nabestaanden.

 23. Erik Stinissen
  2 jaaren geleden

  Riposare in pace Yvonne. Een zonnetje minder.

 24. Martijn Drost
  2 jaaren geleden

  Beste Karin en familie, Gecondoleerd met jullie verlies en veel sterkte in deze tijd en in de toekomst. Yvonne zal ik herinneren als een hele lieve en behulpzame collega met het hart op de goede plaats.

 25. Monsef
  2 jaaren geleden

  Lieve nabestaanden en geliefden van Yvonne, heel veel sterkte toegewenst in deze moeilijke periode van verdriet. Het was een genot om Yvonne te hebben gekend. Zij heeft bijgedragen aan vele mooie herinneringen, en daarvoor ben ik dankbaar. Zij zal altijd een speciaal plekje hebben in mijn gedachten. Monsef.

 26. Rowan
  2 jaaren geleden

  Lieve karin, Gecondoleerd met dit verlies. Ik wens jullie heel veel sterkte deze en komende tijd toe. Liefs Rowan

 27. Marja Gorter
  2 jaaren geleden

  Beste Karin, familie en vrienden. Gecondoleerd en heel sterkte vandaag en de komende tijd. Wat een gemis. In Yvonne missen we een attente collega met altijd een vrolijke noot. Houd vast aan alle mooie en fijne herinneringen.

 28. andre hardeman
  2 jaaren geleden

  Rust zacht lieve yvonne we gaan je missen.

 29. Bart Bouwmeister
  2 jaaren geleden

  Lieve Yvonne, Ik wil je bedanken voor de fijne samenwerking. Rust zacht lieverd.

 30. Freddy Smit
  2 jaaren geleden

  Karin denk terug aan alle fijne en mooie momenten samen. Groet Harry Vossegat

 31. Greetje Bakker
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin en familie, wat een enorm verlies. Fons en ik hebben enorm veel plezier gehad samen, met een oude Corsa samen naar Langraaf om Bon Jovi te zien , keihard meezingen met Neil Diamond met een lach & traan en vele zondagen rondgehangen bij VVB om naar t eerste te kijken. Het was heel fijn om te zien dat ze uiteindelijk de rust & liefde vond bij Karin. Sterkte allen !

 32. Miranda
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, familie en vrienden, Gecondoleerd met het verlies van Yvonne. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijd. Rust zacht Yvonne… Liefs Hielke & Miranda

 33. Martin Bijlsma
  2 jaaren geleden

  Beste Karin en vele dierbaren.Yvonne was een lieve behulpzame en gezellige collega.Afscheid van haar is veel te vroeg.We zullen haar erg missen.Heel veel sterkte voor nu en in de toekomst Afzender Martin

 34. Bert van Veluw
  2 jaaren geleden

  Beste Karin en familie Heel veel sterkte met dit grote verlies van een geweldige meid Ze vast een super goede ,lieve gezellige collega al hadden we geen contact meer toch ben ik al de herinneringen aan Yvonne nooit vergeten Rust zacht lieve Yvonne ?

 35. Peggy Lorio
  2 jaaren geleden

  Beste Karin, gecondoleerd met dit grote verlies. Yvonne zal altijd in mijn herinnering blijven als een mooie, grappige, sterke en lieve vrouw. Een fantastische samenwerking bij Folietec B.V. Heel veel sterkte nog.

 36. Diana en Margreet
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, heel veel sterkte met verlies van je liefste Yvonne. Het is intens verdrietig dat zij nu moest gaan. Bij jou had ze haar thuis en haar geluk gevonden, en dat was prachtig om te zien. Mijn mooie herinneringen aan Yvon beginnen met de talloze avonturen in onze jongste jaren en eindigen bij de dankbaarheid dat we elkaar weer echt hadden gevonden. Diana en ik verheugden ons erop om met jullie nieuwe gezamenlijke herinneringen te maken. Wat doet het pijn dat dat niet meer zal gebeuren. Nooit vergeten we die levenslustige, onverbloemde, lieve Yvonne. En wat hebben we bewondering voor jouw liefdevolle zorg voor haar. Heel veel liefs, Diana en Margreet.

 37. Maaike Elling
  2 jaaren geleden

  Karin, familie en vrienden, ontzettend veel sterkte gewenst met dit verlies. Yvonne was een heerlijk directe vrouw, waar ik ontzettend veel mee heb gelachen. Deze herinneringen zal ik altijd blijven koesteren.

 38. Jolanda en Suzan
  2 jaaren geleden

  Beste karin, familie en vrienden, Gecondoleerd met het het verlies van Yvonne! Wij wensen jullie veel kracht toe voor de aankomende tijd, om dit gemis een plekje te geven. Wij zullen haar nooit vergeten… Liefs Jolanda en Suzan

 39. Ria van veluw
  2 jaaren geleden

  Heel veel sterkte. Rust zacht Yvonne. Je was een leuke lieve ex collega bij folitec.

 40. Henk Marsman
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd en heel veel sterkte aan de nabestaanden

 41. Andries Davelaar
  2 jaaren geleden

  Je was een klas van op het groen van prinsteren barneveld

 42. Andries Davelaar
  2 jaaren geleden

  Dag lieve yvonne zal lach nooit vergeten

 43. Cynthia Sohilait
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd. Veel sterkte Karin en familie. Cynthia Sohilait

 44. Jos en Marion Brugman
  2 jaaren geleden

  Karin, familie en vrienden en collega’s. Gecondoleerd met dit enorme verlies. We wensen jullie heel veel sterkte in deze en komende tijd toe. Jos (collega) en Marion

 45. Jos en Marion Brugman
  2 jaaren geleden

  Karin, familie en vrienden en collega’s. Gecondoleerd met dit enorme verlies. We wensen jullie heel veel sterkte in deze en komende tijd toe. Jos (collega) en Marion

 46. Jos en Marion Brugman
  2 jaaren geleden

  Karin, familie en vrienden en collega’s. Gecondoleerd met dit enorme verlies. We wensen jullie heel veel sterkte in deze en komende tijd toe. Jos (collega) en Marion

 47. Jos en Marion Brugman
  2 jaaren geleden

  Karin, familie en vrienden en collega’s. Gecondoleerd met dit enorme verlies. We wensen jullie heel veel sterkte in deze en komende tijd toe. Jos (collega) en Marion

 48. Jos en Marion Brugman
  2 jaaren geleden

  Karin, familie en vrienden en collega’s. Gecondoleerd met dit enorme verlies. We wensen jullie heel veel sterkte in deze en komende tijd toe. Jos (collega) en Marion

 49. Jos en Marion Brugman
  2 jaaren geleden

  Karin, familie en vrienden en collega’s. Gecondoleerd met dit enorme verlies. We wensen jullie heel veel sterkte in deze en komende tijd toe. Jos (collega) en Marion

 50. Geurt Meurs
  2 jaaren geleden

  Een mooi mens is van ons heengegaan. Beste Karin, familie en vrienden, heel veel sterkte met het verlies van Yvonne. Ik heb Yvonne leren kennen als een lieve, geïnteresseerde en hard werkende collega. Wat zullen we haar missen.

 51. Peter
  2 jaaren geleden

  Beste Karin, familie en vrienden, van harte gecondoleerd met dit verlies, Yvonne zal altijd in mijn herinnering blijven, en ik zal tijdens mijn rondgang door het DC haar enorm missen. Sterkte

 52. Jan van den Berg
  2 jaaren geleden

  Beste Karin, familie en vrienden, Gecondoleerd met dit enorme verlies. Yvonne was een opgeruimde dame met veel humor en een goed karakter. Een voorbeeld voor een ieder. Bij deze wens ik jullie veel sterkte en kracht.

 53. Freddy Smit
  2 jaaren geleden

  Rust zacht lieve Yvonne. We zullen je missen.

 54. Iven Chan
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd en heel veel sterkte de aankomende periode met het verwerken van dit grote verlies.

 55. Evert Wassink
  2 jaaren geleden

  Karin, Heel veel sterkte gewenst met het grote verlies van Yvonne.

 56. Arjen Posthouwer
  2 jaaren geleden

  Beste Karin en familie, Als collega gaan we Yvonne ontzettend missen. Altijd vrolijk, positief en heel erg betrokken. Ook in lastige tijden op het werk en met haar eigen gezondheid. Ik wens jullie heel veel sterkte de komende moeilijke tijd en de kracht om straks weer door te gaan , geholpen door de fantastische herinneringen aan Yvonne. Arjen P (Apos)

 57. Hans - ICTG
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd en sterkte met het verlies.

 58. Jack Spruyt
  2 jaaren geleden

  Beste Karin, familie en vrienden. Gecondoleerd met dit enorme verlies van een mooie, lieve en speciale vrouw. Heel veel sterkte en kracht toegewenst de komende tijd.

 59. Anoniem
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd met dit verlies! Vrienden en familie heel veel sterkte samen in deze zware tijd

 60. Marijke Palsgraaf
  2 jaaren geleden

  Zo geliefd zo’n grote leegte! Heel veel sterkte met het verlies van jullie lief, zus en schoonzus en tante Marcel en Marijke

 61. Ardjan van der Blonk
  2 jaaren geleden

  Beste Karin, familie, vrienden en kennissen, Gecondoleerd met het verlies van Yvonne. Een prachtig persoon die een grote leegte achterlaat. Iedere traan, ieder moment van verdriet is een compliment naar Yvonne. Veel sterkte toegewenst!

 62. Menno
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, heel veel sterkte toegewenst van ons. Menno, Natascha en Nova.

 63. Hans den Hartog
  2 jaaren geleden

  Karin, Familie en Vrienden van Yvonne gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst in deze, en de komende tijd !

 64. Louiz Prinsen
  2 jaaren geleden

  Beste Karin, familie en vrienden, gecondoleerd met het verlies van je partner, familielid en/of vriendin. Heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd.

 65. Monique Koops
  2 jaaren geleden

  Een heel mooi en lief mens is er niet meer … Als ik aan Yvonne denk, denk ik aan een altijd goedlachse gezellige lieve collega. Ik weet zeker dat ze enorm gemist gaat worden! Heel veel sterkte aan jou Karin, familie, vrienden en collega’s.

 66. Martijn de Jong
  2 jaaren geleden

  Ondanks dat ik wist dat Yvonne ernstig ziek was, is haar overlijden toch een hele schok. Yvonne, die altijd voor je klaar stond, in elke functie die ze gehad heeft. We missen een betrokken en hard werkende collega. Ik koester de momenten van het samenwerken. Karin en verdere familie en vrienden, van harte gecondoleerd met het verlies van Yvonne. Heel veel sterkte voor jullie in deze moeilijke periode. Koester ook die mooie herinneringen, het zullen er ongetwijfeld vele zijn.

 67. Marja Hopman
  2 jaaren geleden

  Heel veel sterkte om dit verlies te kunnen dragen. Ik heb Yvonne leren kennen als een lieve, vrolijke collega met gevoel voor humor. Haar overlijden is een groot verlies voor ons allemaal, ze zal gemist worden. Karin, familie en vrienden heel veel sterkte.

 68. Evert Huijbers
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd en heel veel sterkte…. namens de Collega’s vanuit TC Bladel.

 69. Cor Baltus
  2 jaaren geleden

  Met Yvonne verliezen wij, als Alliance Automotive Group, een bijzondere en toegewijde medewerker. Toen ik acht jaar geleden bij het bedrijf kwam zag je Yvonne overal. Ze was vliegende keep in de postkamer, kantine, op de receptie en in het DC. Uiteindelijk heeft ze zich in de logistiek gespecialiseerd en was ze nauw betrokken bij de complexe introductie van een nieuwe mechanisch logistiek systeem. Wij verliezen een geweldige collega en een fijn mens. Maar ons verlies steekt schril af als ik denk aan de impact op Karin en de andere nabestaanden. Ik wens jullie alle sterkte om dit verlies te kunnen verwerken.

 70. Frank Dobben
  2 jaaren geleden

  Beste Karin, familie en vrienden, gecondoleerd met het verlies van je partner, familielid en/of vriendin. Heel veel sterkte gewenst in deze moeilijke tijd.

 71. Kitty Frings
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, vrienden en familie. Gecondoleerd met dit grote verlies. Veel sterkte en kracht om met dit enorme verlies om te gaan nu en de komende tijd. Wat je in je hart bewaard Karin, raak je nooit meer kwijt. R.I.P Yvonne.

 72. Dana Meijering
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd en heel veel sterkte voor alle nabestaanden.

 73. Wido Dijkmans
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd en heel veel sterkte.

 74. Petra van Santen
  2 jaaren geleden

  Beste Karin, familie en vrienden, Gecondoleerd met dit enorme verlies. Maar wat een mooi mens met een opgeruimd karakter en prachtige uitstraling. Een voorbeeld. Bij deze wens ik jullie veel sterkte en kracht Petra van Santen

 75. Breus Duits
  2 jaaren geleden

  Strekte voor een ieder met dit grote verlies.

 76. Rien Baan
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd! Veel sterkte toegewenst!

 77. Amber Lomans
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd en veel sterkte in deze tijd.

 78. Ferry Peelen
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd en heel veel sterkte.

 79. Ramon jansen
  2 jaaren geleden

  Hoi Karin ,gecondoleerd met dit droevige bericht! Ik wens jou en de familie heel veel sterkte in deze moeilijke tijd

 80. Leendert Hutmacher
  2 jaaren geleden

  Beste Karin en verdere familie, heel veel sterkte in deze verdrietige en moeilijk tijd.

 81. Alet Koens-Hekman
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd Karin en familie. Wat ontzettend verdrietig nu Yvonne er niet meer is. We wensen jullie veel kracht toe. We zijn dankbaar dat we haar hebben gekend. Wat een lief, vrolijk en bijzonder mens was Yvonne!! Alet en Marc Koens

 82. Serge, Diane en Tieme
  2 jaaren geleden

  Hoi Karin, Wat een ontzettend droevig nieuws. Gecondoleerd en heel veel sterkte

 83. Christel van de Pol
  2 jaaren geleden

  Veel te jong! Je kon altijd enorm met haar lachen! Ik wens je/ jullie heel veel sterkte met het verlies van Yvon!

 84. Familie Snapper-Buitenhuis
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, John, Helma, Kim, Renske en Demi, gecondoleerd met het overlijden van jullie geliefde Yvonne. Geen woorden voor jullie verdriet. Onze gedachten gaan naar jullie uit. Heel veel sterkte met het verlies voor nu en de komende tijden.

 85. Everdien en Piet Buitenhuis
  2 jaaren geleden

  Hoi Karin. En familie van Yvonne allemaal gecondoleerd. Aan elke strijd komt een einde…. Maar er begint ook weer een nieuwe… Everdien en Piet.

 86. Nico Gijsbertse
  2 jaaren geleden

  Hoi Karin, ik lees net van het overlijden van Yvonne, heel veel sterkte met dit grote verlies van je vriendin.

 87. Jeen Jonker
  2 jaaren geleden

  Karin, John, Helma en verdere familie en vrienden. Gecondoleerd met het overlijden van Yvonne. Zo jong, zo verdrietig. Heel veel sterkte de komende tijd.

 88. Wim en Alie Buitenhuis
  2 jaaren geleden

  lieve Karin, John, Helma en familie en vrienden. Heel veel sterkte bij het verlies van jullie lieve Yvonne. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Liefs van ome Wim en tante Alie Buitenhuis.

 89. Angela, Bram en Tessa
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, Je allesje is er niet meer. De herinneringen blijven bestaan. We gaan Yvonne missen, de leuke momenten blijven ?? Heel veel sterkte voor nu en de komende periode. Ook namens mijn vader gecondoleerd. Dikke knuffel

 90. Erwin Fredriks
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, Iemand moeten missen komt altijd te vroeg, Want van lieve mensen, krijg je nooit genoeg. Heel veel sterkte in deze moeilijke periode. ——— “Yesterday’s words Don’t make themselves heard Like they did before” ( Neil Diamond – Yesterday’s song )

 91. Jannie Jansen-Borgers
  2 jaaren geleden

  Karin en familie, gecondoleerd en veel sterkte met dit grote verlies.

 92. Gerard Dusschooten
  2 jaaren geleden

  Karin, John en Helma en verdere familie gecondoleerd en heel veel sterkte met dit enorme verlies.. Yvonne zal altijd in mijn herinnering blijven bestaan. Liefs Gerard Dusschooten

 93. Jel
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, You’ll never walk alone! Dikke knuffel, Jel, Leon, Xander & Quinty

 94. Erma van Asselt
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, gecondoleerd en heel veel sterkte met dit verlies? Liefs Erma

 95. Anneke en Herman
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin heel veel sterkte met dit verlies van je partner maatje liefde van je leven.

 96. MACK VAN DE GLIND
  2 jaaren geleden

  Karin en naaste familie en vrienden gecondoleerd en veel sterkte met dit grote verlies

 97. Sjanie Pater
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin,familie en vrienden wij willien jullie veel sterkte en kracht wensen in deze intense verdrietigtijd. Liefs Rob en Sjanie Pater.

 98. Robin en Mariska van Beek
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, John, Helma, Kim, Renske en Demi. We zijn er stil van en waar woorden tekort schieten, willen we laten weten in gedachten bij jullie te zijn! We wensen jullie veel liefde en kracht toe. Koester de mooie herinneringen waaruit jullie troost en steun kunnen halen

 99. Evert en Willy Brink
  2 jaaren geleden

  Hoi Karin, Allereerst willen wij jou condoleren met het verlies van Yvonne. We weten dat jullie samen een hele spannende tijd hebben gehad, met de gezondheid van Yvonne. Maar jullie zullen samen ook vele mooie herinneringen hebben, en die kan niemand jullie afnemen. Helaas heb je door die rotziekte veel te vroeg afscheid moeten nemen van je maatje. Heel veel sterkte.

 100. Harry en Henny
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin. Wij wensen jou heel veel sterkte met het verlies van Yvonne. Harry en Henny van Ginkel.*

 101. Niek & Monique
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, heel veel sterkte voor nu en in de toekomst. Hou de mooie herinneringen, die jullie samen hebben gemaakt, vast.

 102. Sjors
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, familie en naasten. Wij wensen jullie alle kracht toe om dit grote verlies van Yvonne te dragen. Veels te jong. Ik zal de 3de helften op VVB nooit vergeten, wat hebben we een schik gehad. Veel liefs Niels&Sjors

 103. Anja van den Berg
  2 jaaren geleden

  Karin, familie, allen gecondoleerd met dit enorme verlies en heel veel sterkte gewenst voor nu en in de toekomst.

 104. Ramona Jansie-pater
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin , Heel veel sterkte met dit veel te grote verlies.

 105. Lida Wieland
  2 jaaren geleden

  Lieve Yvonne ik zal je vrolijkheid en spontaniteit missen ik wil de familie heel veel sterkte wensen in deze periode

 106. Stephan Van den Broek
  2 jaaren geleden

  Hoi lieve Karin. Gecondoleerd met het verlies van Yvonne. Wij wensen jouw en verdere familie veel sterkte toe de komende tijd. Stephan en Miep van den Broek.

 107. Monique verhoef/lia bax
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin Gecondoleerd met het verlies van Yvonne en heel veel sterkte voor nu en in de aankomende tijd we denken aan je

 108. Ramona Wien
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, familie en vrienden. Heel veel sterkte met het verliezen van Yvonne. Zo jong.. Ik zal altijd met een grote glimlach terugdenken aan “tha Fons”. Liefs, Ramona

 109. Gijs en Aty Dekker
  2 jaaren geleden

  Lieve lieve Karin, Vier warme armen om je heen om je te troosten, van harte welkom bij ons, Gijs en Aty

 110. Janneke van Dijk
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin en familie, Heel veel sterkte en kracht toegewenst met het verlies van Yvonne. Liefs Vincent en Janneke van Dijk

 111. Angela Blankespoor
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, John, Helma, familie en vrienden wat een gemis! Gecondoleerd en heel veel sterkte voor iedereen

 112. Linda Hut
  2 jaaren geleden

  Lief oud buurmeisje Yvonne, we hadden vroeger samen de lp van De Smurfen met als lievelings lied “de blauwe ballon”. Nu ben jij net als de blauwe ballon hoog in de hemel. Fijn dat ik mijn jeugd met jou heb mogen delen ??

 113. Janny Van de Bunt
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, Gecondoleerd met verlies van jouw dierbare Geliefde Yvonne, Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd.

 114. Peter Houkes
  2 jaaren geleden

  Karin, familie, vrienden. Heel veel sterkte met dit enorme verlies. Een lieve fijne collega is veel te vroeg van ons heen gegaan. Ze zal altijd in onze harten voortleven.

 115. Irene Pinchetti
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin en familie, Gecondoleerd met jullie vreselijke verlies. Ik wens jullie alle kracht toe om dit te dragen. Koester de mooie herinneringen en ze zal altijd bij jullie zijn. Liefs, Irene Pinchetti

 116. Robin van Breugelen
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin en overige familie, Gecondoleerd met dit verlies en heel veel sterkte in de komende periode.

 117. Angela jongman
  2 jaaren geleden

  Lieve karin en fam, de hemel heeft er een engel bij.Heel veel sterkte de komende tijd .

 118. Wesley en dea van ginkel
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin en familie! Wat een onvoorstelbaar gemis! Heel veel sterkte en kracht gewenst. We denken veel aan jullie. We zullen haar vrolijke lach en interesse in een ander voor altijd missen. Liefs, Wesley, dea, sep en Daan!

 119. Danny, Priscilla, Milan en Yara van de Kamp
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd en heel erg veel sterkte de komende tijd!

 120. Wilma Weerd-Daamen
  2 jaaren geleden

  Karin en alle dierbare heel veel sterkte nu en de komende tijd met het dragen van dit verlies. Mensen ontvallen ons vaak veel te jong. Dat blijft moeilijk. De warmte en liefde van deze personen, voor jullie Yvonne blijft voor altijd in ons hart. Buurtvriendinnetje Fons, waar we altijd binnen konden lopen, mee konden eten, uren blijven spelen, met moeders jokeren en luisteren naar Niel Diamond, blijft voor mij een mooie levende herinnering uit mijn kindertijd, plannen smeden in het kippenhok achter het huis, voetballen op de sokken en een super vakantie bij de huttehuegte met de familie, ik mocht gewoon mee. Dag prachtig buurtvriendinnetje, liefs Wilma?

 121. Mariska, Alice en Evi ?
  2 jaaren geleden

  Veel te vroeg afscheid moeten nemen van lieve Yvon, veel sterkte en kracht voor een ieder die haar lief heeft ?

 122. Wilma Baatje
  2 jaaren geleden

  Waarom zijn er zoveel vragen…. Waarom is er zoveel pijn…. Waarom zijn er zoveel dingen…. Die niet te begrijpen zijn…. S T E R K T E Van: Wilma Baatje

 123. Chantal van Beek
  2 jaaren geleden

  Karin, familie en vrienden, gecondoleerd met dit grote verlies! Heel veel sterkte voor nu en de tijd die komen gaat!

 124. Vanessa en Martijn Sprong
  2 jaaren geleden

  Onze condoleances voor Karin en iedereen die Yvonne lief heeft gehad. Heel veel sterkte met het verwerken en dragen van dit enorme verlies!

 125. Tamara van de Kleut
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verdriet en gemis voor jullie allen die haar lief had

 126. Gerda Marcel
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd heel veel sterkte met het verlies van Yvonne ongelofelijk zo oneerlijk zo jong John Helma en de kinderen en aan iedereen die haar lief heeft veel kracht voor de komende tijd . Gerda (zus van John de Heij) Marcel

 127. Roel Schreutelkamp
  2 jaaren geleden

  Karin, familie, vrienden en alle andere nabestaanden gecondoleerd en heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Yvonne heb ik leren kennen als een vrolijke attente collega. Je bent veel te vroeg heengegaan! Liefs, Roel

 128. Kristy en Leon
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, Wat een gemis, gaan haar brede lach en positieve instelling missen. Voor jou en familie heel veel liefs en sterkte toegewenst. Dikke knuffel

 129. Henk v.Lobberegt
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin heel veel sterkte met dit grote verlies Tante Sjaan Ome Henk

 130. Henk v.Lobberegt
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin heel veel sterkte met dit grote verlies Tante Sjaan Ome Henk

 131. Klaas.
  2 jaaren geleden

  Soms heb je geen woorden, en weet je gewoon niet wat te zeggen. Het enige wat ik uit kan brengen is jou heel veel kracht en sterkte toe te wensen. Gecondoleerd meid. Ook voor zij die haar lief waren!

 132. Hanneke en Jerry
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, gecondoleerd met het verlies van Yvonne. Wat moeilijk en nauwelijks te bevatten. Helaas na voetbal elkaar meer uit het oog verloren. Maar ik herinner en koester onze mooie momenten met lieve Fonsje. Heel veel sterkte toegewenst, we denken aan je. Liefs en een knuffel

 133. Chantey
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, Lieve Familie, Geen woorden kunnen beschrijven wat jullie nu voelen, wat een gemis, lieve Vonsje is er niet meer. Wil jullie heel veel sterkte en kracht toewensen de komende periode! Gelukkig zijn er mooie herinneringen om te koesteren, welke nooit vergeten zullen worden! Chantal & Ron

 134. Melanie hendriksen
  2 jaaren geleden

  Lieve Yvonne heb je leren kennen via je vriendin Lydia .Wat verschrikkelijk dat je deze strijd niet mocht winnen. Ik wens je familie en vrienden heel veel sterkte toe.

 135. Sylvia de Groot
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd, veel sterkte de komende tijd.

 136. Hans en Gabrielle van Pinksteren
  2 jaaren geleden

  Ongelofelijk onbegrijpelijk, onbeschrijfelijk… hier zijn geen goede woorden voor. Weet daarom dat we intens met je meeleven! Dikke virtuele knuffel van ons.

 137. Jan en Coby Jonker Buitenhuis
  2 jaaren geleden

  Lieve Carin, en familie, gecondoleerd en heel veel sterkte gewenst met dit verlies Yvonne was de dochter van mijn zus Marja haar Moeder. wij willen de hele fam condoleren , Ook speciaal John, Helma , Kim, Renske en Demi. Heel veel liefs gewenst in deze moeilijke tijd. Lieve groetjes van Jan&Coby

 138. Casper, Andrea, Roan en Xana
  2 jaaren geleden

  Hoi Karin, we willen je de aankomende tijd heel veel sterkte, moed en kracht toewensen met dit grote verlies van Yvonne. We denken aan je! Liefs Casper van Ginkel, Andrea, Roan en Xana

 139. Piet
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd en heel veel sterkte.

 140. anja stolte
  2 jaaren geleden

  Karin en Fam Heel veel sterkte in deze tijd met het grote verlies van Yvonne Harry en Anja

 141. Lynette
  2 jaaren geleden

  Karin, familie en vrienden, gecondoleerd met dit verlies. Veel sterkte en onze gedachten zijn bij jullie. Groetjes Jeroen, Lynette Eijk

 142. Mientje
  2 jaaren geleden

  Wat een verschrikkelijk nieuws , veel te jong overleden door die nare ziekte . Trots op jou Karin voor al jou goede zorgen voor Yvonne . Gecondoleerd en heel veel Sterkte . Groetjes Mientje

 143. Marjolein Ruijgrok
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, familie en naasten, Wat schrok ik toen ik het bericht kreeg dat Yvonne is overleden. Ik wens jullie heel veel sterkte en kracht in deze moeilijke tijd. Marjolein en Leon

 144. Mislava
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin Ik ken je niet persoonlijk maar wat zwaar om je levensmaatje te moeten missen….Heel veel kracht en sterkte in deze driedubbel zware tijd… Digitale knuffel, groetjes Mislava

 145. Petra van de Grift
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd en heel veel sterkte voor deze moeilijke tijd.

 146. John van de Pol
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd, heel veel sterkte gewenst aan iedereen die haar lief had. John & Colette Esmee, Daan & Luuk

 147. donny en linda
  2 jaaren geleden

  gecondoleerd, heel veel sterkte samen….. Donny en Linda Boonman

 148. Suzan en Rudy polhout
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin en familie, heel veel sterkte de komende tijd toegewenst ?? Liefs Rudy en suzan polhout

 149. Bert & Marian van de Hee
  2 jaaren geleden

  Heel veel kracht en sterkte toegewenst Karin met dit grote verlies. Bert & Marian

 150. Danny Wattimena
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd en heel veel sterkte.

 151. Menno Slot & Miranda Alberts
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin & familie, Gecondoleerd met dit enorme verlies. Heel veel sterkte gewenst. Liefs, Menno & Miranda

 152. Patrick van omme
  2 jaaren geleden

  Hoi karin ,gecondoleerd en heel veel sterkte de aankomende tijd. Groetjes Patrick van omme

 153. Ernst en Paula
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd en sterkte voor een ieder die haar lief heeft.Dag lieve vrolijke Fonsje.

 154. Albert en Wilke Jansen
  2 jaaren geleden

  Hoi Karin gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd

 155. Suzanne
  2 jaaren geleden

  Heel veel sterkte voor iedereen. Zo onwerkelijk zo oneerlijk. Zal je nooit vergeten.

 156. Ramona van Papeveld
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd met het verlies van je vriendin. Ik wens je heel veel sterkte en kracht toe.

 157. Joyce Van Mondfrans
  2 jaaren geleden

  ? Gecondoleerd en heel veel sterkte ?!

 158. Nicolet
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst

 159. Bernard van Stelten
  2 jaaren geleden

  Heel veel sterkte

 160. Sandra v Dijk
  2 jaaren geleden

  Lieve Yvon, Als klein meisje kwam je al bij ons over de vloer bij onze ouders en wat hebben we veel gelachen! Later ook nog jaren met het voetbal veel lol gehad! Met je aanstekelijk schaterlach kreeg je iedereen aan het lachen! Nadat het voetbal over was zijn we vele uit het oog verloren maar natuurlijk niet uit het hart. Ook jou spraken we al een tijd niet meer. We zijn daarom enorm geschrokken toen we nog maar kort geleden hoorde over je ziekte…en nu al het bericht dat je overleden bent. Waarom jij… zo’n levensgenieter en zo’n lief en zorgzaam persoon. Zo oneerlijk! Rust zacht kanjer, wij zullen je nooit vergeten… Karin John ,Helma en kids En iedereen die Yvon lief heeft…heel erg veel sterkte met de uitvaart en voor tijd die komen gaat. Liefs Heidi en Sandra

 161. Marilyn Muskita
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, Afscheid nemen van een geliefd persoon is droevig en moeilijk Laat de mooie herinneringen je troosten. ik wens je heel veel kracht en sterkte toe om dit groot verlies te dragen. Gecondoleerd ??

 162. Barend en Jan
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin. Wij willen jou en de families heel veel sterkte wensen met dit grote verlies. Xxx

 163. Van veluw
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd met dit verlies! Karin en familie heel veel sterkte samen!!!

 164. Katja
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, wat een enorm moeilijke tijd voor jou. Ik wens je heel veel kracht en sterkte toe, ik denk aan je. Je weet mijn nummer… Veel liefs en een grote knuffel, Katja

 165. Wilma Blauw
  2 jaaren geleden

  Gelukkig blijft de liefde als iets liefs je verlaat maar samen is een groot gemis als samen er niet meer is, sterkte met de stilte die volgt! Liefs,Wilma

 166. Jolanda
  2 jaaren geleden

  Heel veel sterkte toegewenst . Vroeger vriendin met haar geweest en nog samen met mijn familie ook nog eens op vakantie geweest. Altijd was het wel lachen met haar….. Groetjes jolanda

 167. Berry & Willemijn
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, Gecondoleerd met dit grote verlies. Wij wensen je heel sterkte! Liefs Berry en Willemijn

 168. Chantal Schut
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin en familie, We wensen je alle kracht en sterkte toe, voor nu en de toekomst. Gecondoleerd met dit grote verlies. Frank, Chantal en Julian Schut

 169. Marcel en Janet
  2 jaaren geleden

  Karin ook wij willen je langs deze weg heel veel sterkte wensen voor nu en zeker ook de komende tijd. Koester de mooie herinneringen. ??? Liefs Marcel en Janet

 170. Kim van den Brink
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd met dit grote verlies, en heel veel sterkte!

 171. Fenna
  2 jaaren geleden

  Karin, familie en vrienden gecondoleerd en heel veel sterkte en kracht voor nu en de komende tijd .. Yvonne leerde ik kennen als buurmeisje en uiteindelijk werd ze ook een collega .. ik zal haar humor lach en spontaniteit nooit vergeten .. ???

 172. Henri en Natasja Besselsen
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd en heel veel sterkte de komende tijd

 173. Rianne en Dimitri van Leeuwen
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, Gecondoleerd en heel veel sterkte met het verlies van Yvonne. In gedachten zijn we bij je , heel veel liefs en sterkte Rianne en Dimitri

 174. Wim en Ina van Lobberegt
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin en familie, gecondoleerd met het verlies van Yvonne. Wij wensen jou en familie veel sterkte in deze dagen en de komende tijd. Liefs van Wim en Ina van Lobberegt

 175. Anoniem
  2 jaaren geleden

  Karin en familie gecondoleerd en heel veel sterkte toegewenst voor nu en de tijd die komen gaat!

 176. Trudy en Nico van Dijk
  2 jaaren geleden

  Heel veel sterkte met dit verlies.

 177. John, linda, mike en audrey van lobberegt
  2 jaaren geleden

  Lieve karin en familie Gecondoleerd met dit grote verlies Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd John, Linda,Mike en Audrey van Lobberegt

 178. Marnix en Simone van Essen
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin en familie, Gecondoleerd, wij wensen jullie heel veel sterkte toe in deze verdrietige tijd.. Liefs Marnix en Simone

 179. Nelleke
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin en familie, Heel veel sterkte, er zijn geen woorden te vinden voor dit verlies…….koester de herinneringen Samen is een groot gemis als samen er niet meer is………. Liefs nelleke ploeg

 180. Rudi en Vicky
  2 jaaren geleden

  Familie, vrienden en Karin. Gecondoleerd met dit grote verlies. Wij wensen jullie sterkte. Liefs!!

 181. Dirk en Ingrid
  2 jaaren geleden

  Heel veel sterkte voor iedereen. Dirk en Ingrid van Meerveld

 182. Natasja
  2 jaaren geleden

  Heel veel sterkte met dit enorme verlies.

 183. Maarten, Anne-Li van Lobberegt
  2 jaaren geleden

  Beste Karin, we willen jou en je naasten het beste en vooral heel veel sterkte wensen met het verlies van Yvonne. Liefs Maarten, Anne-Li Daniël & Lucas

 184. Bert van Leijenhorst
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin en fam, Gecontroleerd en heel veel sterkte voor nu en in de toekomst.

 185. Henry en wendy
  2 jaaren geleden

  Lieve karin, Gecondoleerd met het verlies van jouw yvonne. Heel veel kracht, nu en voor in de toekomst. Ook de familie wensen wij heel veel kracht om dit verlies te dragen. Liefs Henry en Wendy

 186. Nicole
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, Heel veel sterkte met het verlies van Yvonne. Voor nu, en de tijden die nog komen. Ik denk aan je ?

 187. Klaas gorter
  2 jaaren geleden

  Karin , heel veel sterkte . Heb bij Yvonne in de klas gezeten op de groen v prinsterenschool

 188. Gijs en Ingrid Doornekamp
  2 jaaren geleden

  Karin en familie, gecondoleerd en heel veel sterkte met dit grote verlies. Woorden schieten te kort. Liefs Gijs, Ingrid, Anouk en Jordi Doornekamp

 189. Dionne
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, Gecondoleerd met het verlies van Yvonne. Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd. Liefs Dionne

 190. Mieke, Peet, en Dave van Lobberegt
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, wij wensen jou en alle andere directe familie en vrienden heel veel sterkte en kracht toe in deze moeilijke tijd. Wij denken aan je xx Peet, Mieke, Dave

 191. Gina
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin gecondoleerd met het verlies van Yvonne en heel geel sterkte

 192. C Van Dijk
  2 jaaren geleden

  Karin heel veel sterkte ik herinner me Yvonne als een gezellige en lieve meid wens jou en de fam veel sterkte Crista v dijk

 193. Fam. Bitter
  2 jaaren geleden

  Beste Karin, Van harte gecondoleerd met het verlies van jouw Yvonne.

 194. Rien en Jaap Geluk namens Folietec BV
  2 jaaren geleden

  We wensen alle nabestaanden sterkte toe met het verlies van Yvonne. Yvonne heeft vanaf 1997 een aantal jaren gewerkt in ons bedrijf. We denken aan haar terug als een hartelijke collega.

 195. Gert en Elly Molenaar
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin Wat vreselijk om in deze donkere tijd je maatje te verliezen! Sterkte voor jou en al de mensen die Yvonne mochten kennen!!

 196. Rinie en Anneke Hendriksen - van Bruggem
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd met het verlies nam Yvonne veel sterkte de komende tijd.

 197. Familie Jan van Esch
  2 jaaren geleden

  Voor alle nabestaanden, sterkte gewenst met dit enorme verlies. Jan en Monique van Esch

 198. Familie Jan van Esch
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, Heel veel sterkte en kracht de komende tijd? Liefs Jan en Monique

 199. Faye Woods
  2 jaaren geleden

  Wauw veels te vroeg heen gegaan RIP lieve Yvonne je was een hele lieve meid. Heel veel sterkte voor de nabestaande . Liefs Oud klas genoot Faye Woods ???

 200. Monique van de Beek
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin en verdere familie, Gecondoleerd met dit grote verlies en heel veel sterkte gewenst voor de komende tijd Peter & Monique van de Beek

 201. Hedy de Bruin
  2 jaaren geleden

  Karin en familie, gecondoleerd met het verlies van Yvonne. Heel veel sterkte de komende tijd. Hedy.

 202. Gerard, Petra, Niels & Joost
  2 jaaren geleden

  Karin, familie en vrienden. Gecondoleerd met dit verlies. We wensen jullie heel veel sterkte deze en komende tijd toe.?

 203. Joost en Karin van de Pavert
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, Wij willen jou heel veel sterkte wensen met het verlies van Jouw Topper Yvonne. Mooie herinneringen zullen altijd bij je blijven! Joost en Karin van de Pavert

 204. Kristel en Bernadette Van Harskamp
  2 jaaren geleden

  Heel veel sterkte met dit verlies ! Groetjes Kristel en Bernadette

 205. Jolanda
  2 jaaren geleden

  Hoi Karin Heel veel sterkte gewenst in deze rot tijd. Woorden schieten mij te kort toen ik het hoorde gisteren. Yvon is 3 jaar me.schoonzus geweest. En veelste vroeg aan haar laatste reis begonnen R.I.P fonsie

 206. Jolanda
  2 jaaren geleden

  Hoi Karin Heel veel sterkte gewenst in deze rot tijd. Woorden schieten mij te kort toen ik het hoorde gisteren. Yvon is 3 jaar me.schoonzus geweest. En veelste vroeg aan haar laatste reis begonnen R.I.P fonsie

 207. marieke van de haar
  2 jaaren geleden

  Gecondoleerd en heel sterkte. Marieke.(oud klasgenoot van Yvonne)

 208. Alhan en Paula
  2 jaaren geleden

  Lieve Karin, We wensen jou heel veel sterkte, moed en kracht om met dit grote verlies om te gaan, maar we wensen je ook een glimlach toe voor alle mooie herinneringen. Wat hebben wij bewondering voor je, je was haar rots, haar houvast, haar saving angel… Ook de familie wensen wij heel veel sterkte voor nu en voor de tijd die komen gaat. Liefs Alhan en Paula Lieve Yvonne, “ I hope you’re dancing in the sky And I hope you’re singing in the angel’s choir And I hope the angels know what they have I’ll bet it’s so nice up in heaven since you arrived…” Voor altijd in ons hart ❤️

Bericht achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *